Şimdi Ara

LG 42LM640S mi yoksa Panasonic L42ET50E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3D led tv almak istiyorum 1 haftadır girmediğim elektronik mağaza sitesi kalmadı, en son bu iki marka ve model arasında kaldım sizin uzman görüşlerinize ihtiyacım var.
    her iki tv'nin fiyatları hemen hemen aynı yanlız LG olanda HDuydu alıcısı ve 3d Gözlük var Panasonic 'in 800 Hz olması ve ses sistemi beni cezbetti ikisininde smart tv özelliği var bu iki modelin herhangi birini kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• bende 2-3 aydır tv bakıyorum ve et50 modelinde karar kıldım.. 42 mi 47 mi ona karar vermeye çalışıyorum.. 42" olan 2 ay önce 2300 iken şimdi 1800 e kadar düştü iyiki almamışım diyorum...lg ye hiç bakmadım açıkçası aktif gözlük kullanmak istediğim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1453-08

Merhaba arkadaşlar
    3D led tv almak istiyorum 1 haftadır girmediğim elektronik mağaza sitesi kalmadı, en son bu iki marka ve model arasında kaldım sizin uzman görüşlerinize ihtiyacım var.
    her iki tv'nin fiyatları hemen hemen aynı yanlız LG olanda HDuydu alıcısı ve 3d Gözlük var Panasonic 'in 800 Hz olması ve ses sistemi beni cezbetti ikisininde smart tv özelliği var bu iki modelin herhangi birini kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

et50 serisi de fpr yani pasif gözlük lü bildiğim kadarı ile
  • Bence bu kategoriden Lgyi eleyin,yerine Philips 42pfl6877yi ekleyip mağazada iki cihazıda izleyerek karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.