arkadaşlar dün bi arkadaşa tv fiyatlarını sormak için lg gizpa yı aradım pq6000 peşin 1500 lira
Şimdi ist. bilişimle görüştüm, benim için tv nin netten satışını açtı kız, televizyon haftasonu geliyormuş stoklara ilk bize göndericeklermiş peşin olarak 1423 lira, ne kadar ürün desteği var bilmiyorum ama bakalım
1500 e lg nin kendi mağazasından alınabilecekken bilişime o parayı vermek ne kadar mantıklıdır ?????
çok basit arada 77 tl fark var çünkü nakitte ben 16 taksit yaptırdım 1553 tl ye türkiye finans kartıyla ve garantide bi sorun olacağını düşünsem zaten almazdım ve bayrampaşa forum da görerek aldım, altunizade bize biraz uzak malumunuz
Herkese Merhaba
Ben de lg pq6000 almayı düşünüyorum. Internette yaptığım incelemeler sonucunda verdiğim paraya karşılık alabileceğim en iyi resim/görüntü kalitesi bu Tv de mevcut. Bu televizyonun kullanıcılarına bir kaç sorrum olacak. Yanıtlarsanız çok sevinirim 1- ) Internette dolaşan Lg burn in/image retension a daha yatkındır sözleri ne kadar doğru? Panelinde kalıcı yanma olan var mı? 2- ) Bu cihaz uzun süreli kullanımda çok ısınıyor mu? 3- ) Ankara' da veya internetten Lg türkiye garantili olarak en uygun nereden alabilirim. Ankara'da yetkili bayi olan Kutup firmasında 1700 lira fiyat verdiler ve bu internette bulfuğum fiyatların neredeyse 200 lira fazlası. Ankara'lı kullanıcılardan yardım istiyorum. 4- ) 2,5 m mesafeden izlendiğinde gözlerde yanma/yorulmaya sebep olur mu?(42 inc almayı düşünüyorum)
Şimdiden herkese teşekkürler
arkadaşım bi süre aynı kanalı seyredince arkada iz kalıyor.ama beyaz yıkama ve renkli yıkama yapınca hiç birşey kalmıyor.2.si n uygun teknomarketimde.lg garantiside var.tv en kötü şeyi yansıma yapması
quote:
Orijinalden alıntı: mersin07
arkadaşım bi süre aynı kanalı seyredince arkada iz kalıyor.ama beyaz yıkama ve renkli yıkama yapınca hiç birşey kalmıyor.2.si n uygun teknomarketimde.lg garantiside var.tv en kötü şeyi yansıma yapması
Beyaz Yıkama/Renkli Yıkama Bilmeyen birileri bunları okusa çamaşır makinası üzerine konuştuğumuzu düşünür. Verdiğin bilgiler için teşekkürler internette uygun buldum ama aslında mağazadan almak istiyordum neyse artık internet e yöneleceğiz. Retension konusundaki endişelerim anne ve babamın bu cihazı kullanacak olmaları ve benim onlara "bak bu hassas cihaz şöyle kullancaksın aman bi kanalda çok durma, bişeyler olduğunda white wash yap" gibi anlatımları yapmayı istememem. Malum yaşlı insanları. Nerde crt televizyonlardaki aldıktan sonra tepe tepe kullanma olayları...
Arkadaşlar bu tvden bende kafaya koydum alıcam epey ınceledım bana göre fiat ve performans olarak çok uygun yalnız bu tvde kanal d hd dizimaax hd falan yanı özellikle uydudan hd kanal izleyen arkadaş varmı performansı nasıl acaba izleyen arkadaşlar görüşlerini ve resim atabilirlermi...
Televizyona sonunda kavuştum arkadaşlar. Daha çok uydu yayınları izlemek için kullanacağım. Şu an görüntüyü uydu girişinden alıyorum ama anladığım kadarıyla scart girişinin daha iyi olduğuna dair deneyimler var. Uydu alıcımı scart aracılığıyla lelevizyona bağlamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir marka var mı? Aynı şey HDMI için de geçerli. Marka önerileri bekliyorum.
İlk mesaja göre ürünün fiyatı bayağı düşmüş. Özellikleri iyi görünüyor ama LED TV ler, LCD ve Plazmaların efsanesini söndürecek gibi.
Az öncehttp://www.neistesenvar.com Kampanyadakiler bölümünde ürüne denk geldim. Tek çekim için fiyat 1387 TL, taksit seçenekleri arttığında fiyatta artıyor.
Ürünü kullananlardan görüntü kalitesiyle ilgili detay bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler.
Uzunca bir zaman düşündükten sonra artık bende oluşan bıkkınlıktan dolayı dün bu plazmayı aldım. Umarım pişman olmam. Kurulum yarın gerçekleştirilecek.
Şimdi 10 sayfayı okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım. Sadece sd yayın izlemek için aldığım bu tv yi umarım pişman olmam.
İyi forumlar
Arkadaşlar PQ6000 ile PQ2000 arasında fark sadece usb'den divix izleme olayımıdır....
quote:
Orijinalden alıntı: qpqpqp
Uzunca bir zaman düşündükten sonra artık bende oluşan bıkkınlıktan dolayı dün bu plazmayı aldım. Umarım pişman olmam. Kurulum yarın gerçekleştirilecek.
Şimdi 10 sayfayı okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım. Sadece sd yayın izlemek için aldığım bu tv yi umarım pişman olmam.
İyi forumlar
Kesinlikle pişman olmazsın, hele USB den divx izlemeye başlayınca da iyi ki almışım dersin
Bu tv de divx seyrederken ayarlara müdahale etme imkanı yokmu?
Epeydir uğramıyordum tesadüf bir girip bakayım dedim bendne sonra 2 sayfa daha yazmıssınız..
Ben tv yi alalı yaklasık 7 ay oldu sorunsuz ve %100 memnunıyet sevıyesıyle kullanıyorum ve hala revacta olan bir tv...
Gecen sanırım teknosada gordum 1660 tl yazıyordu vay bee dedim ben 7 ay önce 1430 a pesın almıstım istanbul bilişimden.
Neyse alanlara hayırlı olsun alacak olanlarda düşünmeden alsın bu paraya bu donanım bu kalıte bence her turlu alınır..
Ayrıca bir oncekı sayfada bırısı bıseyler yazmıstı yok kullanım omru az yok plazma devrı bıttı yok parlıyor vs vs bunlar hıkaye adamı keklemek ıcın herturlü presi yapmıslar...
Mutlu kalın..
pq 6000 kullananlara bir sorum olacak.panasonic x10 ile yansıma durumunu kıyaslama şansınız oldumu hiç?? sizce hangisinde daha fazla yansıma var??
quote:
Orijinalden alıntı: garagulli
pq 6000 kullananlara bir sorum olacak.panasonic x10 ile yansıma durumunu kıyaslama şansınız oldumu hiç?? sizce hangisinde daha fazla yansıma var??
Bahsettiğin tv yi görmedim bilmiyorum ancak lg 6000 kullanıcı oalrak tv yi 2 ayrı evde gece ve gündüz ortamında kullandım şu ana kadra yansımadan kaynaklı bir sorun göz takılması vs hiçbirşey yaşamadım bütün cam yüzeylerde yansıma vardır ancak bu tv için yansıma nın cok yukske ve rahatsız edıcı oldugu söylemi tamamıyle asparagastır..
takdır tercıh senındır..
Tv'nin kurulumu dün yapıldı. Görüntü beni hayal kırıklığına uğratmadı gayet memnunum .
Kullanma kılavuzunu okurken bu kazınma olayı aklıma takıldı. 1 saatten fazla aynı kanal izlememeye çalışın tarzında bir uyarı vardı. Nedir bu husus ne kadar dikkat etmek gerekiyor bir fikrim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim .
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: burock76
Bu tv de divx seyrederken ayarlara müdahale etme imkanı yokmu?
Ayrıca bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
Arkadaşlar PQ6000 ile PQ2000 arasında fark sadece usb'den divix izleme olayımıdır....
arkadaşım bende bugün alacağım.danıştığım kişilerin söylediği kadarıyla elektrik sarfiyatı konusunda pq6000 nin değerleri daha düşün. 3-4 yer ile görüştüm verdiğiniz farkı 12-16 ay arasında çıkartır dediler. dediğim gibi ben satıcılardan duyduklarımı söyledim. pq 6000 son tercihim ...
Televizyondan 1 hafta önce elime ulaştı görüntü kalitesinden son derece memnunum evimdeki ikinci televizyon lcd ama artık lcd kullanmıyacağım galiba ekranda kalan kanal logolarını silmek için menulerde yıkama menusunu kullanabilirsiniz bu bi dezavantaj olarak düşünsenizde ekrandaki görüntü kalitesi bence herşeye değer gün boyunca çalışmasına rağmen hiç ısınmıyor (lcd telelevizyonum daha çok ısınıyor) film oynatma çok başarılı altyazı problemi çeken arkadaşlar türkçe karakterleri açmak için latin 5 i kullanın. ayrıca şu an istanbul bilişimde 1350 tl den satılmaktadır.