Şimdi Ara

lg 42LM760S modeli hakkında bilgisi ve tecrubesi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
36.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @envcaner, şimdiden hayırlı olsun diyelim 660s 2499 a düşmüş ona niyetim vardı 760s de güzel duruyor az daha verip o da alınabilir, hep çıtayı yükseltiyoruz, madem eylüle kadar vaktiniz var bekleyin derim, malum ürünün fiyatı sürekli olarak iniyor, ama düğün zamanı ona para ayıramayız varken alalım da diyebilirsin bende teknosaya uğrayacağım bu gün belki de çılgınlık günü.......
    saygılar
  • Lm620 serisinde olmayanLar;

---Micro PixeL ControL--(Local Dimming)
    ---LG Cinema Screen
    ---Kontrast Ayarlayıcı
    ---Wi-Fi Ready / Yok
    ---SihirLi Kumanda UyumLu--(Ayrı oLarak satıLır)
    ---DauL pLay gözlük

diye biLiyorum yanLı$ım varsa düzeLtin...Bende odam küçük olduğu için 32'' Lm660 dü$ünüyorum yeni seri baya ho$uma gitti 1/2 aya aLırım izLemedeyim fiatLarın dü$mesini kampanyaLarı bekLiyorum iyi forumLar...
  • Teknosadaki fiyat cok iyi ama sanirim sihirli kumanda ve sihirli gözlükler dahil degil? Bu konuda bilgisi olan varmi? Ben aldığımda yanında bu ikiside hediye verildi. Şimdi verilmiyormuki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 42ML760S +DİGİTÜRK Nat Geo 3D - National Geographic Channel - Türkiye = SÜPER DENEYİM YOK BÖYLE BİŞEY...
  • Cumartesi günü Teknosa'dan 42LM 760 S modeli 2799 TL'ye aldım. Mediamark bu fiyata veremedi. Söylediğimde kim ne fiyat veriyorsa bizde aynı fiyata veririz dediler ama bu fiyatı görünce biz bu fiyata veremeyiz dediler. Hemen akşamına servis gelip televizyonu kurdu. Anladığım kadarıyla, serviste bu televizyonu yeni olduğu için hakkında fazla bir bilgi bilmiyor. Digitürk'te 399. kanaldaki 3D yayınları çok güzel gösteriyor. 2D 'den 3D 'ye geçişleri başarılı buldum. Ancak HD yayınlarda Samsung'un görüntüsü daha güzel gibi geldi bana. (Evde Samsung televizyonda var) Ayrıca bu televizyonun uydu alıcısı var mı onu bilemiyorum. Televizyonun içindeki kullanma kılavuzunda böyle bir bilgi yok. Bir de şunu söyleyeyim: 16 gb'lık flasch beleği kayıt için kabul etmedi. Herhalde 1 Tb'lık hard disk istiyor.
  • Arkadaslar sorularınızı 1-2-3 diye yazarsanız size hepsini seve seve cevaplarım

okuduklarımdan bir kaç cevap vereyim

LG 2013 serilerinde modelinin sonunda S harfı yoksa o modelde uydu cihazı yok demektir.
    Cihazın kutu içeriginde kutusunda yazmasa bile Magic motion kumanda ve DUAL PLAY gozluklerı mevcut bilginize.
    DTS LG 2013 serilerinde bulunmakta tam hatırlayamıyorum ama LM3500 modelinde yoktu sanırım tam emin degilim ama
    Web Browser bulunmakta ve AdobeFlash desteğide mevcut.
    Ek olarak DIGITURK WEBTV destek vermekte.
    Bir arkadas samsung daha net gozterıyor demıs ama

LG 2013 modellerin tum ayarlarını yazacagım ona gore hareket ederseniz gercekten cok daha mat guzel oldugunu goreceksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilatus

Cumartesi günü Teknosa'dan 42LM 760 S modeli 2799 TL'ye aldım. Mediamark bu fiyata veremedi. Söylediğimde kim ne fiyat veriyorsa bizde aynı fiyata veririz dediler ama bu fiyatı görünce biz bu fiyata veremeyiz dediler. Hemen akşamına servis gelip televizyonu kurdu. Anladığım kadarıyla, serviste bu televizyonu yeni olduğu için hakkında fazla bir bilgi bilmiyor. Digitürk'te 399. kanaldaki 3D yayınları çok güzel gösteriyor. 2D 'den 3D 'ye geçişleri başarılı buldum. Ancak HD yayınlarda Samsung'un görüntüsü daha güzel gibi geldi bana. (Evde Samsung televizyonda var) Ayrıca bu televizyonun uydu alıcısı var mı onu bilemiyorum. Televizyonun içindeki kullanma kılavuzunda böyle bir bilgi yok. Bir de şunu söyleyeyim: 16 gb'lık flasch beleği kayıt için kabul etmedi. Herhalde 1 Tb'lık hard disk istiyor.

dostum o fiyata nasıl aldın bi yanlışlık olmasın teknosada o fiyata hiç düşmedi :s hangi mağazadan aldın?

• Üründe HD uydu alıcı var. 500 gb hdd yi kabul ediyor kayıt yapmak için. Dual play deneyen varsa deneyimlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
  • Merhaba. Bu TV ses ile komut özelliği geldiğinde güncelleme ile bu özelliğe kavuşuyor mu?

Teşekkürler
  • mat panel ve guzel nasıl yani fpr filitre ekranı karanlık yapıyor. Show TV'yi izlerkende fpr filitreyi görüyorsun ntv'yi de nasıl. ne kadar zaman 3d izliyoruz ki evde. hep çzigili panjur arkasında tv izlemek gibi. merka ediyorsanız beyaz ağırlıklı resimde daha da net göreceksiniz. amaç kötülemek asla değil ama ben tercih etmem bu yüzden
  • Biraz abartı olmuş hocam yorumunuz. Öyle panjur arkasından izlemek gibi bir durum yok. TV'nin dibine girip, dibinden izlemeye çalışırsanız kanalı tabii ki görürsünüz ama ideal izleme mesafesinde görmezsiniz. Görürseniz de fabrika çıkışlı bir hata var demektir ve değişim yapılır.
  • Selamlar,

Biz yaklaşık 2 ay kadar önce 2799 TL'ye teknosadan bu ürünü aldık. Görüntü kalitesi vs yeterli lakin samsung kadar canlı görüntüsü yok gibi. Lakin duydugumuz üzere samsung dandik duraklamalar yapıyor ve hemen bozulabiliyomuş. Çerçevesi daha kabul edilebilir ama gümüş renk kullansalar da samsung gibi olsalar daha hoş olurdu.

3D filmleri izliyoruz, ama şöyle bir ilginçlik oluyor, genelde görüntü yaklaşmıyor da gidiyor. Yani bize yaklaşması gereken şeyler bizden uzaklaşıyor gibi. TV ekranından bakınca sanki arabanın camından 3 boyutlu bir dünya içerde oynuyomuş gibi oluyor. Belki de filmlerin özelliğinden... Hani burnumuzun dibine bişeyler gelmiyor gibi. Ama 3D world bölümüne girip de ordan vidyoları izleyince dibimize kadar geldiği de oluyor.

Duraklamalar hiç olmuyor. Sorun yok. Canlı görüntü için, tüm ekranın ekonomik ayarlarını kapatmak gerekiyor. Bitti :P

• O 3D filmlerdeki dışa çıkmalar veya derinlikler filmle alakalıdır. Yalnız yine de filmleri izlerken sağ-sol ya da sol-sağ ayarlarını denemenizde fayda var. Bazen bu şekilde pop-uplar yakalanabiliyor.
  • Bende LG 42lm760s i dün aldım ama daha inceleyemedim. fiyat 2599 olunca kaçırmadım. hayırlısı bakalım
  • Nerden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vatan ı bilmiyorum ama ben de gecen haftasonu teknosa dan 200TL de hediye çeki ile birlikte 2599'a aldım. 4 adet 3D ve 2 adet Dual Play gözlük ve Magic Motion kumanda hediye geldi. İlk etapta söyleyebileceğim en önemli şey eğer smart özelliklerini kullanacaksanız magic motion kumanda şart. büyük kolaylık sağlıyor. nedense şu ana kadar televizyondan çok smart özellikleri ile ilgilendiğimden tespit ettiğim bir aksama, bol fotoğraf ya da görsel içerik olan bir siteye girildiğinde ön bellek doldu deyip tarayıcı kapatılıyor. bir bilgisayar performansı beklemeyin kısacası. fakat ufak tefek işler için oldukça başarılı. youtube gibi siteleri browser ile değil de hazır yüklü gelen application dan açarsanız daha başarılı sonuç alırsınız. onun dışında ölü piksel ve ışık sızması için hazırlanmış videolar ile ekranı incelediğimde ölü piksele rastlamadım. üst kısımda hafif bir sızma var ama o da rahatsız edici boyutlarda değildi. kısacası ilk 2 gün performansı tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadwalader -- 18 Ağustos 2012; 1:20:28 >

• Arkadaşlar bu modelde picture in picture özelliği var mı?
  • dün vatanda 2399 tl ye düştü fiyatı...
  • 42lm760s 2680 e tekzenden aldım . ama turkiye garantiliye bakmısım firma garantilisinin almısım. yanlıslık yapmısısm. bimeks te fiyatı düşmüş gibi 2399 du galiba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.