Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50'' PQ200R kullanıyorum gayet memnunum tam bir fiyat performans ürünü..standart digitürkle izlememe rağmen oldukça iyi görüntü alıyorum.ekran 50'' bile olsa bir müddet sonra göz alışıyor zaten.o kocaman tv 70 ekran gibi gelmeye başlıyor.yani boyut ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.
  • Cevap için sağol elmasfanclub...Bir müddettir kullanıyorsun peki elektrik harcaması nasıl??...Sonuçta bu tv'ye az para vermeyecez bide bunun elektrik faturasiyla ugrasmayalımGeçen forumda okuyordum bir üyenin arkadası Plazma almış.Plazma dan once elektrik faturası 40 geliyormuş Plazma'yı aldıktan sonra 85TL gelmiş!!Bende ondan çekiniyorum.Hani 10-15 olsa lafını bile yapmam.
  • Arkadaşlar bugün almak için Teknosaya gittim.Vitrinde yoktu depoda vardı.Bende görmeden almak istemedim.MediaMarka gittim.
    Orada vitrinde vardı.Televizyon cidden çok güzel gözüküyor.Sd yayın vardı atv onu izledim cidden çok netti.Özellikle 2-3 metreden çok güzel görüntü alınabiliyor.
    Ama şunu farkettim.Altta bir reklam çıktı.2 dakka falan kaldı.Reklam kalkınca arkadaki iz en az 10sn boyunca kaldı ve bariz bir şekilde gözüküyor.
    O ndenle vazgeçtim ve almadan geldim...
  • elektrik faturalarında bize yansıyan hiç bir fazlalık olmadı. zaten yeni üretilen plazmalarda bu sorun halledildi.plazmalarda artık lcd ler kadar az elektrik tüketiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasfanclub -- 1 Ocak 2010; 23:14:52 >
  • cevap için sagol elmasfanclub..tv'yi en geç 2. ayda alırım.umarım o zamana kadar stokta kalır.
  • arkadaslar 42pq6000 tv suan en uygun istanbul bilişimde ama orda stokta yok benim bildiğim birde teknosada var ama ordada 250-300 tl daha fazlaya satılıyor o fiyata cıktıktan sonra istanbul bilisimdeki 50pq6000 fiyatına cok yakın bir meblaya geliyor sanırım bu nedenle 50pq6000 almayı dusunuyorum sizce hatamı ediyorum.
  • hata yok bende oyle yapacagım..İB de geçen baktım 2000tl di..bu fiyata başka yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahchi

hata yok bende oyle yapacagım..İB de geçen baktım 2000tl di..bu fiyata başka yerde yok.

evet usta bu fiyata baska yerde yok teknosoda 42" var ama 1800'e falan geliyor 200 tl icin 50" ten olmak istemiyorum sadece odaya buyuk olurmu endisem var aslında , para yönünden hakettigini dusunuyorum yoksa bu modelin bu fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFDB65F44 -- 4 Ocak 2010; 16:45:41 >
  • benim izleme mesafem 4,5-5 metre.benimde buyuk gelir diye endişem vardı ama topicteki arkadaşların buyuk değil tam oldugunu soyledi.Allah izin verirse 1 2 ay içinde alacagım.tabii o zamana kadar stokta bulabilirsek
  • ben bu gün 50pq6000 siparişini istanbul bilişimden verdim.persembe gunu elimde olacak kısmetse ama istanbul bilisimdeki satıcıya acayip kıl oldum. sanki zorla ürün alıyorum adamın agzından bilgi almak icin 40 takla atmak gerekiyor ilgi sıfır nerdeyse vazgeccektim sacma sapan tavırlar yuzunden.adam fatura keserken bile eziyet cekiyodu sanki boyle adi satıcılarla muhatap olmaz insallah hicbiriniz. yakında yorumlarda bulunurum insallah tv ile ilgili Seoul Hiremco X3 Turbo HD ile bağlantı yapıcam ama canak ortak bakalım sonuc ne olacak.
  • şimdiden hayırlı olsun ernsyds1.yorumlarını dört gözle bekliyorumayıptır sorması ne kadar fiyata aldın...pazarlık yapabildin mi?evet haklısın bi ara mecidiyeköy deki magazaya gittim yarım saat tvleri inceledim kimse ilgilenmedi.dogrusu soguktu isınmak için girmiştim
  • öncelikle tesekkurler.usta adamlara parayı bile zorla verdim nerdeyse pazarlık nerdeeee , ilk defa boyle birşeyle karşılaştım millet tv laptop bakıyo adamlar tezgah arkasında bişeyler yapıyor. ben bunu almayı dusunuyorum diyorum adam fatura kescek diye üzülüyor sanki ekstra bir iş yapcak diye :D . ben 11 taksite 2078 tl ye aldım. darısı senin basına
  • Arkadaşlar bu ürünü İzmir'de taksitle nerede bulabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  • taksitle iyi almışsın..Allah razı olsun ancak 1 2 ay sonra alırım..
    bu plazmaya pc baglasak full ekran gosterir mi acaba??oyun için.bu konuda fazla bir bilgim var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahchi -- 5 Ocak 2010; 23:08:03 >
  • Arkadaşlar bu televizyonu İzmir'de nerede bulabileceğim kousunda yardımcı olacak kimse yok mu? Yeni taşındığım için İzmir'i bilmiyorum
  • arkadaşlar uzun süreli kullanan lar elektrik faturaları ne kadar arttı yazabilirlermi?teşekkürler
  • Merhaba.
    Bu televizyonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Elektrik faturasına dikkat etmediğim için yorum yapamıyorum ancak bendeki dijital güç ölçüm cihazı ile yaptığım ölçümlerde, tüketim değeri, anlık olarak 70W ile 320W arasında değişiyor. Ortalama olarak ise 180W civarında bir tüketim var. Yeni nesil Plazmalarda güç tüketimleri oldukça makul seviyelere indi. Ayrıntılı bilgim yok ama 42" LCD tvlerinde 130-200w aralığında tüketimleri var diye biliyorum. Bu yüzden elektrik faturasından çok fazla korkmaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 6 Ocak 2010; 13:43:28 >
  • veleciraptor

Dostum bende 42pq6000 modelini dün aldım. Ege park mavişehirde lg shop tan aldım. Sanırım stokta 2 yada 3 adet daha var. Epey bir fiyat araştırmasından sonra su an en ucuz yerin o olduguna kanaat getirdim. Eğer almayı düşünüyorsan oraya uğramadan karar verme.

Bu arada ufak bir tüyo; peşin fiyatına taksit için ısrar et, muhtemelen yapacaklardır.
  • TEfl10 dostum kaça aldın acaba televizyonu?

Edit: Bir de dostum internet üzerinden baktım ama orada LG mağazası görünmüyor. Hangi mağazadan aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veleciraptor -- 6 Ocak 2010; 12:25:05 >
  • veleciraptor benim alışım biraz olaylı oldu onun için sen bana bakma. Tv nin peşin fiyatı 1.750tl. Biraz sıkıştırırsan bu fiyatı bölerler diye düşünüyorum.

Onun dışında mağaza orda duruyor merak etme :) eskiden her ürün vardı şimdi sadece lg shop olmus belki ondan göremiyorsunuzdur internette. Asıl ünvanı Egemen Ticaret tabii.

Üstad bir tüyo daha vereyim. Pazarlık bitince ya askı aparatını yada altın uçlu scartını hediye istemeyi unutma. İkisinden birini veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.