Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mağazaya gidince orda indirim fiyatı görünüyor

kampanya yapmışlar ama nete yansıtmıyolar

misal pq200r yide 1500e veriyolar

10 taksitle felan
  • Sevgili dostlar. Cuma günü kargo geldi ama gelmez olsaydı dedim. kutunun alt tarafı açılmıştı. Hemen teknosaya ulaştım durumu anlattım teslim almayın dediler. Bende kargoya aynısını söyledim. Usta biz getirmişken bırakalım siz aldığınıza dair imza atmayın. sanki ürün sizde değilmiş gibi işlem yapın dediler. Eğer tv nizde bir sorun varsa biz gelip ürünü alalım dediler. Ki nitekim servisede aynısını söyledim. "tamam bakalım eğer tv de sorun yoksa teslim alırsınız eğer sorunlu ise hic ben oraya gelmemiş gibi yaparız dedi." gerçi zaten servis gelmeden kutu açık diye dıştan her yanını kontrol ettim. en ufak bir olumsuzluk yoktu. servis geldi kurulumu yaptı iyice inceledi. bir sorun olmadığını istersem ürünü teslim alabileceğimi söyledi.
    Çok şükür cuma gününden bu yana yapmış olduğum izlenimlerden biraz bahsedeyim. Öncelikle bu ürünü alırken aklımda başka ürünlerde yok değildi.

Next 2000 fta USB uydu cihazı ve dandik bir scart kablosu ile (en uzak izleme mesafem 2,45 m) mükemmel bir görüntü aldım(2. scart girişi ile). Odam 12-13 metrakare dediğim gibi izleme mesafemin en uzağı metre ile ölçtüm :) 2,35 oturduğum yer. Yani tüm şüphelerim kayboldu. Yayın kalitesine ve izleme mesafeme göre süperdi. TRT3 te maç izledim. ki genelde kanepeye uzanarak izlerim( 1,90 m). TRT3 ün yayını en kötü yayınlardan biridir. Hiç de CRT TV mi aratmadı. Flash disk ile divx denenedim 2 dk lık kısa bir görüntü idi. tam ekran olmadı anlamadım ama bugun onuda film ile deneyecem. Ses çok güzel. SD yayınla starda karayip korsanlarını izledim dünde atv de tetikçi vardı.. görüntü ve ses çok güzel. sesi sinema modu olarak test ettim. gerçekten başarılı. Dağıtmıyor ve bozmuyor. MP3 te de harika bir sesi var. ilerleyen zamanlarda Ses sistemi almayı düşünüyordum. artık düşünmüyorum. Valla dostlar beni fazlasıyla memnun etti. ki cumartesi aksam misafirim de vardı ağzı açık kaldı. (kendileride LCD TV sahibi) değişim yaparlarmı diye sorup durdu gece boyunca :)) Akıllı sensör olayı çok güzel bişey. Işıkları kapatınca otomatik olarak kendini kısıyor. ve gözü almıyor yakın mesafeden. Tabi izleme mesafesine göre göreceli olabilir. Ama ben Modunu Orta ya getirdim. öyle izledim. Bide Görüntü ayarlarını veren arkadaşa da teşekkürlerimi iletirim. Bende aşağı yukarı onun gibi yaptım. Gerçekten farkediyor.
    Sonuç olarak Bu ürünü aldığım için çok mutluyum. Ve aklım şuan hiçbir üründe değil. İyiki bu ürünü almışım. İnşallah herhangi bir aksilik çıkmaz ve uzun zaman izlerim. Amin deyin :P

• Bu arada ön yüzde ki camdan da bahsedeyim. söylenenin aksine çok şık ve kullanışlı. Kullanışlı dedim çünkü doğrudan panele temas olmuyor. Yeğenim koşa koşa tv ye elinde ki metal ile öyle bir vurduki anlatamam. ama çizik bile yok.yani aksilik ile o bile test edilmiş oldu :) TV nin sağında ve tam karşısında (balkonlu) pencere var. sağındaki pencere tek gözlü ve tv den mesafesi 1,30 m. karşısındaki duvardan duvara gibi olan pencere ise 2,60-70 m ya var ya yok(tam kıbleye bakıyor-güneş evin içinde). Tabi burda enerji olayını kapatacan yada akıllı sensöre getirecen. (hoş ben gündüzde orta modda izledim) Yansıma olmuyor dersem yalan olur. ama öyle göz alacak şekilde değil. düşünceme göre yansıma olayı CRT den daha iyi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma gelen bişey olursa, sizin sormak istediğiniz yada denememi istediğiniz bişey varsa buralardayım.
  • Hayırlı olsun öncelikle.Yukarıda sorduğum sorulardan test edebileceğin varsa çok memnun olurum.Logo kalma sorunu,hızlı görüntülerde atlama sorunu,yansıma meselesi gibi.AYrıca SD uydu veya normal antenden alınan görüntülerden 1metreden resim çekebilirsen(tercihen odaklamalı ve yüksek çözünürlüklü) çok işime yarar.
  • Teşekkür ederim. Hızlı görüntülerde (atv de "tetikçi" star da "karayip korsanları" ve trt de maç görüntüleri) hiç atlama olmadı. Divx ve HD film denemedim. Logo sorunu var gibi gözüksede zaten gözünüz onu algılamıyor(dikkatli incelemeniz lazım). Başka bir ekrana geçtiğinizde kendiliğinden kayboluyor. Artı menü->opsiyon-> ISM modu diye bişey vardı yanlış hatırlamıyorsam. o mod normalde. onu düz beyaz ve temizleme diye bir opsiyon var. Kendi Kendine 3 renk olarak ekranı tarıyor ve artıkları temizliyor. Denedim. Film izlerken logo için denedim işe yarıyor. Ki zaten dediğim gibi logo izi belirginm olarak kalmıyor. hani Bende kalmadı. Ki cok detaylı 10 cm yakından incelersen bi gölge var gibi. ancak kanal değiştirdikten bi müddet sonra kendiliğinden gidiyor. Fotoğraf çekme şansım yok üzgünüm. Yansıma meselesini zaten detaylı olarak anlatabildiğimi düşünüyorum. 2. scart girişine taktığınızda dikey çizgi falan görmüyorsunuz. Ürünü aldığınızı okudum. Ürün elinize geçtiğinde tereddütlerinizin bir çoğunun nasıl kaybolduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 2 Kasım 2009; 13:23:24 >

• Forumdan edindiğim bilgiler ışığında atlama olayı HD rip li filmlerde olduğu. Ripleme işleminde zaten dosya sıkıştırılmış olduğu için atlama yapabildiği. Forumda arama yaparsan detaylı bilgilere ulaşabilirsin.
  • Teşekkürler.Sorun şu ki televizyonu belki 6 ay hiç göremeyeceğim.Ailem kullanacak bu yüzden nasıl olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğim. Haliyle en iyi görüntüyü seyretmelerini istiyorum.
  • Tekrardan sizede hayırlı olsun. SD yayında en iyi mi bilemem ama kesinlikle iyi bir görüntü seyredecekler.
  • Xvid film izledim dün. Görüntüde alttan ve üstten siyah bant kalıyor. Genişletemedim. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Selamlar. Dün itibariyle bende 42PQ6000 almış bulunmaktayım. Ankara Ankamall Teknosa'nın yaptığı kampanyayla 1699 TL'ye 12 taksitle aldım. Düşünen varsa bakmanızı tavsiye ederim.
  • Merhaba.
    Ben de Balıkesir Teknosa'ya 1699/10 (Bonus) taksitle sipariş verdim. Yaklaşık 1 hafta önce Burada da şube indirimi var mı diye sormaya gitmiştim.Şube indirimi vardı(Ama elemanların haberi yoktu) Mağazada olmadığı için merkez stoklarından baktılar. 50 civarında ürün gözüküyordu. Dün sipariş vermeye gittiğimde ise yanlış görmediysem merkezde stok yok gözüküyordu.Stok bulunan diğer mağazalardan stoğu çok olan birinden(Galiba Eskişehir) istediler. Ya merkezde stok bitti yada merkezdekileri şubelere dağıttılar. Yakında stoklar tükenecek herhalde.

Not: Bir de şansıma şöyle bir durum oldu.Haberim yoktu ama bonusun taksit erteleme kampanyası varmış. Ödemeler Şubat 2010 da başlayacak.

• Sonunda uydu bağlantısını da yaptım. Dün maçı izleme umuduyla oturdum, renkler capcanlı, görüntü harika. Tabi 4. dakikada hevesim kursağımda kaldı o ayrı Şifreye girdi yayın. Diğer kanalları dolaştım ben de. Karşılaştırma imkanım vardı, SD yayın izlenen çok LCD gördüm. Sanırım en iyi LCDleri görmemişim, çünkübu TV gerçekten SDde de HDde de çok başarılı. Bu arada uydu alıcımın markası Hiremco X3, HDMI ile bağladım.

En kısa zamanda resim çekip yollamayı düşünüyorum.
  • Dün maçı İçtimai TV (azeri kanalı) de izledim :) Bu arada sizlerede hayırlı olsun..
  • Bu çok özel bir çalışma bakmak isteyen olur link önlerde dursun..

http://forum.donanimhaber.com/m_29624663/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercument76

Herkese hayırlı günler;
    Bir sorum olacak lg plazmalarda kullanım süresini gösteren bir yol varmıdır.Paylaşma şansınız varsa şimdiden teşekkürler.

Bir arkadaşım LG 42PQ6000 modelini alıyor. Kullanım süresini öğrenmek istiyoruz, servis menüsü konusunda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: ercument76

Herkese hayırlı günler;
    Bir sorum olacak lg plazmalarda kullanım süresini gösteren bir yol varmıdır.Paylaşma şansınız varsa şimdiden teşekkürler.

Bir arkadaşım LG 42PQ6000 modelini alıyor. Kullanım süresini öğrenmek istiyoruz, servis menüsü konusunda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

aynı anda tv nin üzerindeki ve kumandadaki menü tuşuna 10 saniye kadar basıyorsun çıkan şifre ekranına 4 tane sıfır yaz gelen ekranda UTT yazan bir kısım var UTT nin karşısındaki rakam kaç saat kullanıldığını belirtir. servis menüsünsündeki panel options kısmından sıfırlanabilir

• Teşekkürler karaeren,
    Ama bu sıfırlanabilmesi olayı iyi olmamış. Ne anladım ben o zaman kullanım saatini öğrenmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Teşekkürler karaeren,
    Ama bu sıfırlanabilmesi olayı iyi olmamış. Ne anladım ben o zaman kullanım saatini öğrenmekten.

yani yüzlerce saat kullanıp teşhirden kaldırıp satacakları zaman sıfırlayabiliyorlar bu markaya özgü bi şey değil bu panasonic ve samsunglarda da var bu sıfırrlama olayı herhalde. aslında fazla kafaya takmamak lazım 100.000 saat ortalama ömür biçilen bir panelin yüzlerce saat teşhirde kalması önemli değil(mağazadan satış yapan tüm firmalar yapıyor bunu)öenmli olan teşhirde kullanılırken ekranında sabit bir görüntü kalıp kalmadığı
  • ekatmer;ayarlarda logoyu kaldıdmaya yarayan 3 değişik ayar mevcut.tam hatırlayamadım ama menü tuşuyla info tuşuna AYNI ANDA BASILI TUTUNCA oradan nasıl yapıldığını bulabilirsin.ayrıca aynı kanalı 1 saattten fazla izlememeye çalış arada kanal değiştirirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcapoglu -- 10 Kasım 2009; 10:56:53 >
  • BEN ALMADAN ÖNCE PQ 200 MODELİNİ İNCELEMİŞTİM.SONRA PQ6000MODELİNİ ALDIM.200 TL KADAR BİR FARK VAR ARADA.EĞER ÇOK BÜYÜK BİR RAKAM GİBİ GELMİYORSA KESİNLİKLE 6000 MODELİNİ TAVSİYE EDERİM.GÖRÜNTÜ KALİTESİ DAHA İYİ.VE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜDE HA KEZA..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.