Şimdi Ara

LG 42LH5000'ü nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 42LH5000 almayı düşünüyorum. Almadan önce sizlerden fikir almak istorum.

Saygılar.

• SD upscaling yapmıyor bildigim kadarıyla. SD performansı istiyorsan samsung b650 (yanlış hatırlamıyorsam) ve sony w5500 daha iyi olabilir. Sony de +3 yıl garanti var. O yuzden ben bu modelde karar kılmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minicikdev -- 5 Haziran 2009; 9:59:18 >
  • Nası biliriz? iyi biliriz :)
  • teşekkürler. Beni 200 hz olması çok etkiliyor? SD istemeliyim TV olarak kullnıcam Türkiyede HD yayın yapan 5 kanal var.
  • Neden iyi bilirsin?

quote:

Orjinalden alıntı: cosx

Nası biliriz? iyi biliriz :)
  • Bu TV yi bende almak istiyorum alıp kullanan varsa deneyimlerini burada paylaşırsa makbule geçer.
  • gerçekten ürün özellikleri çok iyi bir cihaz ama duyduğuma göre usb girişi var ve divx oynatabiliyor.Fakat birkaç formattı oynatamıyormuş.Mesela mkv uzantılı olanlar.Türkçe alt yazı karaterleride de problem olabiliyormuş.Usb girişi senin için önemli değilse alabilirsin.Ama önemli ise aynı modelin farklı markalarda benzer özelliklerde olanlarıda var.Mesela samsung ve sony modeller b650 ve w5500'ler bunlarıda bence inceleyebilirsin.Valla ben İ.B. mağazasını sürekli gidiyorum ve lcdleri deniyorum.Sende git bi bak bence ...
  • arkadaslar ben bu lcd yi 5 aydır kullanıyorum pahalıya almanın dışında çok ama çok memnunum ben usb den çok film izledim ve hiç sorun yaşamadım ama bazı formatları açmadığı dogru bugün philps 5540 ev sinema sistemi aldım o lh 5000 açtıgı formatların pek çoğunu açamıyor ve çanım sıkıldı bende önce b650 ve lh 5000 arasında gittim geldim bence ikiside çok iyi lcd ler
  • Lg ler çok hassas ya bence onun yerine başka bir markaya yönel en ufak bir kablo sıkışması vs. olduğunda temassızlık yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearnovictory -- 20 Haziran 2010; 2:11:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.