Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tam 42PQ6000 almak üzereydim teknosadan beni caydırdılar.1 aydır araştırmıştım herşey cok güzel almaya gittim.bunu alma dediler.sebeb olarak da 1.cam ekran olduğunu cabuk kırılır yansıma yapar güneşe karşı seyredemezsin.2.ömrü kısa 25000 saat sonra biter.aslında 100000saat diye okumuştum özelliklerinde.3.full hd desteklemez ilerde hd yaygınlaşınca üzülürsün dediler.4.plazma işi bitti lcd al dediler.5. plazma cok elektrişk harcar isyan edersin dediler.acaba dogrumu bunlar.şimdi kafam karışık lg 42lh4000lcd mi lg pq 6000mi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörük07

arkadaşlar tam 42PQ6000 almak üzereydim teknosadan beni caydırdılar.1 aydır araştırmıştım herşey cok güzel almaya gittim.bunu alma dediler.sebeb olarak da 1.cam ekran olduğunu cabuk kırılır yansıma yapar güneşe karşı seyredemezsin.2.ömrü kısa 25000 saat sonra biter.aslında 100000saat diye okumuştum özelliklerinde.3.full hd desteklemez ilerde hd yaygınlaşınca üzülürsün dediler.4.plazma işi bitti lcd al dediler.5. plazma cok elektrişk harcar isyan edersin dediler.acaba dogrumu bunlar.şimdi kafam karışık lg 42lh4000lcd mi lg pq 6000mi alsam

Dostum,

1) Ekranın ön yüzünde cam var doğrudur. Ancak onu koruma olarakta düşünebilirsin. Hemde güzel bir ön yüz olmuş (zevk meselesi) Yansıma sorunu öyle abartıldığı gibi değil. (daha önce de yazmıştım: tv balkon kapısının bulunduğu pencerenin karşısında ev kibleye bakıyor. Güneş direk evde. CRT kadar bir yansıma hatta daha iyi.)

2) Ömür konusunda 25000 saat demişsin de neye dayanarak? Zaten bu konunun uzmanı olan Albani gibi üstadlar en fazla 3-5 yıl ömür biçtiklerini görmüştüm. Yanılıyorsam düzeltin lütfen yanlış okumuş olabilirim. Ki 25000 saat zaten ortalama 3 yıl tv açık kalması demek.

3) HD yaygınlaşsa bile tv zaten HD. Full HD konusuna gelirsek en çok ne için kullanacaksın TV yi. (SD uydu yayını, PS3, bluray v.s) ona göre araştırma yapmanı öneririm. İzleme mesafende var açıkçası.

4) Plazma işi neden bitsin? İkisi farklı modül. Kullanım alanına göre değişir.

5) Valla Elektrik sarfiyatı konusunda direk ölçüm yapmadım ama hem yeni teknolojiler sayesinde hemde gelen faturalardan anladığım kadarıyla hiçte korkutacak bir yanı yok.

Ancak tekrar tekrar belirtiyorum. Paneli ne için kullanacaksın? önce bunu belirle. Ondan sonra LCD mi Plazma mı belli olur. Onun içinde de sana yatkın olan bir seçim yaparsın diye düşünüyorum. Bu konuda çok güzel bir konu var. Onu incelemeni okumanı şiddetle tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_29624663/tm.htm
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 22 Ocak 2010; 13:22:08 >

• quote:

arkadaşlar tam 42PQ6000 almak üzereydim teknosadan beni caydırdılar.1 aydır araştırmıştım herşey cok güzel almaya gittim.bunu alma dediler.sebeb olarak da 1.cam ekran olduğunu cabuk kırılır yansıma yapar güneşe karşı seyredemezsin.2.ömrü kısa 25000 saat sonra biter.aslında 100000saat diye okumuştum özelliklerinde.3.full hd desteklemez ilerde hd yaygınlaşınca üzülürsün dediler.4.plazma işi bitti lcd al dediler.5. plazma cok elektrişk harcar isyan edersin dediler.acaba dogrumu bunlar.şimdi kafam karışık lg 42lh4000lcd mi lg pq 6000mi alsam

Onlar tamamen pahalı ürünü sana satmak için seni caydırmışlar. Kesinlikle satıcıların sözüne kanma. Kendi ihtiyaçlarına ve bütçene göre modelini belirle ve en uygun şartı kim veriyorsa git al. Eminim onların bu forumlardan ve buradaki bilgi paylaşımından haberleri yok ve insanları saf zannediyorlar.

• merhaba arkadaşlar pq6000 istememdeki en önemli sebeb film izlemek.usb den veya dvix den en iyi kalitede film izlemek.2.si lig tv hd macları seyretmek.acaba bunları karsılar mı
  • quote:

merhaba arkadaşlar pq6000 istememdeki en önemli sebeb film izlemek.usb den veya dvix den en iyi kalitede film izlemek.2.si lig tv hd macları seyretmek.acaba bunları karsılar mı

ben de bu soruyu merak ediyorum.maçları izlemek ve dvd dvix izlemek için lcd den daha mı iyi.yoksa bu paraya samsung 40 le 40b550 filan mı alsam.
    mağazalarda tvlere baktığımda plazmalarda yansıma çok farkediliyor.evde kullanan arkadaşlar, nasıldır yansıma olayı.
  • quote:

merhaba arkadaşlar pq6000 istememdeki en önemli sebeb film izlemek.usb den veya dvix den en iyi kalitede film izlemek.2.si lig tv hd macları seyretmek.acaba bunları karsılar mı

Kesinlikle evet.
  • Arkadaslar bu televizyonu bir hafta once aldim. Herseyiyele mükemmel cok güzel bir televizyon.

700 mb olan dvdrip filmleri bile cok güzel gösteriyor.

Fakat tek bir sorun var suana kadar benim hissettigim.. 720 p olan bir filmi flash bellekten izleyemiyorum.. Sanirim flash'dan buna izin vermiyor birde PS3 ile deneyecem bakalim nasil tepki verecek..

Alacak olanlara hayirli olsun.
  • arkadaşlar ayyıptır sorması ama şimdi dsmart yada digtürk için hd ready yeterlimi.yoksa full hd mi lazım.yada full hd ne için gerekli.bide pq 6000tv 1024*768 çözünürlükte.bu oran kötü bir oran mı.
  • quote:

arkadaşlar ayyıptır sorması ama şimdi dsmart yada digtürk için hd ready yeterlimi.yoksa full hd mi lazım.yada full hd ne için gerekli.bide pq 6000tv 1024*768 çözünürlükte.bu oran kötü bir oran mı.

dsmart hd kullanıyorum. sd kanallarda görüntü gayet iyi hd kanallar ise süper.
  • arkadaşlar ortalama 1600-2000 tl arası kaliteli 106 veya 102 ekran lcd alamazsınız sadece usb özelliği de sizin için kıstas olmamalı şuan piyasada çok makul fiyatlara usb girişli dvd playerlar var divx vs. destekleyen sizin için kıstas görüntü olmalı, ben dandik bir receiver ile yaklaşık 70-80 cm den izliyorum bu televizyonu ve beni şu ana kadar rahatsız etmedi arkadaşlarımın 82 ekran lcd lerinden daha net görüntüm var benim niyetimde başta lcd almaktı daha sonra gerçekten bu konuda hatırı sayılır bilgisi olan arkadaşlar bu tv yi önerdi daha doğrusu pg6000 i gerçekten çok ii tv mi istiyorsunuz size diyebilirim samsung 40b651 yada lg 42lh5000 veya 7000 ortalama bu tvlerin fiyatları da 2800-3000 civarı olayı fiyat performans açısından inceleyin(görüntü olarak pq6000 in bu tvlerden kesinlikle eksiği yok yansıma dışında bence onu da kafanıza dert etmeyin derim)
    birde ricam bir sürü insan için burada yazılanlar karar vermelerinde çok önemli o nedenle kıyaslama yapan arkadaşlar kıyaslama yaptıkları tv ler hakkında gerçekten bişey biliyorlarsa yapsınlar boşu boşuna insanların aklını çelmeyelim
    birde tv alacak arkadaşlar eğer imkanları varsa alacakları tv leri bizzat kendileri görüntü performanslarını karşılaştırıp alsınlar

• arkadaşlar 50pq6000 tv mi 3 haftadır kullanmaktayım tv görüntü açısından gayet memnun etti beni. hiremco x3 turbo hd ile vatandan aldığım hdmi kablo ilede bağlantı yaptım. ayarlarıyla oynamadan dahi güzel şuanda 3 haftadır nete giremediğim için hem yorum yapamadım hemde daha önceki sayfalardaki ayarları uygulayamadım.

Yalnız her güzel şeyin birde kötü yanı varki tv büyük olduğundanmı bilmiyorum 4-5 saat tv izlediğimde gözlerim kızarıyor. 4 metre mesafeden izliyorum tv yi. mesafe kısalığından diye dusundum ama oyle olmadıgını sanıyorum cunku eşimde böyle bir problem yok. sanırım gözlerim hassasmış:) öğrenmiş oldum. kızarma oluyor ama yanma agrı gibi birsey sozkonusu degil.
  • ARKADAŞLAR 42 PQ 6000 siparişini teknomarketime verdim.http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=42PQ6000 ilk defa internetten sipariş verdim.inşallah güvenilir bir yerdir.eğer tv gelirse bende bir şeyler yazarım hakkında.
  • quote:

ARKADAŞLAR 42 PQ 6000 siparişini teknomarketime verdim.http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=42PQ6000 ilk defa internetten sipariş verdim.inşallah güvenilir bir yerdir.eğer tv gelirse bende bir şeyler yazarım hakkında.

Hayırlı olsun,

Çok iyi fiyata bulmuşsunuz. Garanti de LG ise süper olur.

Umarım memnun kalırsınız, görüşlerinizi bekliyoruz.
  • arkadaşım hiremco x3 turbo hd var diyorsun.dsmart veya digütürk olmadan bu hd uydu alıcısının görüntüye extra bir faydası varmı.goldmaster 9400cı alacaktım.herhangi bir hd kanala aboneliğim yok.acaba hiremco x3 turbo hd mi alsam.
  • arkadaşlar dün bi arkadaşa tv fiyatlarını sormak için lg gizpa yı aradım pq6000 peşin 1500 lira
  • Arkadaşlar tvnin radyosunu nasıl ayarlıyoruz. Radyo için ayrı bir anten mi gerekiyor ?

kumandadan radyoya basıyorum ama hareket yok
  • herkeze selamlar;

USB den divx filmleri ve alt yazıları sorunsuz izliyorum fakat altyazılar biraz küçük kalıyor altyazıları büyütmenin bi yolu varmı?? teşekkürler..
  • arkadaşlar ben yörük07.kac gündür tv hakkında birşeyler yazmak istiyorum ama yörük07 ismi ile buraya yazmak mümkün değil.herhalde donanım haber istanbul bilişimin.ordan almadım diye yaptılar diye düşündüm.neyse 42pq6000 aldım eve kurdum.görüntü ve ses kalitesi cilli gibi yani süper.usb den film izledim alt yazı srunu yok.yalnız usb 720p filmleri oymatmıyor.gerci dvd dende oynatamadım.herhalde hd dvd gerekli 720p veya hd film için.yansıma sorunu var.dikatli bakarsan gündüzleri kendini görüyorsun.akşamları cilli gibi yani süper.merak ettiğim şey bluray film oynatırmı.bide 3boyutlu filmlerde tv desteklemesi gerekirmi yoksa her tv gözlüğü takınca gösterirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

arkadaşlar dün bi arkadaşa tv fiyatlarını sormak için lg gizpa yı aradım pq6000 peşin 1500 lira

Şimdi ist. bilişimle görüştüm, benim için tv nin netten satışını açtı kız,
    televizyon haftasonu geliyormuş stoklara ilk bize göndericeklermiş
    peşin olarak 1423 lira, ne kadar ürün desteği var bilmiyorum ama bakalım
  • aynı hikayeyi bende dinledim
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.