Şimdi Ara

SAMSUNG PS42E7S plazma tv modeli hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Samsung PS42E7S modelini 3000 ytl fiyatla 12 ay vadeli (vade farksız) almaya niyetim var.
    Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Açıkçası bütçemi biraz da zorlayarak alıcam.Çözünürlük ve görüntü netliği konusunda uydu receiver ile bağlantıda yeterli perforansı alabilirmiyim?

• iyi fiyat ve iyi bir tv,,al derim...
    ben uydu ile tv yi izledim yanyana bir kaç marka ile cihazdaki renk tonlamasından dolayı daha canlı ve pürüzsüz bir görüntü sağlıyor..
    genelde bu ürün lg 42pc1r ile kıyaslanır ama bence o maldan daha iyi..kaçırma derim..
  • Teşekkürler!
    Bana da LG 42PX4RV modeli ile kıyaslama yaptırdılar ve açıkçası LG'nin fiyatı 500 ytl fazlaydı....

Birde bu modeli kullanan bir arkadaş varsa yorum ve izlenimlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentistss -- 8 Eylül 2006; 12:50:03 >
  • Bende 2 ürün arasında gidip geldim samsung 42 ps e7s ve e7h.iki ürünü yan yana seyrettim. En sonunda hd ready ve 1024*768 olması vede mıcrosoftun sitesinde hd yayın demolarını seyrettikten sonra E7H aldım.Bu arada forumda digitürkün 2007 de hd yayınlara maçlarda başlayacağı yazılıyor. Size verilen fiyat oldukça iyi ancak 1024*768 ve hd yi bir kez daha düşünün derim
  • kardeş nerden buldun o fiyata en yakın ben 3600 ytlye buldum adres versene istanbuldamı? bizde düşünüyorduk gerçekten çok güzel fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.