Şimdi Ara

LG 42PJ550 vs. SAMSUNG PS42C450 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar uzun zamandır forumu aktif olarak takip etmekteyim bu ilk mesajım olacak forumu takip ettiğim kadarıyla panel tv de plazma almak daha mantıklı bende bu aralar tv almak istiyorum bütcem kısıtlı oldugu için panasonic plazma ları maalesef düşünemiyorum kafamda iki model var lg 42pj550 ve samsung ps42c450 fiyatları neredeyse aynı tv yi kullanma amacım %90 sd yayın olacak .benim için asıl problem lg mi samsungmu almalıyım plazma da hangısı daha ıyıdır estetik olarak lg hosuma gitti fakat sizin önerileriniz benim için daha önemli.

şimdiden teşekkürler...

• çaylaklar ilgi çekmiyor herhalde
  • güzel ve isabetli bir soru. Bir usta yanıt verir herhalde, ben de merak ediyorum çünkü:)
  • Bahsettiğin modeller yeni girdi piyasaya o yüzden kimse bilgi veremez teorik bilgiler dışında. şu ana kadar satın alınan en hesaplı tv genelde LG ve Samsung olmuştur.
    ilk başta
    42pq200
    sonra
    42pq6000
    alınmaya başlandı samsung da b450 serisi ile genelde aynı özelliklere sahipler.
    bu yüzden bu tv leri 1300 1400 civarı bulman mümkün.
  • çaylak dayanışması yapalım bari,

Pj550 modeli pq serisine göre daha az yakıyormuş
    usb filan yok sanırım. ben de ya pj550 yada şu an istanbul bilişimde olan 42 x25 ile ilgileniyorum
  • pj serisi hd seri ve usb,600hz tarama mevcut pk serisi full hd dir usb den divx desteği var aralarındaki fark bu pj serisinde usb var acıkcası bu fiyat aralığında panasonic modeli düşünmüyorum estetık olarak pana lar biraz kaba gibi duruyor ve özellik olarak lg ve samsungdan zayıf (G,V,VT SERİLERİ SAYMIYORUM) ancak oda sonucta panasonic boru değil belki giriş seviyesi paneli bile korelilerden iyidir bilemiyorum.

LG 50PK550 ALET COK HOŞ DURUYOR....
    http://www.youtube.com/watch?v=anSMLiPuOvY

• @ buckfush

hocam bu PJ550 nın kasa yapısı tam olarak nedir anlayamadım bazı sitelerdeki resimlere gore panelin kenarında boydan boya hoparlor var bazı sitelerde farklı lg nın sıtesınde normal gorunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoparlörler altta, eski plazma kasasına göre daha ince olarak tasarlanmış, dün teknosada gördüm yaklaşık 4 cm kadar bir kalınlığı var. 1799 fiytı var şuan
    eski modellerle arasındaki fark 3,000,000 contrast ve mkv oynatması.
  • bende yarın teknosa ya bakmaya gideceğim bu lg plazmalara taktım galiba led tv gibi plazma
  • alıcaksan lg 50 pk750 yi al bari. Yansımayı önleyici Anti reflection var. Çok farkediyor.
  • kardes benım durum biraz karısık aslında tv yi koyacak tek biryer var enı 118 cm olan bir kolon izleme mesafesi 3 metre lg nin bu yenı serı 50'' leri benım duvara tam oluyo ancak 3 metreden gozume cok buyuk gelır diye korkuyorum 42'' de zamanla küçük gelir diye korkuyorum sen olsan hangı boyutu tercıh ederdın ?

saygılar...
  • valla ben 46" plasma alırdım
    seninle aynı şekilde düşünüyorum
    42 ler ufak geliyor. 50 lerde büyük. 46" bi tek panasonicte var sanırım.
    yukarıda bahsettiğim yansıma koruyucu ile ilgili resim:

LG 42PJ550 vs. SAMSUNG PS42C450 ?
  • 3 ay arasttrdım gecen hfta ps42c450 aldım mutluyum sd yayın goruntu gercktn cok ıyı tavsıye ederım
  • fiyat performans açısında gözü kapalı alınabilecek bir tv.1400-1800 lira arası bulunabiliyor.uzun yıllar alternatifsiz kullanılabilir bence.hanımın tepkisinden korkmasam hemen alacagim
  • hangı tv den bahsedıyosun dostum LG denmi SAMSUNG danmı ?
  • bence samsung tan bahsediyor
  • @ buckfush

hocam seçeneklerin arasında hala panasonic varmı düşüncelerin nelerdir ? orta seviye korelimi yoksa giriş seviyesi pana mı almak daha mantıklı olur ?
  • hepsinin kendine göre artıları eksileri var
    panasonic 2009 modellerinde (g12 panel) grileşme şikayetleri çok oldu
    samsung içinde cızlama ve titreşme (tam çeviremedim) var diye yorumlar var.
    peki lg geri kalır mı
    tabi ki hayır:)
    onda da resim kalıntısı diyeyim (image retention) var

full hd ye köklenenlere anlamıyroum. hd yayın veren kaç tane tv var ki

50 hz almayı kafayı koymuştum ancak dün ölçtüm
    2.6 mt izleme mesafem var. mecburen 42 inch alacağım bende.

bu haftasonu i.b e gidip tvlerin canlısını görmem gerek
  • tabiki gormeden almak mantıklı değil bende hafta sonu teknosaya gıdıp goreceğim tv yi benım de kafamda 50 inc var ama cıplak gozle bakmak gerekıyor 42 bile bana yeter diye düşünüyorum....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.