Şimdi Ara

LG 42PJ550 vs. SAMSUNG PS42C450 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok memnunum. yansımayı önlemek için arkanda pencere olmaması lazım
    bunun dışında gerek görüntüsü gerek teknolojisi çok başarılı..
  • ben de ya lg 42pj550 ya da samsung 42c450 alıcam aylardır araştırıyorum yeter gari. Hangisini stoklarda önce görürsem onu alcam.
  • bende lgpj550 i bulamayınca vatandan pj350 modelini aldım, sadece divx oynatma farkı var ikisi arasında diye biliyorum.
  • evet tek fark o benim bildiğim
  • 42pj550 nerden bulabiliriz.vade farksız 10 12 taksitle
  • İB nin stoklara giriyormuş perşembe yada cuma günü.
    Teknosa ile arasında 500 tl ye yakın bir fark var..
    Paralel ithalat olsada,İB den almayı düşünüyorum..
  • ikisinide bırak pany araştır derim ben sana ama şayet bu 2 panelden hangisi dersen samsung derim ben 2 tvyide canlı yanyana gördüm samsung bence daha iihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS-42C450-PLAZMA-TV,16143.html#urun_detay_divhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-pf42x25e-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,15606.html#urun_detay_div

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barber34 -- 28 Haziran 2010; 9:11:43 >

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS-42C450-PLAZMA-TV,16143.html#urun_detay_div

Herşeyi açıyor bir tek mkv eksik..O yüzden LG ler daha iyi geliyor bana..

Şu parlama olayı can sıksada,Gündüzleri evde olmadığım için pek sorun değil aslında.
  • Üç gün önce istanbul bilişimden 42c450 aldım. ertesi gün öğleye kadar hem tv hemde servis gelgi. 2 gündür sd yayınlarda izliyorum. Ama SD yayınlar CRT Tv lere uygun olduğu için görüntüdeki keskinlik CRT ler gibi iyi değil. CRT mi Yoksa 42c450 mi diye sorarsanız . ben bu haliyle bile 42c450 derim. USB deki Media playeri Bendeki bazı MKV filmleri desteklemiyor, DVD formatını da tam desteklemiyor, ama hd filmlerde ve resimlerdeki performansı iyi. Western Digital TV Live ile birlikte kullanırsanız çok mükemmel sonuç alabiliyorsunuz.WD TV Live ile harika bir ikili oluşturuyorlar.
  • Arkadaşlar herkeze selamlar bende artık 42PJ550 Kullanıcısıyım. Sizinle cihaz hakkında düşüncelerimi ve sizin konu hakkındaki çözümlerinizi bekliyorum.
    Arkadaşlar öncelikle ben 1500 civarında bir LCD almak istiyordum. Elektroworld de gittiğimde LCD mi, Plazma mı dediler. Bende durumu anlattım. Oda 5 m kare civarında dedim. Arkdaş madem odanız küçük ve çocuğunuzda var ve TV de seyretmeyi seviyorsa size o zaman LG 42PJ350 tafsiye ederim dedi. Nedeni alan küçük olması ve 600 Hertz olması gözlerinizi bozmaz dedi. Dedikleri aklıma yattı fakat arkadaşlar ben cihaza bakıp inceledikten sonra webten araştırdım. 42PJ350 Elektro World de 1599 Metroda 1350 civarında ama ben bir üst modelini (Cihazların ikisini bir arada görmeyenlere PJ550 tafsiye ederim.)42PJ550 yi İstanbul Bileşimden askı aparatı ve altın uçlu HDMI kablosu ve 2+3 yıl garanti ile 1392 ye aldım. Aslında buradan almaya hiç güvenim yoktu parasal sıkıntı çıkabilir kargo geç gelir ürün servis ve teslimatta problemli çıkar diye ama her keze tafsiye ederim hiç bir sorun çıkmadı siparişten bir gün sonra teslim aldım.
    Almak istememdeki sebepler
    1-Cihazın başına geldiğimde cihaz LED Tv gibi incecik ve çerçevesiz idi. inanırmısınız bu kadar şık olacağını düşünememiştim.
    2-600 Hertz + 3.000.000 consatrasyon + 0.001 Tepkime süresi olması
    3-LCD lere yakından bakıldığında pixeller belli olurken bunda 42PJ350 de öyle bir sorun olmayacaktı ve göz sağlığı içinde iyi olacaktı.
    4-Benim üst komsumda LG 42LF2500 LCD TV var 210 Watt yakıyor. Bu cihaz ise Plazma olmasına rağmen 139 Watt ve LCD Tv den daha az yakıyordu.
    Bunlar benim için en önemli 4 sebep
    Beni üzen yanları
    1-Cihaz Full HD değilmiş bunu bilmiyordum. 1920x1080 değil.
    2-Bırakın güneş ışığını, gün ışığında bile çok parlıyor. Güneşi dik almasına gerek yok güneşin gölgesi yetiyor. Kesinlikle los ve karanlık yerler için tercih edin.
    3-Pc den bağlandığında ekran çözünürlüğü en son 1280x768 olarak ayarlanıyor. Bilgisayarınız eski ise birde RGB den bağlanmışsanız masa üzerindeki simge ve simge yazılarını berbat gösteriyor ve hertz 60 yukarı çıkmıyor. Tek çare bilgisayarı HDMI bağlantılı başka bir bilgisayar ile değiştirmek
    4- HDMI kablo almanıza gerek yok. Eğer elinizde eski skat kablonuz var ise ve görüntü güzel ise skat kablonuzu kullanmaya devam edin, ben denedim Altın uçlu HDMI kablosu ile arasında hiç bir fark göremedim. Servis HDMI kablo satmak isteyebilir.
    5-Hiç 51 CRT den hariç büyük ekran kullanmadığım için beklentilerim; özelliklerine göre çoktu, fakat bunları hiç bir işe yaramadığını anladım.
    Sorunlarım
    1- Üst komşumda, benim bilgisayarım ve RGB kablomla LG 42LF2500 bağlayıp film seyrediyorduk görüntüde hiç bir sorun yoktu, fakat simdi aynı bilgisayar ve aynı RGB kablosu ile yeni aldığım Plazmada ekranda paralel ve aşağıdan yukarıya kayan cizgiler var. Bariz ortada buda hertz ayarlanamadığı için giderilemiyor.
    2. Uydu anteni ile ulusal kanalları seyrederken ve görüntü çok net iken tüm kanallarda 3-5 dakika arasında bir anda bir kaç saniyelik gölgeler oluşuyor. Mesela görüntü net iken mavi bir gömleğin cep hatları belli bile olmaz iken bir anda gömleğin cep hatları ve dikişleri çok açık ve parlak bir şekilde ortaya çıkıyor veya yazılarda gölge oluşuyor. Uydu antenindeki kanal değişiminde isimleri yazan panelde bile bu oluyor.
    Bunun haricinde bir problemim yok cihaz gayet başarılı bu fiyata bu cihaz süper.

LG 42PJ550 vs. SAMSUNG PS42C450 ?

• Ürünü ps3 yada xbox360 için almak isteyenlere
    güzel bir video çözünürlük konusunda tereddütlerim vardı fakat bu video bunu dert etmemek gerektiğini gösteriyor

http://www.youtube.com/watch?v=n3ArjFIOTqI&feature=related
  • Almak isteyen arkadaşlar ps3 performansını bu gün yakından kendi ps3 mü mazada deneyerek gördüm hiç iyi değil tavsiye etmyorum ama normal yayınlar ve filimler gayet iyi
  • ps3 ü bilemem ancak bilgisayarımı direkt olarak pj550 de kullanıyorum

cod black ops gayet güzel çalışıyor (1024*768 herşey fullde iken)
    muhtemelen daha yüksek çözünürlükte daha iyi görüntü verebilir ancak bana fazlasıyla yetiyor
    fiyatına göre bence hala iyi bir ürün ...
  • bu arada bilgisayar bağlantısında tv nin çözünürlüğünü değiştirmek için doğru yeri bulamayanlar:
    sırasıyla bu menülere girsinler

PICTURE.
    Screen (RGB-PC).
    Resolution.

desteklenen modlar aşağıda yazıyor
    1600 ve 1920 liler yok
    diğerlerinde 60 hz e kadar mevcut.

Supported Display Specifications
    (RGB-PC, HDMI-PC)
    Resolution
    640x350
    1024x768
    720x400
    640x480
    800x600
    1280x768
    Horizontal Vertical
    Frequency(KHz) Frequency(Hz)
    31.468 70.09
    31.469 70.08
    31.469 59.94
    35.156 56.25
    37.879 60.31
    48.363 60.00
    47.776 59.87
    47.712 60.015
    63.981 60.020
    74.537 59.869
    66.587 59.934
    1360x768
    1280x1024
    1600x1200
    1920x1080
  • ben 1 hafta önce 42c450 aldım teknosadan hemen hemen ps3 harici denebilecekleri denedim bilgisayardan film ve oyun. harici diskten 720p ve 1080p film. hepsindede gayet menunum hatta bilgisayarın masaüstü tvde daha canlı ve parlak renklere sahipti. yani menunum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.