Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD 'mi geliyo die televizyonun arkasına falan basaydın ben olsam bakardım :)) şaka maka görüntüden memnunsun galiba tüplüye kıyasla nasıl görüntü var
  • vurmayın abi benim hiç plazmam olmadı dev ekran nedir bilmedim ben amca ( KÜÇÜK EMRAH)

valla bu istanbul bilişim benim tv yi göndermiyo arkadaşlar gönderene kadar kafanızı ağrıtmaya adayım

bi an önce gelsede böyle boş boş sorular sormasam saçmalamasam iyi olacak ama naapiyim uzanamadığım ete mundar demek geliyo içimden

• ere21m

crt ye göre siyah tonlarda çok daha başarılı..
    42 inch bazen ufak geliyor bazende büyük
  • 42 pj 350 yi service usb den divk oynatmaya açabiliyormuyuz forumdaki lg lcd kullanıcılar açmışlar belki bunda da oluyordur
  • kullanım süresini bile göremedim ben

ille servis kumandası gerekiyor:(

araştırdığımda pj350 için öyle bir şey bulamamıştım kantay
  • @buckfush

hocam hayırlı olsun yeni televizyonun güle güle kullan imkanın olursa bikaç tane ekran görüntüsü koyarsan çok makbule geçer :)

saygılar....
  • bende bi pes2010 yapıyorum laptopu bağlayıp
    aklınız durur:)
  • arkadaşlar benim pj350 cik gelmiş istanbul bilişime bugün sabah 8,30 da kargoya verilmiş dur bakalım ne zaman gelecek inşallah yarına gelir
  • hadi hayırlısı kantay.Güle güle kullanırsın artık.
  • teşekkürler cumhur45 kardeşim inşallah allah sana daha iyisini nasip eder

şu an kayseriye yurtiçi erciyes şubesine gelmiş fakat bugün benim mahalleme araç gelmiyormuş nedense anlamadım o bakımdan ben gidip kendim alacağım yani inşallah akşam izlemeye başlayacağım

bide forumda ilk 200 saatte nasıl kullanılması gerektiğine dair yazılar var bu yazılanlar eski plazmalar içindi yanılmıyorsam şimdiki yeni nesil plazmalarda da yapmak gerekiyormu bu yazılanları

kontrası yarıya düşür
    parlaklığı yarıya düşür
    renkleri kısık izle gibi...
  • arkadaşlar, pcmcia kartı ne demek? bi televizyonda bu kart için yuva varsa ne işe yarıyor demektir bu?
    50pj550 de, bu yuva varda, ne işe yaradığını ilgililere sordum ama pek doyurucu cevap veremediler. Bu yuva sanki, uydu receiverlardaki kart yuvasına benzer birşey. Yani öyle sd kart gibi minik değil.
  • cumhur,

pcmcia kartını napıcan. pj550 nin üzerindeki usbden işini görebilirsin zaten

kantay sen kayserili miydin?

cengaver, sonunda aynı televizyonu almış bulunduk:)
  • pcmcia kartını bişi yapacağımdan değil, meraktan sordum, yani ne işe yarar diye.işe yaramayan bir deliği niye koymuşlar diye aklıma takıldı.:) hayırlı olsun herkeslere plazmaları. Darısı olmayanların başına.

Umarım dünya kupasından sonra biraz daha fiyatlar düşerde, bizde alırız.Kantaydan çıt yok. tabi aldı plazmayı gözü artık ne forum görüyor ne başka birşey.
  • bak ben aldım, ona rağmen buralardayım :)
  • olur mu arkadaşlar unuturmuyum forumu ancak perşembe günü akşam geldi o gün akşama kadar inceledim sonrasında bu güne kadar internetin de televizyonunda başına geçemedim

tv için söylenecek fazla bi kelime yok inanın lcd alanın aklından şüphe ederim (kimse alınmasın benim kendi görüşüm)

yani crt ile farkı ne biliormusun 16:9 ile 4:3 formatı başka bişi yok netlikse netlik görüntü kalitesi ise görüntü kailtesi renk ise renk yani plazma varken lcd boş yere çıkmış bi teknmoloji ha full hd sapıkları için bişi diyemem ancak kesinlikle sd yayınlar için LCD ALMAYIN elinizde full hd film çoksa bana onlar yeter hiç durmadan ps3 falan oynayacağım diyen gitsin kazık fiyata lcd alsın ancak sakın ha yanlışlık yapıpta sd yayın açmasın helede sd yayın izlerse lcd de arkasından plazmada izlemesin o lcd alır bulunduğu binanın en üst katından aşağı atar ve başlar kafasına vurmaya hem çok para verdim hemde çamur gibi görüntüsü var ben ne yaptım kafamı dıııt yapayım der benden söylemesi

tadı damağımda kaldı tv min ancak şu an memleketteyim

@buckfush
    ben kayserili değilim yozgatlıyım ancak kayseride doyuyorum kayserililyim de diyebililriz

0 ölü pikselle geldi ALLAHA şükür
    20 tl verip duvara da monte ettirdim alırken istememiştim ama servise gelen arkadaş düşebilir tehlikesi ile duvara monte ettir dedi 30 tl istedi 20 fit olduk taktırdım ancak evde kirtacı olduumu tv nin şokunu atlatınca hatırladım ev sahibine ne diyeceğim onu düşünüyorum

ALLAH herkese nasip etsin süper bi alet almışız arkadaşlar ALLAH arızalardan esirgesin uzun yıllar kullanmayı nasip etsin

ancak infinite sound pasif bende neden
    ve 2. olarakta clear voice yi açınca bızz sesi artıyo izlerken tamam belli olmuyo ancak yine o sesin orda olduunu bilmek iyi olmuyo

sizde de böyle bi durum varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 12 Haziran 2010; 8:32:22 >

• Orijinalden alıntı: kantay

olur mu arkadaşlar unuturmuyum forumu ancak perşembe günü akşam geldi o gün akşama kadar inceledim sonrasında bu güne kadar internetin de televizyonunda başına geçemedim

tv için söylenecek fazla bi kelime yok inanın lcd alanın aklından şüphe ederim (kimse alınmasın benim kendi görüşüm)

.................
    ...................
    ...............................
    .......
    kardes tv in hayirli ugurlu olsun.. ,bu konuda aylardir mesajlarini goruyordum,
    sonunda alabilmene cok sevindim, Allah gule gule kullanmani nasip etsin
    guzel secim yapmissin.
  • hayırlı olsun tekrar kantay

bazı menüler bana da kapalı. anlamadım neden olduğunu

örneğin expert ayarlarında bazı video seçenekleri kapalı
    ses ayarlarında dediğin yer kapalı...

çözersem buraya yazarım
  • hayırlı olsun kantay cım, güle güle kullan
    tadını çıkart bizle beraber:)

quote:

Orijinalden alıntı: buckfush
    cengaver, sonunda aynı televizyonu almış bulunduk:)

ben sana diyordum zaten hacı, aklın yolu bir, akıllı adamın da:)
  • @sugasa teşekkür ederim sana daha iyisine nasip etsin ALLAH İNŞALLAH
    @buckfush
    @cengaver 1 arkadaşlar tekrardan teşekkür eder hep beraber güle güle sorunsuz kullanmamızı temenni ederim inşallah iyice eskiyene kadar kullanırız

bu arada usb li olmaması birazcık ama çok az can sıkıcı ama öenmli değil amaa 0 piksel hatasıyla gelmesi bana usb den film oynatamamasını çoktan untturdu

bu arada arkadaşlar servis menüsüne giripte .avi gibi uzantılı dosyaları oynatabilirmiyiz acaba .mkv ye gerek yok yada buna normal film oynatacak bi ayarlama yapılabiliyor mu yapılabiliyorsa varsın olsun kullanalım
  • nerdesiniz beyler
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.