Bildirim
SAMSUNG PS42E7S plazma tv modeli hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi fiyat ve iyi bir tv,,al derim...
ben uydu ile tv yi izledim yanyana bir kaç marka ile cihazdaki renk tonlamasından dolayı daha canlı ve pürüzsüz bir görüntü sağlıyor..
genelde bu ürün lg 42pc1r ile kıyaslanır ama bence o maldan daha iyi..kaçırma derim.. -
Teşekkürler!
Bana da LG 42PX4RV modeli ile kıyaslama yaptırdılar ve açıkçası LG'nin fiyatı 500 ytl fazlaydı....
Birde bu modeli kullanan bir arkadaş varsa yorum ve izlenimlerini bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentistss -- 8 Eylül 2006; 12:50:03 > -
Bende 2 ürün arasında gidip geldim samsung 42 ps e7s ve e7h.iki ürünü yan yana seyrettim. En sonunda hd ready ve 1024*768 olması vede mıcrosoftun sitesinde hd yayın demolarını seyrettikten sonra E7H aldım.Bu arada forumda digitürkün 2007 de hd yayınlara maçlarda başlayacağı yazılıyor. Size verilen fiyat oldukça iyi ancak 1024*768 ve hd yi bir kez daha düşünün derim -
kardeş nerden buldun o fiyata en yakın ben 3600 ytlye buldum adres versene istanbuldamı? bizde düşünüyorduk gerçekten çok güzel fiyat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X