Şimdi Ara

LG 42PC1RV Aldım, alıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son 1-2 aydır plazma konusunda forumda bol bol okudum yazdım sordum, dışarda gezmediğim mağaza bakmadığım model kalmadı

LG ve Vestel arasında çok gezdikten sonra

En sonunda bugün kararımı verip LG 42PC1RV modelinin siparişini verdim. şu an EFT mi yaptım. umarım fiyat artışından önce

yakalayabilirim. (satıcı tanıdık ve her an zam gelebileceği uyarısını verdi) bana maliyetinden verdiği için fiyat 3.000 ytl civarı.

görüntüsünü hi-def yayın ve tv olarak seyrettim güzeldi. umarım iyi çıkar. bir aksilik olmazsa pazartesi teslim alacağım ürünü. eylülde

evleniceğim için bir süre kutusunda yatacak ama (kurlar daha artarsa die aldım valla) bir ön inceleme yapıp burda yazmaya

çalışacağım tabi yine buralarda ama bu sefer daha aktif yorum yapmak için olacağım yardımcı olan görüş veren herkese

teşekkürler.

not: home theater'da alıcam o forumada beklerim

• hayırlı olsun,
    iyi seçim, memnun kalacaksın, ben çok memnunum lg seçtiğim için.............
    selamlar
  • bahsettiğin lg 42PC1RV modelinin teknik özelliklerini verirsen sevinirim?
  • EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ 106 CM
    EKRAN FORMATI 16:9
    PİKSEL SAYISI 852X480
    PARLAKLIK 1500cd/m2
    KONTRAST 10.000:1
    RENK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1 MİLYAR
    İZLEME AÇISI 160°
    VIDEO SİNYALLERİ PAL/SECAM/NTSC3,58/NTSC4,43/PAL60/HD/PC
    PC SİNYALLERİ VGA/SVGA/XGA
    PIP VAR
    PAP -
    RESİM DONDURMA VAR
    HAFIZA KART OKUMA -
    GÖRÜNTÜ YAZILIM XD Engine, 3D digital Comb Fliter
    GÖRÜNTÜ AYARLARI VAR(STANDART/DİNAMİK/FİLM/OYUN/KULLANICI)
    YAYIN SİSTEMİ PAL BG/I/DK,SECAM BG/DK/L/L'
    STEREO SES NICAM UK/SK/FR,CCIR A2 BG/DK
    OSD VAR
    Uzaktan Kumanda VAR
    Enerji Tasarruf modu(A/V ve pc İÇİN) VAR
    Sinyal Yokken Kapalı (AV için) VAR (Etkisiz/Etkin)
    Güç Yönetimi (PC için) -
    Ses çıkış Gücü 10WX10W
    Surround Ses SRS
    Giriş 1 (SCART) -
    Giriş 2 (SCART/Bileşen) RS-232C AYN AV GİRİŞİ
    Giriş 3 (SCART / HDMI) -
    Monitör Çıkışı (RCA pin) -
    Giriş 4 (Ön) -
    PC (ön) -
    Boyutlar (Ekran) (ExBxY) mm 1252x654x94
    Ağırlık (Ekran) 34,3 kg
    Güç Tüketimi (ekran) kullanımda/Beklemede 250W
    Güç Gereksinimleri AC-100-240 V ,50/60Hz

www.digicom.com.tr

• evet arkadaşımız yukarda yazmış

ups yanlız bir hata var "hdmı" girişi var üründe...

bu arada bugün ürünü almaya gittim.yer tanıdık, açtık ilk üründe ölü pixel neyse hemen değiştirdiler eve sağlam bi model getirdim

home theater olayındada süpriz bir gelişme yaşadım. yine evleniyorum diye tanıdıktan çok uygun fiyata
    marantz hollywood cinema take 2 modelini aldım oh keyfim yerinde valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 24 Haziran 2006; 20:36:16 >
  • pc1rv modelinin 3rv ve 4rv den farkı nedir?
  • kardeş hayırlı uğurlu olsun..
    şu tanıdık bize de bi güzellik yapar mı bizde evleniyoruz
    ben başka bi model alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek tuner var, PIP anca başka bir video girişi ile çalışır........
    bana söylenen, bildiğim bu......
    selamlar
  • mrb
    bende lg 42pc1rv kullanıyorum alalı 2 hafta oldu sayılır yukarıda ölü pixel diye bir ibare geçiyor nedir o ???? birde ben uydu kullanıyorm bazı kanallar ( ekran kartı kötü bilgisayarda film izliyormuş) gibi oluyor bunu nasıl engelleyebilirim altın scart kullansam biraz düzeltebilirmiyim yada başka daha net görüntü için neler yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim......
  • görüntü kalitesini arttırmak için en makul çözüm altın skart kullanmak bu şartlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkant1

mrb
    bende lg 42pc1rv kullanıyorum alalı 2 hafta oldu sayılır yukarıda ölü pixel diye bir ibare geçiyor nedir o ???? birde ben uydu kullanıyorm bazı kanallar ( ekran kartı kötü bilgisayarda film izliyormuş) gibi oluyor bunu nasıl engelleyebilirim altın scart kullansam biraz düzeltebilirmiyim yada başka daha net görüntü için neler yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim......

menüsü aynımı bilmiyorum ama 4rv modelindeki, NR "görüntü gürültü" ayarını mpeg nr=15 yap NR=2 veya 3 e al..........
    sharpness ise düşür..............
    kaliteli scart al, 1. scart a bağla, uyduda scart-rgb seç...........
    ok?
    selamlar
  • tamam akşam eve gidince deneyecem tv yi kurmaya gelenler menü için px4rv ile aynı olduğunu söylediler yardımlar için teşekkürler.....
  • 42pc1rv nin menüsündeki ekran seçeneklerinde

auto config
    manuel config
    vga mode
    ARC
    reset

altbaşlıkları var fakat bende bunlar ARC hariç kullanıma açık değil o yüzden ayarlarıda yapamıyorum acil yardım lazım benim tv demi problem var yoksa farkılı bir bağlantı yaparsam bu alt menüler kullanıma açılırmı....
  • Merhaba. Bahsettiğin ürünün çözünürlüğüne bakarsak HD Ready değil. Ancak girişten gelen HD yayını kendisi tekrar düzenleyip düşük çözünürlükte HD yayına dönüştürüyor. Yani Kaliteyi düşürüyor. Ben de aynı ürünü aldım ancak bundan dolayı içim hiç rahat değil. Hata mı yaptım onu düşünüyorum.
  • 42PC1RV
    2200 ytl 12 taksit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.