Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

latin5 i kullanın derken nasıl olacağını da anlatır mısın ?
    Türkçe karakterleri nasıl görecegiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefl10

pertry

latin5 i kullanın derken nasıl olacağını da anlatır mısın ?
    Türkçe karakterleri nasıl görecegiz ?

film seyrederken en altta ileri,geri,oyntan tuslarının yanında kırmızı bir düğme var ona basınca altyazı dili diye opsiyon var oradan latin5 i seçiceksin
  • merhabalar; yakında evleniyorum; uzun zamandır pq6000 de karar kılmış durumdayım;

ama 106 mı yoksa 127 mi hala karar veremedim.

fiyat farkı çok değil büyük olanı almak istiyorum. bana izleme mesafesi için 106 uyar diyorlar ama ben genede büyük ekranlı olanını alacağım sanırım; hd ile pek işim olmayacak kısa vaddede normal divx ve normal uydu için en iyisi hd ready olan bir plazma olduğu kanısındayım.

siz pq6000 üstadlarına ; bana dur alma biz hata ettik aldık gibisinden bir uyarınız varmı diye sormak stiyorum.

bir de 106 mı 127 mi genel bir kanı verebilirseniz sevinirim.

127 olanı ib de uzatılmış garantisiyle 1900 gibi bir rakamda şu an.

bir de aklıma takılan bir soru; söz gelimi ib den aldık ve 2 yıl bitti. bu cihazı artık ib nin servisinede götürsem parasıyla tamir edecek lg nin servisine götürsemde tamiredecek değil mi?

yani lg servisi bu cihazı lg bayiinden almamışsınız ben parasıyla bile bakmam dermi demezmi?

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Mart 2010; 19:01:16 >

• DUR ALMA

BEN ALMADIM DAHA
  • Bende yavaş yavaş 50PQ6000 e yönelmeye başladım artık bekle bekel sıkıldım valla :) yorumları okudum epey sadece mkv formatındaki filmeleri oynatamıyor olması eksi olarak gözün, diğer özellikleri bakımıncan ihtiyaçlarımı karışılıyan bi ürün SD ve ses kalitesi olarak
  • http://www.lge.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-plasma-tv-42PJ350.jsp

yeni seri geliyor,full hd olmaması büyük kayıp olur mu?
  • aşağıdaki linkte bir pro yerin dibine sokmuş :(
    tam da aradığım tv yi buldum derken oldu mu :)
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/11/03/LG-42PQ6000-42in-Plasma-TV/comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

http://www.lge.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-plasma-tv-42PJ350.jsp

yeni seri geliyor,full hd olmaması büyük kayıp olur mu?

bildiğim kadarı ile sd yayın ağırlılı seyredeceksen full hd olması kötü bir özellik.
  • güç tüketimi kullanım klavuzunda 320W yazıyor, anlamadım bu işten hiç bir şey???

MODELS

42PQ6000-ZA
    320W
    42PQ6010-ZB
    320W
  • 181 W değilmiydi maksimum güç tüketimi
  • Uzun zamandır kullanan arkadaşlar elektrik sarfiyatında fark edicek derecede yükselme oldumu faturalarınızda bunun tespitini yapan arkadaşlar varmı.....
  • teknik servisi ile görüştüm
    320 w ışık ve ses sonuna kadar açık olduğunda gerçekleşen tüketim gücüymüş. normalde bu kadar olmaz dedi. 181 w eko modda yarı ışık yarım ses filan olursaymış.
  • dün mediamarkt ta televizyonu inceledim ancak ekstra bir fark göremedim. sd yayınlar 2.5 metreden çok net görünmüyordu, altyazılar takılıyordu filan. Görüntünün neden bu kadr kötü olduğunu sorduğumda tek uydu receiverın 150 tv ye bağlı olmasından dolayı olduğunu söylediler. doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

dün mediamarkt ta televizyonu inceledim ancak ekstra bir fark göremedim. sd yayınlar 2.5 metreden çok net görünmüyordu, altyazılar takılıyordu filan. Görüntünün neden bu kadr kötü olduğunu sorduğumda tek uydu receiverın 150 tv ye bağlı olmasından dolayı olduğunu söylediler. doğru mudur?

Yayının geldiği kaynak çok önemli. Kendin denemek istersen USB'ye avi formatında bir film yükle ve teşhirdeki üründe seyret. Ancak böyle fikir sahibi olabilirsin.
  • PQ6000 alıpta TV si arızalanan oldu mu hiç arkadaşlar ? ürünün dayanıklılığını merak ediyorum
  • artık aramaktan sıkıldım, yarın vatan bilgisayardan 1450 ye alacağım. World e 8 taksit kampanyası varmış aybaşına kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

PQ6000 alıpta TV si arızalanan oldu mu hiç arkadaşlar ? ürünün dayanıklılığını merak ediyorum

Al kardeşim Pişman olmazsın...
    2009 temmuzundan beri kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.
  • arkadaşlar açıkçası bende pq6000 hastasıyım,
    ama bi sorum var çok klasik, lcd mi plazma mı:D

şaka değil de bu fiyata full hd, 100 hz 80.000/1 kontrastlı samsung 40b620 veya benzeri bir model almak mı
    veya full hd 100 hz 80.000/1 lg 42 lh4020 mi?
    veya fiyatı 2300 e kadar arttırıp 200 hz lg sl8500 150.000/1 kontrastlı efsane bir tv almak mı,
    açıkçası 1500 tl civarı benim işime geliyor ama, sizin fikriniz nedir acaba?

bir de izleme mesafem 3.5 metre o yüzden fullhd 106 izleme mesafesine uygun gibi,
    ama sdizleyince mesafe artıyor için 82 daha uygun gibi, sizin mesafeleriniz nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 30 Mart 2010; 2:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

arkadaşlar açıkçası bende pq6000 hastasıyım,
    ama bi sorum var çok klasik, lcd mi plazma mı:D

şaka değil de bu fiyata full hd, 100 hz 80.000/1 kontrastlı samsung 40b620 veya benzeri bir model almak mı
    veya full hd 100 hz 80.000/1 lg 42 lh4020 mi?
    veya fiyatı 2300 e kadar arttırıp 200 hz lg sl8500 150.000/1 kontrastlı efsane bir tv almak mı,
    açıkçası 1500 tl civarı benim işime geliyor ama, sizin fikriniz nedir acaba?

bir de izleme mesafem 3.5 metre o yüzden fullhd 106 izleme mesafesine uygun gibi,
    ama sdizleyince mesafe artıyor için 82 daha uygun gibi, sizin mesafeleriniz nasıl acaba?

Bu soruyu sormadan önce umarım gerekli araştırmaları yapmışsındır.

Sen LCD mi Plazma mı dersen ben de TV yi hangi kaynakla kullanacaksın derim. Zaten can alıcı kısım burası.

Eğer SD yayın izleyeceksen kesinlikle hiç durma 42" plazma al. Ama PS3 bağlarım, 1080p film izlerim diyorsan Full Hd LCD al.

Gerisi teferruat.

• ek kelıme harıka bı cıhaz hıc dusunme
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.