Şimdi Ara

Lg 42LM640S 107cm UsbMovie Wi-Fi 400Hz SMART Uydu Alıcılı 3D LED TV + 4 Gözlük 1899 tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
57.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kliksada 1699 görünüyor üstelik yüzde 10 puan var ama eskiden 4 gözlük yazardı şimdi yazmıyor ,gözlükler standart değilmi? paketten çıkaramazlar değilmi?
  • ARKADAŞLAR ŞU AN 100 TANE STOKLU 1599 TL TEKNOSADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman64

ARKADAŞLAR ŞU AN 100 TANE STOKLU 1599 TL TEKNOSADA

%10 bonus ile 1440 liraya çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avnenger -- 15 Aralık 2012; 12:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnenger

quote:

bonus sadece 100 tlye kadar veriyor , 1499tl yani ama %1,5 avantajix kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

quote:

bonus sadece 100 tlye kadar veriyor , 1499tl yani ama %1,5 avantajix kullanabilirsiniz.

Bimeks'te de aynı fiyat ve 160 liralık bipara (hediye çeki) veriyorlar. Yalnız hediye çeki 15 gün sonra kullanılabilir diyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bimeks'te de aynı fiyat ve 160 liralık bipara (hediye çeki) veriyorlar. Yalnız hediye çeki 15 gün sonra kullanılabilir diyor.

internette mi yoksa mağazada mı? lg türkiye garantili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız internetten bu fiyata satılıyor. Mağaza fiyatı 1799lira 180 liralık puan. Dün akşam mağazaya gittim almak için ama durum böyle olunca eve dönüp internetten sipariş verdim.

garanti konusunda net bilgim yok ancak Bimeks'in grey ürün satacağını düşünmedim. Zaten garantilik bir durum olursa götürür Bimeks'e veririm cihazı, hesabını da onlardan sorarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız internetten bu fiyata satılıyor. Mağaza fiyatı 1799lira 180 liralık puan. Dün akşam mağazaya gittim almak için ama durum böyle olunca eve dönüp internetten sipariş verdim.

garanti konusunda net bilgim yok ancak Bimeks'in grey ürün satacağını düşünmedim. Zaten garantilik bir durum olursa götürür Bimeks'e veririm cihazı, hesabını da onlardan sorarım.

dün geç saatlere kadar araştırdım. garantiyle ilgili bir bilgiye ulaşamadım. tvnin yorumlarını okudum tam almaya karar verip bimeksin sitesine girdim baktım ki fiyat 1800tl olmuş. haliyle almaktan vazgeçtim. samsunglaramı yönelsem diye düşünüyorum şuan.

edit: şuan yine baktım fiyat 1600tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 16 Aralık 2012; 15:35:45 >

• Arkadaşlar bugüne kadar LG 47 LM660S hayranı olarak diğer televizyonlara bakmıyordum lakin bugün lüleburgaz teknosada 42LM 640S e bakarken Samsung 46 inçlik bir model gördüm bunun renkleri daha canlıydı bee. bilemedim o kadar koşullanmıştım. sizler ne düşünüyorsunuz?
  • düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 19 Aralık 2012; 20:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

Bimeks müşteri hizmetleri televizyonların orjinal garantili olduğunu söyledi. TV de herhangi bir problem olduğunda yasal olarak zaten 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkımız var. Bu durumda internetten almak çok daha mantıklı olur. Bimeks te 160 TL bipara veriyor. 15 gün sonra aktif olacak. 15 gün sonra sehpa falan almak isteyenler için ideal olabilir.

bimekste satılan bu tv'nin neotech servisince garantili olduğu söylendi.
  • quote:

quote:

Bimeks müşteri hizmetleri televizyonların orjinal garantili olduğunu söyledi. TV de herhangi bir problem olduğunda yasal olarak zaten 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkımız var. Bu durumda internetten almak çok daha mantıklı olur. Bimeks te 160 TL bipara veriyor. 15 gün sonra aktif olacak. 15 gün sonra sehpa falan almak isteyenler için ideal olabilir.

bimekste satılan bu tv'nin neotech servisince garantili olduğu söylendi.

Alıntıları Göster
    düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 7 Şubat 2013; 0:34:35 >

• düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 19 Aralık 2012; 20:10:33 >
  • quote:

buraya baktığımızda LG Türkiye garantili olduğu da belirtilmiş zaten..

linkte nerede yazıyor lg türkiye garantili olduğu? ben bimeks müşteri hiz. sordum. bu ürün için baktılar ve neotech servisin garantisinde olduğunu söylediler.

edit: gördüm lg türkiye yazısını. ama ya burada yanlış yazıyor yada müş. hiz. yanlış bilgi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 16 Aralık 2012; 23:15:57 >
  • Bimeks siparişimi kargoya vermiş. Nereden takip edeceğim kargoyu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimeksin sitesine gir siparişlerim bölümünden baka bilirsin bende bakıyorum yolda benimki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakgez

bimeksin sitesine gir siparişlerim bölümünden baka bilirsin bende bakıyorum yolda benimki de

sadece Kargoya Teslim Edildi yazıyor sipariş bölümünde kargo durumunu nasıl kontrol edeceğiz? takip sistemi yok mu?
  • düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 19 Aralık 2012; 20:10:02 >
  • quote:

Kutudan DVD çıkıyor mu? smartshare programları için...

hayır, içinde kurulu oluyor zaten programlar ve nete bağlanınca da gerekli güncellemeler oluyor.
  • haftasonu bimeksten sipariş veren arkadaşlar kurulum yaptırdınız mı? yorumlarınız nedir? birde kurulum yaptırdıktan sonra tvnin görüntüsünü beğenmezsek iade edebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.