Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600 hz alt alan taraması olunca ne oluyo yani sd yayınları 50 hz olarakmı tarayacak ben pek anlayamadım açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

@Cengaver1

http://www.jellydeal.co.uk/LG-42pq6000.htm
    (features kısmında)

bi de şuna bak
    http://www.richersounds.com/product/plasma-tv/lg/42pq6000/lg-42pq60starstar

Thanks to its new 600Hz sub-field driving technology, the 42pq6000 can rightly claim to have the best picture quality in its class. Although different from 100Hz technology in not offering a true interpolation between frames, the 600Hz technology works by pulsing each frame 12 times, thereby upgrading to standard 50hz signal to an effective 600Hz one

buckfush

Dikkat ettiysen 50 hz'den sonra dahili digital tv alıcısı yazmışlar varmıdır böyle bi olay...

• @ere21m
    yanlış bilmiyorsam dahili uydu alıcısı mevcut zaten, türkiyedeki modellerinde farklı mı emin değilim.

600 hz olayının trişka olduğunu tahmin ediyorum. Bu televizyonda tek hoşuma gitmeyen şey, tepki sürelerinin bilmem kaç saniye olduğunu iddia etmelerine rağmen altyazıların hoplaya zıplaya gitmesi (vatanda ve mediamarktta öyleydi)
    her ikiside açıklama olarak tek vericinin bilmem kaç televizyona birden bağlı olmasından kaynaklandığını söyledi.
    Valla bilmiyorum arkadaşlar, içime sinmedi ne yalan söyleyeyim. pişman olmak istemiyorummmm
  • acaba hiç takılmayıp en temizi almak mı,
    baktık görüntünün farkı yok diğer lcd lere göre, gayet iyi al gitsin

yoksa bu kadar kurcalayınca insanın kafası karışıyor, bi de bilgi kirliliği var,
    LG nin kendi sitesinde bile 600 hz, 2.000.000/1 dinamik kontrast yazıyor

gören de tarama hızı 600 hz, kontrastı 2.000.000/1 sanıyor haliyle
  • Alt alan taramasıyla kastettigi işlev nedir yani sd yayınları 600 hz mi tarayacak 50 hz ile daha önceki sayfalarda yazan arkadaşlar gayet iyi bi şekilde görüntü alıyoruz falan diyolar şahsen bende kararsız kaldım alıcam kafaya koydum ama benim tek istedigim sd yayınları adam gibi gösterecek bu kadar ne filmindeyim ne başka bişeyindeyim olayın...
  • ere21m
    düzgün bir şey bulursan haber ver:)
  • 42PQ6000 Bimekste yarına özel 1.325,98 TL . Nasıl fiyat ? LCD düsünmezsem alasım var bu plazmayı.
  • öncelikle pq6000 alma tarftarıydım ancak şuanda panasonic 42g15 veya 42g20 modelleri üzerinde yoğunlaştım.
    sebebi ise;
    1-dahili receiver olması
    2-internet tv özelliğinin olması
    3-ethernet yoluyla kişisel bilgisayarlardaki dosyalara ulaşım
    4-sanki daha kaliteli bir marka gibi gelmesi

tabi bu özellikleri nedeniyle de fiyatları pq6000 den pahalı.biraz daha fiyatlarının düşmesini bekleyip 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.
  • bende açıkası kararsız kaldım bu özellikler yüzünden,
    3 ayım var daha almak için
    dünya kupası yüzünden tv fiyatlarının düşmesini umuyorum
    ama yine de düzgün bişi bulursanız bana da haber verin arkadaşlar:)
  • düzgün bişi isteyen arkadaşlar gidin pana g15 alın ancak 1000 tl fark ödersiniz

uydu receiver i elden alsanız sıfırı 100 tl

internet tv olayının pek randımanlı bişi olacağını sanmıyorum pek anlamam ama modül le falan uğraşacaksınız

ethernet yoluyla uğraşana kadar direk bağlayabilirsizin bilgisayara hem sürekli bilgisayarla işinizi halletmezsinizki oturur başına ne işinizi varsa kendi monitörü ile halledersiniz hiç durmadanda film izleyecek haliniz yok kötümü olur ethernet hayır ama 1000 tl farka değermi sanmıyorum

daha kaliteli bi markamı evet belkide öyle ama aradaki 1000 tl ye değermi sonuçta elektronik eşya elbet arıza yapabilir pana, pio, lg farkediyormu hayırrrrrr

bence gidin alın valla param olsa 1 dakka durmam ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 7 Nisan 2010; 7:59:01 >
  • hasanmak

oyunbozanlık yapmak gibi olmasında, panasonic'in plasmaları bininci saatteten sonra grileşme yapıyormuş. bunu panasonic resmen kabul etmiş. google'da bir arat istersen.
    fikir olsun diye bir iki link veriyorum:

http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1226131-panasonic-plasmas-black-level-problems-after-1000-hours-part-2-a.html

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10447329-1.html?tag=mncol;txt

üstüne üstlük elektrik tüketimi artışı da söz konusuymuş.

Allahım crt televizyon neyimize yetmiyor da bu kadar detaylı inceliyoruz? Nerede o 60 kiloluk 86 ekran crtler .. :)

• valla bizim evde var bi crt philips, hemde 100 hz
    gidip de şimdi plazmayı 50 hz al o da dokunuyor:)
  • bu plazmaların en az elektrik yakanı hangisi acep?
  • yeni modeller mesela bu pq6000 inin lcd ler kadar yaktığı söyleniyor
  • bunun hesapta bir model üstü olan ve şu an istanbul bilişimde bulunan 42pj550 modeli de 50hz miş arkadaşlar
    buyrun

http://www.beslist.nl/elektronica/d0000237499/LG_42PJ550.html
  • buckfush

aslında ben tv yi buldum da, o kadar para vermek zoruma gidiyor
    aslında çok fark yok ama fiyata göre fark baya iyi 900 tl civarı bi farkı var özellikleri çok iyi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42SL8500-LCD-TV,11229.html
  • geçen hafta vatandan kampanya ile 1360 tl ye falan taksitle aldım, öncelikle çok şık ön kısmı tamamen cam sesi iyi, usb den fotoları ve mp3 leri sorunsuz çalıyor ve gösteriyor videoları seçiyor biraz, şuan kablo tv olduğu halde görüntü fena değil 1-2 gün sonra teledünyayı bağlayacaklar o zaman görüntü daha netleşir, ne sağdan soldan nede aşağıdan yukarıdan bakınca görüntü kaybı olmuyor ve takılmada yok. ayda 5-10 tl fazla yakarmış varsın yaksın aynı kategorideki lcd lere göre görüntü daha net geldi bana
  • Cengaver1

valla bilemedim, 2000 tl az para değil
    bi televizyona 1500 den çok veresim yok (42" ise)
    özellikleri boşver, kullanmayacağın özelliğe para verip ne yapacaksın
  • valla öyle de işte, biri 50 hz, biri 200 hz,
    benim evdeki crt tüplü 100 hz ne kadar farkı var görebiliyo musun diyosan tabii ki hayır

o yüzden en temizi pq6000 i alıp fazla düşünmemek heralde
    16 da taksit yapıyor zaten ib de, yine de 3 ayım var bekliycem:)
  • 50 hz ile 100 hz in farkı görüntü kalitesine yansırmı bilmiyorum ancak 50 hz göz yorar diye tahmin ediyorum
    bilgisayarda öyle mesela
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.