Şimdi Ara

LG 42LW5500 Son Karar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasipse bu gün yada yarın alınacak.Toplam 2028TL'ye geliyor...

Bu fiyat aralığında daha iyi bir TV tavsiyesi yoksa tabi

*Ağırlıklı olarak SD yayın izlenecek,Blue Ray filmler ve 3D filmlerde izlenecek.

*PS3-Wii bağlanacak.

*Ses o kadar önemli değil.

*Ekstra gözlük masrafı çıkarmayacak.

*Plazma ve LCD kesinlikle olmayacak tavsiyeler arasında.

*40" inc'den daha küçük olmayacak.

Önerebileceğiniz daha iyi bir TV varsa tavsiyeleri bekliyorum.

• Siz son sözü söylemişsiniz zaten, iyi seyirler dileyelim biz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Siz son sözü söylemişsiniz zaten, iyi seyirler dileyelim biz de
    siz son söz dedikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer...ama farklı alternatifler için fikire ihtiyaç duyarsanız dilimiz döndüğünce yorum yaparız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

siz son söz dedikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer...ama farklı alternatifler için fikire ihtiyaç duyarsanız dilimiz döndüğünce yorum yaparız...

Alıntıları Göster
    2028TL fiyatı nerede acaba?Benimde son kararım LW5500....
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelufer

Alıntıları Göster
    bence 10 numara secım
    bende var memnunum
    3d fılm lerde seve seve yardımda ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelufer

Alıntıları Göster
    En doğru tercih bence.
    O fiyatı nerde buldun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yppilot

bence 10 numara secım
    bende var memnunum

Filmler için :http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_10/f_/key_//tm.htm#54120187

Lg lw serisi ana konu :http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/mpage_363/f_/key_//tm.htm#57749404

Bir sorununuz olursa buyrun sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

bence 10 numara secım
    bende var memnunum

Filmler için :http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_10/f_/key_//tm.htm#54120187

Lg lw serisi ana konu :http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/mpage_363/f_/key_//tm.htm#57749404

Bir sorununuz olursa buyrun sorun.

Alıntıları Göster
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.Plasma cok guc tukettigi icin pek sicak bakmiyorum.

Fiyat alalimbakalim.com dan bonus'a 6 taksit.

Yardimlariniz icin tesekkurler.

NOT:Turkce klavyesi olmayan bir tabletten yaziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceGlory

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.Plasma cok guc tukettigi icin pek sicak bakmiyorum.

Fiyat alalimbakalim.com dan bonus'a 6 taksit.

Yardimlariniz icin tesekkurler.

NOT:Turkce klavyesi olmayan bir tabletten yaziyorum.

Alıntıları Göster
    O fiyata uygun bir fiyat ve gerçekten çok güzel bir tv ben 10 gün kadar once aldım. ama çok daha pahalı aldım fiyatı uygun olanlar paralel ithalat ve malaesef Lg türkiye garantili degil. Ayrıca bazı sitelerin internet sayfalarında ürün oldugu halde siteyi tlf aradıgımda ellirinde o modelin olmadıgını söylediler. LG garantili olmayan bir ürünü de her yerden almaya cesaret edemedim ve malaesef biraz pahalı bir şekilde bimeksten aldım Lg türkiye garantili olarak
    ama tekrar belirteyim Tv olarak gerçekten güzel Hele 3 d si muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: maxser

O fiyata uygun bir fiyat ve gerçekten çok güzel bir tv ben 10 gün kadar once aldım. ama çok daha pahalı aldım fiyatı uygun olanlar paralel ithalat ve malaesef Lg türkiye garantili degil. Ayrıca bazı sitelerin internet sayfalarında ürün oldugu halde siteyi tlf aradıgımda ellirinde o modelin olmadıgını söylediler. LG garantili olmayan bir ürünü de her yerden almaya cesaret edemedim ve malaesef biraz pahalı bir şekilde bimeksten aldım Lg türkiye garantili olarak
    ama tekrar belirteyim Tv olarak gerçekten güzel Hele 3 d si muhteşem

Alıntıları Göster
    Geçen cumartesi teknosada 42lw550 2099 a satıldı. Stok sorunu felan da yoktu. İlla paralele gerek yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Geçen cumartesi teknosada 42lw550 2099 a satıldı. Stok sorunu felan da yoktu. İlla paralele gerek yok yani.

Alıntıları Göster
    Hatta 100 lira daha ucuza, 1999 TL fiyatla, Teknosa'da satıldığı bile olmuştu. Söylemeden edemedim. O sebeple çok çok aceleniz yoksa biraz kampanya bekleyin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Hatta 100 lira daha ucuza, 1999 TL fiyatla, Teknosa'da satıldığı bile olmuştu. Söylemeden edemedim. O sebeple çok çok aceleniz yoksa biraz kampanya bekleyin derim ben.

Alıntıları Göster
    Benim bir arkadaşım da geçtiğimiz haftasonu 2099.-TL'ye teknosa'dan aldı aynı tvyi. Ona da söylemiştim, size de söyleyeyim...sd yayınları daha fazla izleyeceğiniz için ben philips tvleri öneririm ama kararınız kesinse mutlaka indirim dönemlerini bekleyip, LG Türkiye'nin garantisi altında olan bir tv satın alın...

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

Benim bir arkadaşım da geçtiğimiz haftasonu 2099.-TL'ye teknosa'dan aldı aynı tvyi. Ona da söylemiştim, size de söyleyeyim...sd yayınları daha fazla izleyeceğiniz için ben philips tvleri öneririm ama kararınız kesinse mutlaka indirim dönemlerini bekleyip, LG Türkiye'nin garantisi altında olan bir tv satın alın...

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için sağolun.

LG LW4500 + HTCP veya Media Player'ı daha uygun gördük ve LG LW 4500 aldık(Bimeksten).Bizimkiler fazla bekleyemeyiz dediler

Şimdi bu TV her 3D filmi oynatır mı yoksa 3D filmler TV'lere uygun olarak mı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceGlory -- 17 Şubat 2012; 12:10:39 >

• quote:

Yorumlarınız için sağolun.

LG LW4500 + HTCP veya Media Player'ı daha uygun gördük ve LG LW 4500 aldık(Bimeksten).Bizimkiler fazla bekleyemeyiz dediler

Şimdi bu TV her 3D filmi oynatır mı yoksa 3D filmler TV'lere uygun olarak mı çıkıyor?

Alıntıları Göster
    LW4500 de video codec desteği sınırlıdır. Her MKV yi açmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Tavsiye edebileceğin bir media player var mı?Yada HTPC sistem mi kursam direk?
  • quote:

quote:

Tavsiye edebileceğin bir media player var mı?Yada HTPC sistem mi kursam direk?

Alıntıları Göster
    3D .iso açmasını istiyorsan Himedia 900 serisi. Half-SBS MKV filmler / videolar bana yeter diyorsan Egreat R6B, WD Live iyidir.
  • quote:

3D .iso açmasını istiyorsan Himedia 900 serisi. Half-SBS MKV filmler / videolar bana yeter diyorsan Egreat R6B, WD Live iyidir.

eski yazılarınızı okudum.

42lw4500 codec sıkıntısı olacak
    42lw5500

bu konuda biraz bilgi isteyecektim.siz tv ye fazla özellik yüklemek istemiyor.harici aparatlar ile bu işi çözmek istiyorsunuz.fiyatları aynı olsa da bu fikriniz geçerli mi?teknoloji mağazalarında blueray player ile film açtılar4500 da.5500 da blueray varmış gibi akıcı film zevki olurmu.

smart tv ve internete bağlanma farkı oluyor.pc ile 4500 bağlanıldığında bu fark aradan kalkabilir.

(42lw4500+media player) = 42lw5500 ,(fiyatı olsa ne tercih edilebilir.)
    ortalama lw4500 2000tl
    media player 250 tl
    ortalama lw5500 2300 tl
    bu fiyatlar indirimde alınabilecek özel fiyatlar olduğunu düşünürsek.

teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

eski yazılarınızı okudum.

42lw4500 codec sıkıntısı olacak
    42lw5500

bu konuda biraz bilgi isteyecektim.siz tv ye fazla özellik yüklemek istemiyor.harici aparatlar ile bu işi çözmek istiyorsunuz.fiyatları aynı olsa da bu fikriniz geçerli mi?teknoloji mağazalarında blueray player ile film açtılar4500 da.5500 da blueray varmış gibi akıcı film zevki olurmu.

smart tv ve internete bağlanma farkı oluyor.pc ile 4500 bağlanıldığında bu fark aradan kalkabilir.

(42lw4500+media player) = 42lw5500 ,(fiyatı olsa ne tercih edilebilir.)
    ortalama lw4500 2000tl
    media player 250 tl
    ortalama lw5500 2300 tl
    bu fiyatlar indirimde alınabilecek özel fiyatlar olduğunu düşünürsek.

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    42lw4500+media player = 42lw5500

Burda tabii ki LW4500 + MP. TV ler Blu-ray Level 5.1 profillerde sorun çıkartabilirler. Artı DTS sorunu nedeniyle DTS downmix yapabilen bir MP her zaman büyük bir artıdır. LW4500 + MP ile audio / video codec sorununu çözebiliyorsun .iso dışında.

• quote:

42lw4500+media player = 42lw5500

Burda tabii ki LW4500 + MP. TV ler Blu-ray Level 5.1 profillerde sorun çıkartabilirler. Artı DTS sorunu nedeniyle DTS downmix yapabilen bir MP her zaman büyük bir artıdır. LW4500 + MP ile audio / video codec sorununu çözebiliyorsun .iso dışında.

Alıntıları Göster
    slm
    media player soyle gereklı herzaman ıso ve yuksek gb lı fılm seyretmek yada tvnın desteklemedıgı formatları acmak ıcın gereklı herhalukarda
    4500 almak yerıne 5500 al derım bunu bır kere alacaksın
    sıkıldım 6aysonra degıstıreyım tvde pek olmuyor
    arada 1000 tl fark yoksa 5500 al
    himedia 450 tl bu arada 250 tlye
    sadece egreat r6 alırsın artı bırde hdd alırsın sana 500 tlye gelır
    bende 5500 var lg su sıralar
    egreat r6 a mı
    popcorn a101 mı
    himedia mı karar veremedım herkes ayrı telden calıyor bu 3 den bırını almayı dusunuyorum ama cok karrsız kaldım

• quote:

slm
    media player soyle gereklı herzaman ıso ve yuksek gb lı fılm seyretmek yada tvnın desteklemedıgı formatları acmak ıcın gereklı herhalukarda
    4500 almak yerıne 5500 al derım bunu bır kere alacaksın
    sıkıldım 6aysonra degıstıreyım tvde pek olmuyor
    arada 1000 tl fark yoksa 5500 al
    himedia 450 tl bu arada 250 tlye
    sadece egreat r6 alırsın artı bırde hdd alırsın sana 500 tlye gelır
    bende 5500 var lg su sıralar
    egreat r6 a mı
    popcorn a101 mı
    himedia mı karar veremedım herkes ayrı telden calıyor bu 3 den bırını almayı dusunuyorum ama cok karrsız kaldım

Alıntıları Göster
    LW5500 .iso açmaz yalnız, hiçbir TV 3D .iso filmleri açmaz. Onu karıştırmamak gerek.
    Eğer Smart TV ye ihtiyacınız yoksa LW4500 + MP iyi bir seçenek. Egreat R6B 85TL fiyatı Elektroworld de.
    Sen Blu-ray 3D .iso desteği istiyorsan Himedia 900 al. Aksi halde Egreat R6B ihtiyacını karşılayacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.