Merhaba Arkadaşlar. TEKNOSA'da, LG' nin 42 LV570S isimli bir modelini gördüm. Tv'yi araştırmama rağmen çok fazla açıklamasını göremedim. Ürün neredeyse 3boyutlu fiyatına satılıyor kullanan varsa yorumlayabilir mi lütfen? (Linkler aşağıdadır.)
Almayı düşünüyorsanız İstanbul bilişim paralel ithalat. Teknosada Lg Türkiye garantili. Arada çok büyük bir fiyat farkı yok. Buna dikkat edin bence.
evet haklısınız teknosadan almak daha mantıklı. bir tv almayı düşünüyorum ve 3 boyutlu olmasını istemiyorum. teknosa da en pahalı led lerden birisi bu üründü. doğru seçim olup olmadığını merak ediyorum başka öneriniz var mı? lv 570s nasıldır
yüksek kontrast oranı var. Bu özelliklere bakınca iyi bir ürün gibi gözüküyor ama kullan arkadaşlar test ederse daha iyi olur. Smart TV özelliği istiyorsanız bu alınabilir ama smart tv istemiyorsanız fazladan para ödemenizi tavsiye etmem.
smart tv olmasını istiyorum gerçi ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama... olması güzel bir şey gibi geliyor.
42lv375s modelini kullanıyorum,ahım şahım bir tv değil,10 bit panel,100hz,,kontras oranı,2.6 tepki süresi benim kullandığım tv'den daha iyi ama fiyatı bana pahallı geldi,o fiyata lw serisi 3 boyutlu tv'ler var.Dahili uydu alıcısı hiç bir zaman harici uydu alıcılar gibi performanslı ve çok fonksiyonlu değil,tek artısı cihaz fazlalaığını ve iki kumanda gereksinimini ortadan kaldırması,web browseri youtube ve diğer sitelerdeki videoları da oynatamıyor.Hd videolar dts ile kodlanmışsa ses çalamıyor.Pahallı olması her zaman iyi olduğunu göstermez,Teknosa'ya yorum yazıyorum yayınlanmıyor,hemde kullandığım tv hakkında o da ayrı konu,bu arada ismi cismi duyulmamış hakkında fazla bilgi olmayan tv lerden ya da ürünlerden uzak durun.
5500 serilerinin genelde üst seviye olduğunu biliyorum 570s ise sanırım lv5500'ün uydu alıcısı olanıdır diye düşünüyorum. teknosa da ürün 1920 tlye düşmüş ve satıcı tekrar düşer diyor o fiyata sanırım alınabilir ne dersiniz?
Arkadaşlar led tvlerde bu arkadaki çizgiler neden oluşuyor bunlar kamera çekimiyle alakalı yoksa böylemi açıkçası böyleyse izlerken çok rahatsızlık verir...
kamera çekiminden kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum. gerçekte böyle bir sorun olmuyor...
renk ayarı çok yüksek gözüküyor, düşürürseniz düzelir.
3 aydan beridir kullanıyorum ve İstanbul Bilişimden aldım. Hiç bir sorun yok. TV yi alamdan önce yaklaşık 1 ay araştırma yaptım ve bu tv ayarında pek led yoq piyasada olanlarda 3D. Diyebilieceğin tek şey süper ötesi bir ürün. görüntü kalitesi, ses, smart tv özelliği, divx,mkv gibi filmleri izleyebiliyorsun. Benim tavsiyem 3D aramıyotsan bu üründür aradığın
ben de bu tvden aldım, uydu kanallarını sıralamada cnbc-e ve star sürekli birbirinin yerine geçiyor tv yi kapatıp açtığımda, neden olabilir? bir de bu tv de usb ye kayıt özelliği var mı? pek sanmıyorum ama...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme