Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün itibari ile televizyonuma kavusmus bulunmaktayım.cok şükür tv de sorun yok ama uydu bağlantı kablosunda arıza cıktı biraz ev bostu kablo su almıs biraz ,nasıl olduysa sinyal zayıf geliyo cihaza %70lerde en fazla bu nedenle tam randıman alamadım tv den, atvden tam sinyal alamadım izleyemedim ,ama sinyal aldıgında cok guzel goruntu var ,kanal d ,trt1 ,ntv falan gayet guzel ama bu boyutta tv icin 4 metreden falza mesafe olması gerekli kesinlikle, ben tam ölçmedim ama 3,5 4 metre benim mesafem fakat biraz daha uzaklastıkca goruntu dahda guzellesiyor sanırım 4.5 5 metre ideal olucak cok kısa deneyebildim daha ayrıntılı haftasonundan sonra degerlendiririm insallah.

Bu arada tv 50pq6000 uydu cihazım hiremco x3 hd turbo çanak ise sitenin ortak çanağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFDB65F44 -- 8 Ocak 2010; 13:33:22 >
  • ernsyds1 hayırlı olsun ii günlerde kullanırsın.50 inç ii isabet olmuş...incelemeni bekleriz...
  • arkadaşlar plazmayı Xbox 360 la deneyen oldu mu??!!!denemiş olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse sevinirim..
  • merhaba ,
    yeni aldığım acer laptopı hdmi dan bağlayınca tv den ses alamıyorum,aynı laptopi abimin pq200r ye bağladığımda ses geliyor.
    Menülerdeki ayarları kurcaladım ama ek birşey mi yapmak gerekiyor ?
    Laptopin ekran kartı Gt 240m,ayarlar konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
    teşekkürler.
  • slm arkadaslar bu ürünün ömrü kaç saat yazıyor kullanma kılavuzunda?
  • Herkese Merhaba..
    Cumartesi Günü tv de acaip bişe farkettim. Sağ üstten aşağıya doğru, sol alttan yukarıya doğru bi kayma var. (çapraz kayma) Yaklaşık 2 piksel ekran dönmüş. Servisi ve LG müşreti hizmetlerini aradım. Bugun gelip bakacaklar. Morelim bayağı bir bozuldu.. Dertleşmek istedim. Saygılar.
  • geçmis olsun..kaç aydır kullanıyorsun..eger yeni almışsan değiştirtmeye bak..nerde o eski tüplü tv ler yav 20 sene çalışıyor tık demiyordu valla şimdiki lcd ve plazmalar çabuk bozuluyor...
  • Yaklaşık 2 ay 10 gün. Servis geldi. Enteresan bi şekilde bunda bişe yokdedi önce. Sonra adama elimle pikselleri cizerek gösterdim. Şaşırdı. İlk defa böyle bişey görmüş gibi. Bana denk geldi. Kısmet işte. Fotograf çekip merkeze gönderecem dedi. Bişey çıkmaz ama falan diyede söledi. Nasıl bişey çıkmaz anlamadım. resmen 2 pixel kayma var. :S
  • Hocam nasıl birşey çıkmaz acaba !!!

Bu adamlar ne kadar uyanıklarmış böyle vakit geçirmeden hakkını iste değişim yapmazlarsada Tüketici mahkemesine git paranı geri alırsın !!!

Fazlasıyla emin ol !!!Bu uyanıklar yerse düşüncesi ile satana kadar herşey tamam efendim olur efendim satış sonrası ise !!!

ORTADAN SÖZLER KAYBOLUVERİYOR gerçektende çok YAZIK !!!
  • Üstadım servis elemanı zaten benim canımı sıktı. Hani dikkatli baksanda pek belli olmuyor bundan bişey çıkmaz manasında konuştu. Bu nedenle canım sıkıldı. Bakalım şu fotografı bi çekip göndersin LGE merkeze ne sonuç çıkacak? Ona göre davranacam bende. Sonuca göre siz değerli üstadlardan yardım isterim :)
  • Dostum bekle bişey çıkmazsa "Tüketici Mahkemesine" ver.bak o zaman servis elemanı pikselleri gorecek mi gormeyecek mi
    tabii onların onunde t.mahkemesine vereceğini soleme uyanık davranırlar. sessiz ve derinden hareket et
    abi satmaya gelince herşeyi yapıorlar,arıza verdi mi kimse bişey gormuyor olmaz boyle sey yav..kıl oldum ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahchi -- 12 Ocak 2010; 16:15:14 >
  • ben temmuzda tv mi aldım ama alana kadar bunalımlar geçirdim yaklaşık olarak 7-8 ay araştırdım 82 ekran lcd almayı planlıyordum 1-2 aylık araştırma sonucu önüme üç model çıkmıştı lg32lh7000-samsung32b651-sony32w5500 bu üç modelden birini alacaktım bende servis ağı ve ürünlerin made in china olup olmadıklarını araştırmaya başladım nisan ayına kadar tercihim samsung tu aslında başarı elektroniği aradığımda da birileriyle görüşememiştim o ayrı ama(bu arada niyetim tv yi direk firmadan ya da distribitöründen almaktı)lg türkiyeye gelince artık tamamen lg almaya karar vermiştim 15 haziranda normalde ötv son günü telefonla görüştüğüm kişiye kart numaramı vererek lh7000 şiparişi verdim benden hemen faks no su istediler ve slibi faksladılar yanlız ben siparişi verirken tv stokta yoktu ve 15 gün süremin olduğu söyledim ve o zamana kadar stokta olacağını söylediler 1 temmuza geldiğinde gümrüktenkaynaklanan bir problem gereği ürünü teslim edemediler bende satışı iptal ettim.o ara sinirimden verdiğim kararlar mantıklı değildi 40b651 almak istedim bu arada lg den beni tekrar aradılar ve k.kartı iptalinin uzun sürdüğü ve sizi ürün tedariğinden müzdarip ettiğimiz için isterseniz satışı iptal etmeyelim parayı nakit yatıralım dedilerartık peşin parayla b651 alacakken bi arkadaşın tavsiyesiyle pq6000i yine lg gizpadan peşin olarak 6temmuzda aldım 7 temmuzda tv takılmıştı montajdan sonra 3-4 kez daha beni aradılar sorun var mı diye.Bu durumda iyi bir modeli güvenilir bir firmadan aldığım kanısındayım.şimdi bunları neden anlattım çünki burdaki herkez en az bu kadar emek sarf ediyor ve sonucun hüsran olmasını kimse istemez bunun için 5 kuruş fazla olsun güvenli olsun

• @Bahchi teşekkür ederim.

Dün servis gelip fotograf çekti. Merkeze aynı gün göndereceğini söyledi. Ne zaman cevap alacağımız belli değilmiş :S haber alır almaz paylaşırım.

• ben de dün teknosa dan 42pq6000 alarak aranıza katıldım dün akşam da kurulumu yapıldı
    teknosa dan tv alanlar için bazı sehpa modellerinde %50 indirim var value askılı sehpa 200 tl ye gelmiş oldu
    bir de eyeq altın uçlu 2m hdmi kablo aldım ancak hiremco x3le görüntü beni memnun etmedi
    bunun sebebi kablo olabilir mi farklı bir kablo alsam daha net bir görüntüye kavuşur muyum?
  • Merhaba.
    Ben de PQ6000'i X3 ile kullanıyorum.HDMI kablosu da sizdekinin ayarında bir kablo. Oldukça memnunum. Ancak kanallar arasında yayın kalitesi bakımından çok fark var. FOX,NTV,ATV,SAMANYOLU bu konuda çok iyi gördüğüm kadarıyla. Bir de izleme mesafesi önemli. Çok yakından izliyorsanız görüntü kötü gelebiliyor.Düşük bir ihtimal ama kablunuzda bir problem olması da olası tabii ki.
    Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Ben de PQ6000'i X3 ile kullanıyorum.HDMI kablosu da sizdekinin ayarında bir kablo. Oldukça memnunum. Ancak kanallar arasında yayın kalitesi bakımından çok fark var. FOX,NTV,ATV,SAMANYOLU bu konuda çok iyi gördüğüm kadarıyla. Bir de izleme mesafesi önemli. Çok yakından izliyorsanız görüntü kötü gelebiliyor.Düşük bir ihtimal ama kablunuzda bir problem olması da olası tabii ki.
    Kolay Gelsin.

eyeq yu teknosaya iade edip monster aldım görüntü fark etti, belki daha önceki sayfalarda verilen ayarları da yaparsam çok daha iyi olabilir şuan için memnunum, teşekkürler
  • Servis Bugun aradı. Ve merkeze fotoları gönderdiğini ve müdürü ile görüştüğünü Müdürün kendisine "daha önce böyle bir şikayet almadığını, tv de herhangi bişey olmadığını yapılacak bişey olmadığını söylemiş"

Siyah Çerçeve TV, kırmızı çerçeve görüntü.

Canım cok sıkıldı. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 19 Ocak 2010; 15:56:31 >
  • slmlar dostum sıkıntını cok ii anliyorum o yuzden sana bi tavsiye vereyimm dedim
    konu hakkinda cok fazla bir bilgim yok ama kardesimin cok yakinda basina gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum
    teknosadan aldigi samsung led tv nin kosesi kirik cikmisti. ama kutuyu kendi acti diye iade etmiyolardi . cesitli yerlere basvurup tv yi geri verip parasini aldi
    ozelden telefon numarami yazarim arasaniz kardesimle gorusebilrisiniz konu hakkinda o cok daha bilgili selamlar
    not : bildiigm kadari ile 30 gunde kosulsuz iade edebiliyorsunuz.. ama ispatlamaniz lazim
  • İlginiz için teşekkür ederim Can Bey.

Sevgili dostlar,
    Bu sorunu başka bir konu altında paylaştım. (konu dağılmasın diye)http://forum.donanimhaber.com/m_37159879/tm.htm fikirlerinizi, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar.
  • Mkv oynatmak için herhangi bir firmware yayınlandımı? avforum da öyle bir şey var gibi ancak yeterli ing. olmadığı için anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 21 Ocak 2010; 16:13:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.