Şimdi Ara

LG 42LH9000 LEDTV ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ensturk13

bende geçen gün uğradım istanbul bilişime, hala bu özellikte o fiyata tv yok aynı özellikleri sadece yeni nesil plasma lar sağlıyor ama onlarda plasma sonuçta
    LH9000 var mı dedim
    yok maalesef dedi
    ne zaman gelir acaba dedim sizleri düşünerek
    önümüzde ki haftalarda gelebilir dedi orada ki görevli
    orayla temasa geçerseniz getirtebilirler çünkü istanbul bilişim talebe göre hareket edebilecek bir firma müşteriye önem veriyorlar eğer para kazanacaklarsa

usta mümkünse gidip bu forumdan en az 50 kişinin bu tv beklediğini söylerseniz ve topiğide gösterirseniz

birde madem lh9000 üretimi durdu lh9500 getirsinler yaw

• bir daha ki gidişimde inleteceğim orayı
  • LH9000 firmware güncellemesi ile ilgili PM atan arkadaşlar burada cevabı bulabilir.
    Resim ayarını 200Hz getirdim. HD ve SD kanallarda obje kenarlarında mozaiklenme olmuyor. 3,40 ken 200Hz kapatınca da olmuyordu. 1080P aksiyon filmi seyrettim birkaç tane yine olmadı. 3,65 güncellemesi yapalı birkaç gün oluyor. Sıcağı sıcağına daha iyi kıyaslayabilirdim. Şunu söyleyebilirim, TV de mozaiklenme olduğunu unutmuştum. (Bu topiğe yazana kadar.) Sonuç olarak mozaiklenme yok ve kanal geçişleri de çok az hızlandı gibi. Yazının bundan önceki kısmında sadece kendimden örnekler verdim. Topicdeki önceki yazımda sorunların gitmesinde başka etkenlerin de (resim ayarı) sebep olmuş olabileceğini belirtmiştim.
    LG Polonya sayfasında public yayınlandığı için aşağıdaki EU ALL 3.65 linkini veriyorum. (EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk)

http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LH5000&matchedModelCode=5300000029&searchEngineModelCode=42LH5000&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

LH 9000 sayfasında bu firmware yayınlanmıyor, link LH 5000 sayfasından. (LH9000'i update etmemek için yeterli bir neden.)

http://lgusb.wikispaces.com/ sitesinde detaylı bilgi, uyarı bulabilirsiniz. (LH9000 in sitedeki listede bulunmadığını şimdiden belirteyim.)
    Bu kadar uyarıyı yapma nedenim: Update ederken elektrik kesilir veya başka bir nedenle TV inebilir. Örneklerini okudum. LH9000 aldıysanız satıcınız İB dir. Bozuk bir TV ve ünü pek iyi olmayan bir garantör firmayla (ben bir yanlışlarını görmedim) başbaşa kalırsınız. Özetle kendinize aksiyon aramıyorsanız güncelleme yapmayın.

Aksiyon arayanlar indirdikleri dosyayı bir flash diskte LG_DTV klasörü oluşturup içine atarak güncelleme yapabilir. Ben modülü çıkardım ne olur ne olmaz diye. (Teledünya kullananlar için) TV klasörü kendisi bulur, güncelleme yapmak istiyor musunuz diye sorar. Güncelleme yapılır. (Burada zaman geçmek bilmez.) TV kendini kapatıp açar. Menü/Ayar/Hata Tanıma'dan versiyonunuza bakabilirsiniz.

Şayet deneyen olursa, 3.40 - 3.65 farkını buraya yazsın. Birkaç farklı görüş karar vermede yararlı olacaktır.

• arkadaşlar babama LG42LE5300 aldık onunda en yakın zamanda fotograflarını sizinle paylaşacagım, uygun fiyata en iyi özellikli model buydu, biraz ilgisizdi çalışanlar ve model sıkıntısı vardı showroomda, iyi tv kalmamış gibi,her tvde kontras ve hız'da ultra mega falan yazıyordu bende sayısal değer istediğim zaman birşey diyemediler o yüzden alacak olan arkadaşlar lütfen ultralara megalara aldanmasınlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.