LW5500 .iso açmaz yalnız, hiçbir TV 3D .iso filmleri açmaz. Onu karıştırmamak gerek. Eğer Smart TV ye ihtiyacınız yoksa LW4500 + MP iyi bir seçenek. Egreat R6B 85TL fiyatı Elektroworld de. Sen Blu-ray 3D .iso desteği istiyorsan Himedia 900 al. Aksi halde Egreat R6B ihtiyacını karşılayacaktır.
bu işte önemli olan benim gereksinimlerim. ben şunu istiyorum
pc ile kullanmak.hatta bazı oyunlarda monitör olarak kullanmak.
format sorunu yaşamak istemiyorum.dts farklı bunu dahil etmiyorum.
smart tv ne kadar gerekli onu bilmiyorum.şuan mevcut özellikleri hakkında çok bilgim yok.gelişmeye uygun özellikleri barındırıyor.smart tv hakkında biraz bilgi sahibi olmalıyım. yada bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alabilirim.
blue ray filmler genelde Blu-ray 3D .iso foratında mı oluyor.
lw5500 da güncel yada çok kullanılan formatları da izlemek için bir media player a ihtiyaç mı var.yada bu sorunu hangi formattaki filmler çıkarıyor.
sorun çıkan formatları çeviri programları ile format deşikliği yapılsa görüntü yada ses gibi konularda kalite bozukluğu olurmu.
teşekküe ederim cevaplarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: aliak81.81
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
3D .iso açmasını istiyorsan Himedia 900 serisi. Half-SBS MKV filmler / videolar bana yeter diyorsan Egreat R6B, WD Live iyidir.
eski yazılarınızı okudum.
42lw4500 codec sıkıntısı olacak 42lw5500
bu konuda biraz bilgi isteyecektim.siz tv ye fazla özellik yüklemek istemiyor.harici aparatlar ile bu işi çözmek istiyorsunuz.fiyatları aynı olsa da bu fikriniz geçerli mi?teknoloji mağazalarında blueray player ile film açtılar4500 da.5500 da blueray varmış gibi akıcı film zevki olurmu.
smart tv ve internete bağlanma farkı oluyor.pc ile 4500 bağlanıldığında bu fark aradan kalkabilir.
(42lw4500+media player) = 42lw5500 ,(fiyatı olsa ne tercih edilebilir.) ortalama lw4500 2000tl media player 250 tl ortalama lw5500 2300 tl bu fiyatlar indirimde alınabilecek özel fiyatlar olduğunu düşünürsek.
teşekkür ederim.
Hocam sende mütemadiyen bağlı kalabilecek bir PC vardı yanılmıyorsam. Bana kalırsa tamamen aynı fiyatta olursa LW5500 alınabilir ama arada fark varsa ben LW4500 tavsiyesi veririm.
Ayrıca .iso uzantılı filmleri TV'lerin kendi media oynatıcıları açmaz diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
quote:
Orijinalden alıntı: aliak81.81
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
3D .iso açmasını istiyorsan Himedia 900 serisi. Half-SBS MKV filmler / videolar bana yeter diyorsan Egreat R6B, WD Live iyidir.
eski yazılarınızı okudum.
42lw4500 codec sıkıntısı olacak 42lw5500
bu konuda biraz bilgi isteyecektim.siz tv ye fazla özellik yüklemek istemiyor.harici aparatlar ile bu işi çözmek istiyorsunuz.fiyatları aynı olsa da bu fikriniz geçerli mi?teknoloji mağazalarında blueray player ile film açtılar4500 da.5500 da blueray varmış gibi akıcı film zevki olurmu.
smart tv ve internete bağlanma farkı oluyor.pc ile 4500 bağlanıldığında bu fark aradan kalkabilir.
(42lw4500+media player) = 42lw5500 ,(fiyatı olsa ne tercih edilebilir.) ortalama lw4500 2000tl media player 250 tl ortalama lw5500 2300 tl bu fiyatlar indirimde alınabilecek özel fiyatlar olduğunu düşünürsek.
teşekkür ederim.
Hocam sende mütemadiyen bağlı kalabilecek bir PC vardı yanılmıyorsam. Bana kalırsa tamamen aynı fiyatta olursa LW5500 alınabilir ama arada fark varsa ben LW4500 tavsiyesi veririm.
kullandığım pc casper nirvana w765s. evde bir de masaüstü var.biraz eski amd işlemci 512 ekran kartı var.sadece oyun için onu kullanıyorum.son zamanlarda çıkan oyunları pek denemedim. call of duty oynuyordu kardeşim en son. performansı fena değildi.
dusty 1200 tl den çıktık yola 2000 tl lere geldik. eşimle lw4500 da 3d izledik mağazada .3d konusunda tatmin oldu.plazmadan vazgeçtik. lw4500+mp=lw5500 fiyat olarak aynı yada 100 tl gibi bi fark olursa 5500 almayı düşünüyorum. lw5500da ara ara iyi indirimler olmuş.ama 4500 da pek güzel indirimler göremedim.
şuan acelem yok.lw5500 ıve lw4500 ı hangi fiyat aralığında bulursam alayım.eğer4500 alırsam harici bir media player gerekecek.pc ile bu işi halledebilir miyim.pc ile desteklenmeyen formatı açıp izlendiğinde performans,ses, yada kalite farkı olur mu
teşekkürler.
DTS sesi PC'nin hoparlöründen aldığında PC'nin okumayacağı, açamayacağı bir format yoktur. Codec paketleri tam olsun, ki hepsi ücretsiz, her türlü formatta sorun yaşamazsın PC ile.
Bence de acele etme, daha vakit çok. O arada anneler günü vs. bile var ve güzel kampanyalar olur özel günlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
DTS sesi PC'nin hoparlöründen aldığında PC'nin okumayacağı, açamayacağı bir format yoktur. Codec paketleri tam olsun, ki hepsi ücretsiz, her türlü formatta sorun yaşamazsın PC ile.
Bence de acele etme, daha vakit çok. O arada anneler günü vs. bile var ve güzel kampanyalar olur özel günlerde.
lw5500 fiyatı kaça inerse alınabilir.
2000 TL'yi görmüştü, bekleyip o fiyatta bir kampanya yakalanabilir belki.
merhaba ben 42" lw550 aldım bir şey soracam 5500 sadece gözlüklemi seyrediliyor
3D film / video izleyeceksen evet 3D gözlüklerle izlemen lazım. 2D izleyeceksen gözlük takmayıp 2D yayınları da izleyebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme