Şimdi Ara

Lg 42LM640S 107cm UsbMovie Wi-Fi 400Hz SMART Uydu Alıcılı 3D LED TV + 4 Gözlük 1899 tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
57.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reactor1111

haftasonu bimeksten sipariş veren arkadaşlar kurulum yaptırdınız mı? yorumlarınız nedir? birde kurulum yaptırdıktan sonra tvnin görüntüsünü beğenmezsek iade edebilir miyiz?

Hiç tekno marketlere gidip incelemedin mi? okadar para veriyorsun nasıl bir mal aldığını merak eder insan, sen beğenmeyip iade edince kutulayıp bir başkasına satıyorlar zaten sizin gibiler yüzünden 2. el malı sıfır diye satıyorlar bize , sayenizde kullanılmış tv kullanıyoruz.
  • arkadaşlar bu tv yi yeni aldım; sizden isteğim evimde önceden bulunan sinema sistemini 5+1 nasıl bağlarım denedim olmadı. birde laptopumdaki film ve videoları nasıl izleyebilirim. son olarak internete girince kumanda ile google yazı yazılamıyor, illa klavye mi bağlamam gerekir..

saygılarımla....
  • iyi günler.2 hafta önce lg 42 640 s aaldım her şeyi gayet güzel .tek sorunum en son güncelleme yaptım uydu taramasını yeniden girdim.ama fox kanalı seyredemiyorum fox var ama sinyal yok. ne yapabilirim.teşekkürler.
  • selamlar. bende dün 42lm640s alanlar kervanına katıldım. 1650/12 ye aldım. kumanda ile internet gerçekten çok zor. 3d si gayet iyi. bende 5+1 var logitech nasıl bağlayabilirim bilmiyorum ve ntv spora şifre girme olayı var. bunlar hakkında bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin
    ve ayrıca laptop u mu tv ye nasıl senkronize edebilrim?. plex diye bişey indirdim ama tam çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutbaltaci -- 17 Mart 2013; 23:24:31 >
  • Arkadaşlar bu tv'de usb ile sorunsuz film izleyen var mı? Benimkinde filmin ilk bi kaç dakikasında tv kapanıp tekrar açılıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabakadi

Arkadaşlar bu tv'de usb ile sorunsuz film izleyen var mı? Benimkinde filmin ilk bi kaç dakikasında tv kapanıp tekrar açılıyo.

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bu tv yi daha böyle bir sorunla karşılaşmadım. Usb den film seyrederken hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutbaltaci

selamlar. bende dün 42lm640s alanlar kervanına katıldım. 1650/12 ye aldım. kumanda ile internet gerçekten çok zor. 3d si gayet iyi. bende 5+1 var logitech nasıl bağlayabilirim bilmiyorum ve ntv spora şifre girme olayı var. bunlar hakkında bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin
    ve ayrıca laptop u mu tv ye nasıl senkronize edebilrim?. plex diye bişey indirdim ama tam çözemedim

Ses sisteminde optik kablo girişi varsa en sağlıklısı tv yi optik kablo ile ses sistemine bağlamandır. Bunu yaptıktan sonra ses ayarlarında tv hoparlörü kapat dersen sesi sadece ses sisteminden 5+1 olarak alırsın.

Ntv spora biss key giremiyorsun bildiğim kadarı ile çünkü entegre uydu alıcısının böyle bir özelliği yok.

Plex i bende kullanmadım ama nero home programı ile denedim gayet basit bir iş. Öncelikle laptopta tv de aynı kablosuz ağa bağlı olması lazım. Laptopta nero home ayarlarında hangi klasörleri göstermek istediğini belirliyorsun, tv de input tuşuna tıkladığında o klasörlere rahatlıkla erişebiliyorsun.

• Aynı televizyondan dün bende aldım. Fakat altyazıda Türkçe karekter sorunu var. ş,i,ğ,ç,ı gibi harfleri göstermiyorum. Yazılımıda güncelledim. PLex kullanıyorum. Onunla bir alakası olabilir mi?
  • beyler saati otomatik olarak ayarladım. ankara olarak ayarlı tv otomatik olarak. bir saat 5 dakikageri gösteriyor saati.
    ofset yapıp gtm +3 olarak ayarladığımda bu sefer 5 dakika geri gösteriyor. otomatik saat neden düzgün göster miyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Aynı televizyondan dün bende aldım. Fakat altyazıda Türkçe karekter sorunu var. ş,i,ğ,ç,ı gibi harfleri göstermiyorum. Yazılımıda güncelledim. PLex kullanıyorum. Onunla bir alakası olabilir mi?

Şuan tv yanımda olmadığı için tam olarak söyleyemiyorum ama altyazılı filmi izlerken ayarlara girdiğinizde altyazı ayarlarına girip dili Türkçe seçince o sorun ortadan kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Şuan tv yanımda olmadığı için tam olarak söyleyemiyorum ama altyazılı filmi izlerken ayarlara girdiğinizde altyazı ayarlarına girip dili Türkçe seçince o sorun ortadan kalkıyor.

O sorunu hallettim. Fakat şimdide şöyle bir sorun var. 3D .mkv uzantılı bir film denedim. 2 dil destekliyor İngilizce ve Çince. Bilgisayardan İngilizce izliyorum fakat televizyonda Çince olarak açılıyor. Ses dilini değiştirmek mümkün mü .mkv'nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

O sorunu hallettim. Fakat şimdide şöyle bir sorun var. 3D .mkv uzantılı bir film denedim. 2 dil destekliyor İngilizce ve Çince. Bilgisayardan İngilizce izliyorum fakat televizyonda Çince olarak açılıyor. Ses dilini değiştirmek mümkün mü .mkv'nin?

evet buda mümkündü televizyonun ayarlarından altyazı ayarları kısmanda vardı diye hatırlıyorum.
  • LithuM kullanıcısına yanıt
    Ses dili kısmı pasif gözüküyor ayarlar kısmında. Mkvmerge isimli programla varsayılan olarak İngilizceyi ayarladım. Sorunu bu şekilde çözdüm... TV'den ayarlamayı bulamadım maalesef
  • TV de de ses değiştirilebiliyor, bende dual sesli filmler var ses dili değiştirilebiliyor. Ancak şu an nasıl değiştirdiğimi hatırlamıyorum, filmi izlerken ayarlardan değişiyordu ama ayrıntısını hatırlamıyorum.
  • ya 3 usb girişin üçünü de denedim, hdd'yi bağladıktan sonra filmi başlatıyorum herşey iyi giderken bikaç dk sonra tv açılıp kapanıyor kendi kendine. bunun bi çözümü yok mudur? ya da hangi nedenden ötürü böyle bişey yapar?
  • arkadaşlar merhaba, şu anda LM640S modelini arıyorum, en uygun 1699'a gold'da gördüm. acaba bilginiz var mı daha uygun fiyata mağazadan alabileceğim? peşin fiyatına 8 veya 12 taksit yapmayı planlıyorumda..
  • bende alıcamda uygun fiyata bulamıyorum 2.el olarak satıcak varsa pm atsın :D
  • Bunun nesine para vereceksiniz arkadaşlar? Sıfırını arıyorsunuz, çıldırdınız mı? (: Ben ilk fırsatta elden çıkaracağım, yılbaşına kadar sabredin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.