Şimdi Ara

LG 42PG200R Plazma TV 42'' 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 LG 42PG200R Plazma TV 42'' 600 TL
    LG 42PG200R Plazma

Televizyonum tertemiz ve sorunsuzdur. Tamir vs. kesinlikle görmemiştir. Sıfır olarak aldım ve yerini bile değiştirmeden devamlı kendim kullandım. Askı aparatı ile kullandığım için TV ayağı hiç kullanılmamış jelatinindedir. Kumandasıda sorunsuz ve D-Smart kullandığım için kullanılmamıştır.

Resimde görüldüğü gibi Uydu, PC, Anten, Hoporlör için yeteri kadar giriş ve çıkışı mevcuttur.

Son üç resim TV nin kendisine ağittir. Piano black parlak siyah olduğu için fotoğraf çeksemde heryeri parlıyor o yüzden temsili resimlerle tipini göstermeye çalıştır.

Çok fazla PC ile işim yok, monitör olarak değilde ben TV olarak kullanmak için alıcam diyenler için mükemmel bir Televizyondur. Görüntü kalitesi bir çok güncel Led TV lerden iyidir.

Büyük bir boyutu ve orjinal kutusunu attığım için; Bursa içine satış yapmayı düşünüyorum. Aracım mevcut bir şekilde Bursa içi nakliyesine yardımcı olurum.

Fiyat: 600 TL

Cep Telefonu & WhatsApp : 0545 211 6000

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, bende Bursadayim yeni ev kuruyorum ürüne talip olabilirim lütfen irtibata gecmemi bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ürün bu akşam Sahibinden.com aracılığı ile satılmıştır. Teşekkürler. İnşallah daha iyileri nasip olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.