Şimdi Ara

LG 42LH9000 LEDTV ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hayırlı olsun televizyonunuz bende 42sl9500 almayı kafaya koymuştum ib den stok sora tıkladım ve 1 saat içinde bana geri mail yoluyla döndüler tatmin ediciydi bence. ama gelen cevap öyle olmadı. :) ellerinde sl9500 olmadığını söylediler ve ek olarak tv tavsiyesinde bulunmuşlar. ama çoğu alakasız olmuş :)
    neyse asıl sorum şu olacak sl9500 veya lh9000 yerine le5300 alınır mı?
  • banada telefonda fazla talep olmadığını getirdiklerinde ise 10 adet getirdiklerini söyledi aslında stoklarda olmasını bekleyen pek çok kişi var bu konuyu incelemelerini tavsiye ederim
  • nasıl talep yok yahu getirseler bir cok kişi alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

banada telefonda fazla talep olmadığını getirdiklerinde ise 10 adet getirdiklerini söyledi aslında stoklarda olmasını bekleyen pek çok kişi var bu konuyu incelemelerini tavsiye ederim

bunu istanbul bilişim mi söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

hayırlı olsun televizyonunuz bende 42sl9500 almayı kafaya koymuştum ib den stok sora tıkladım ve 1 saat içinde bana geri mail yoluyla döndüler tatmin ediciydi bence. ama gelen cevap öyle olmadı. :) ellerinde sl9500 olmadığını söylediler ve ek olarak tv tavsiyesinde bulunmuşlar. ama çoğu alakasız olmuş :)
    neyse asıl sorum şu olacak sl9500 veya lh9000 yerine le5300 alınır mı?

SL9500 yerine LE5300 alınır kanaatindeyim. Ben teknik bilgilerde yetersizim ama kağıt üzerinde LE5300 ile SL9500 aynı ama LE'de yeni bir şeyler vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zone

quote:

banada telefonda fazla talep olmadığını getirdiklerinde ise 10 adet getirdiklerini söyledi aslında stoklarda olmasını bekleyen pek çok kişi var bu konuyu incelemelerini tavsiye ederim

bunu istanbul bilişim mi söyledi

diğer ledlere göre biraz daha kalınmış full led olduğu için kalın diyede pek talep görmüyormuş 1-2 cm kalın olsa ne yazarki görüntü kalitesi için alıyoruz

• getirtsinler tabi ya..zaten zor karar veriyoruz,led mi plazma mı o mu bu şu mu derken bide stopk mu hesaba katcaz :D
  • yahu bize kalınlığı lazım değilki yeterki ekran görüntüsü iyi olsun isterse kalın olsun ne sacma düşünce
  • bugün ticket attım 2009 model üretimler fabrika tarafından durdurulmuş.
  • quote:

bugün ticket attım 2009 model üretimler fabrika tarafından durdurulmuş.

nasıl yani üretilmiyormu avrupada daha yeni başladı satışı
  • neyapacaz gidip LE5300 mü alacağız?
  • lg yi mail yağmuruna tutalım ozaman kesin gelir
  • altyazı vs. sıkıntısı yok. siyahlar on numara. 200Hz 1080p hızlı sahnelerde obje kenarlarında hafif karelenmeler oluyordu, şimdi olmuyor. Resim ayarlarını epey değiştirdim, firmware de 3,65 güncelledim. Hangisinin etkisi bilmiyorum. Firmware muhtemelen. Gerçi stoklarda yoksa yorum yapmaya gerek yok.
  • Bu arada clear voice özelliği, dünya kupasındaki zurna sesine birebir. Bu özelliğin birgün işe yarayacağını biliyordum. hehe
  • quote:

quote:

bana öyle yazdılar tickette sizde atın
  • quote:

quote:

quote:

bana öyle yazdılar tickette sizde atın

ben mail yolladım daha cevap gelmedi tickett e ne anlama geliyor lg türkiyeye yolladım
  • Firmware ile ilgili PM vardı, cevabı buraya yazıyorum. LG Polonya sitesinden indirdim. LH 5000 destek sayfasında bulabilirsiniz. LH All diye bir laf vardı ama yine de LH9000 sayfasında yok. Karelenme olayını biraz daha izleyeyim foruma yazarım firmware etkisini. onun dışında update yapmanıza gerek yok. Tehlikeli ne de olsa. Elektrik kesilir falan, indirmeyin TV'yi.
  • LG de artık Türkiye pazarını ciddiye alsa iyi olacak. Polonya pazarına bile sokmuş LH9000'i, biz alacaz diye 40 takla atıyoruz. Ev sinema sistemleri için de geçerli aynı durum.
  • bende geçen gün uğradım istanbul bilişime, hala bu özellikte o fiyata tv yok aynı özellikleri sadece yeni nesil plasma lar sağlıyor ama onlarda plasma sonuçta
    LH9000 var mı dedim
    yok maalesef dedi
    ne zaman gelir acaba dedim sizleri düşünerek
    önümüzde ki haftalarda gelebilir dedi orada ki görevli
    orayla temasa geçerseniz getirtebilirler çünkü istanbul bilişim talebe göre hareket edebilecek bir firma müşteriye önem veriyorlar eğer para kazanacaklarsa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.