Merhaba arkadaşlar,
Üzün süredir kaliteli bir kulaklık alayım istiyorum ve nihayet bütçesini hazırladım. Çin malı kulaklıklar aldım şimdiye kadar, biri çok ağır geldi diğeri 2 ayda bozuldu baktım olacak gibi değil dedim adam gibi bir tane alayım rahat edeyim.
Kullanım amacım salt müzik dinlemek, haliyle mikrofon ihtiyacım yok. Kablosuz olması şart, kablo bağlayıcılığını sevmiyorum.
Müzik kaynağı telefon veya PC, ağırlıklı olarak spotify. Tarz da karışık, Rock, Rap, trance, dubstep arada pop. Jazz ve klasikl tarz çok dinlemem, akustik kayıtları dinlerim.
Kulak üstü isteme nedenim; kulak yapımdan ötürü kulakiçi olanlar durmuyor, rahatsızlık veriyor ve uzun süreli kullanımda kulağımda garip bir his oluyor. O nedenle kulak üstü istiyorum ama mümkünse geniş olsun kulak kepçemi içine alsın, baskı yapmasın. Ofiste gün içinde sürekli kuağımda durabilecek bir şey arıyorum.
Bütçem 1500TL ama çok üstün bir kulaklık bulursam biraz daha da çıkabilirim.
Hiç bir teknik bilgi sahibi olmadan yaptığım Google aramasında karşıma çıkan aşağıdaki ürünleri buldum ama tecrübe sahibi arkadaşlardan fikir almak istedim.
Mesela ANC özelliği fiyata ciddi fark ekliyor, daha önce uçuş operasyonlarında BOSE Aviation serisi ANC li kulaklığın standart kulaklıklara göre nasıl fark yarattığını görmüştüm ama uçak gürültülü bir ortam. Sonuçta ev/ofis ortamında müzik dinlemek için ANC ne kadar etkili bilmiyorum. Değer mi ANC li bir kulaklık almaya?
JBL Live 500BT
Sony Wh-Ch700Nb
Sennheiser HD 350BT
ANC li olanlar
JBL Live 650BTNC
Sennheiser HD 450BT
Sennheiser HD 458BT
Philips TAPH805
Bütçe üstü olanlar
Jabra Elite 85h
Skullcandy Crusher S6CPW-M448
Plantronics BackBeat PRO2 207110-05
Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
YouTube kanalına destek
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzatmadan konuya geleyim, kaynanam bir youtube kanalı açtı örgü mörgü işleri video çekip koyuyor. Ben zaten anlamam o işlerden ama kanala video yükleme ıvır zıvır işler tabi ki bana kaldı bir de BİM de örgü ipi savaşına girdim teyzelerle, sormayın gitsin. Videoları koyuyorum internete sonra başlıyor evde abone sayısı izleme takibi falan yapmaya, 3 ün 5 in hesabını yapmaya başladık.
Sizlerden ricam bi destek atsanız abone falan olsanız.
Kanal linki bu:
https://www.youtube.com/channel/UCGoqf-li_05ohDZjtSibGLQ
Yorum falan yapanlara anında kalp hizmeti de var bu arada
Arızalı Projeksiyon
Ankara'da Teledünya + Uydunet + HD kutu ve Kablosuz modem devri
|
|
Toshiba A200-23U İkinci HDD Bağlamak
|
|
85Hz üstü tarama yapabilen LCD monitör var mı?
|
Workstation
|
Ankara'da "Konya Etli Ekmek" yenebilecek bir mekan?
|
Meslek: Elektrik-Elektronik Mühendisi
İlgi Alanları: Elektronik, Bilgisayar, R/C, Otomotiv
Intel Core i7 6700K - MSI Z170A GAMING M3 - 4*8GB Kingston Hyprex Fury 2400MHz DDR4
eVGa 1070ti FTW2 - 2*Sandisk Extreme 512GBSSD (RAID-0) - Seagate 4000GB - OCZ ZS Series 650W PSU Dark SUB-ZERO Kasa - Microsoft Wireless Desktop 2000 - Philips MMS460 5.1 MOBILE: OnePlus 5T |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 341
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 14.396 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket