Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle yeni tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın 42'' aldınız sanıyorum 4 mt. mesafeden belki küçük görünebilir tv niz gelince yorumlarınızı alırız...

pj350 bildiğim kadarıyla hiçbir video formatını desteklemiyor ancak büyük ihtimalle yazılımsal olarak kapalı geldiği içindir yani servis menüsünden açılabileceğini tahmin ediyorum...
  • kantay

hayrını gör arkadaşım. 17 sinde i.b ye iade ettiğim tv nin parasının bir kısmı daha yeni geldi. henüz aklım bir model yatmadı. belki ben de pj serisi alırım bilmyorum
  • hayırlı olsun kantay,
    4 metreden izliyceksen görüntü sana full hd den daha güzel gözükecektir emin ol:)
  • Cengaver

ben ne yapacağım hoca, ib den parayı aldıktan sonra yeni tv almam lazım
    evde televizyonsuz hakkaten kötü oluyor

pj serisi yok zaten hiçbir yerde
    fullhd mi alsam lcd mi alsam bilemedim

hd ready neyine yetmiyor diceksin, ben alışamadım görüntüye
    arka fondaki görüntüler çok flu geldi gözüme

bütçeyi zorlayıp 1600 e kadar çıkartıcam
    ne diyosun??
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim hep beraber iyi günlerde kullanmak dileğiyle allah hepimize uzun uzun arızasız sorunsuz kullanmak nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

hayırlı olsun kantay,
    4 metreden izliyceksen görüntü sana full hd den daha güzel gözükecektir emin ol:)

çok rahatlattın emin ol

ya aslında full hd bi tv nin hd bi tvden daha çamursu görüntü verdiğini duymuştum SD yayınlarda lcd tv lerde hani uydunun yayın kalitesinin düşük olması nedeniyle hd bi tv nin daha güzel oludunu duymuştum
  • çözünürlük olarak aynı tv olmadığını zaten biliyoruz
    ama o konuda bi bilgi kirliliği var açıkçası bende bilmiyorum

sd yayında full hd mi, hd ready mi daha iyi goruntu verir, farklı dusunceler var
    ben acıkcası full hd nin her durumda daha iyi gosterecegini dusunuyorum,
    ama 2 metreden izlemiycegine gore hiç bir farkı olmayacaktır o senin mesafende,
    hatta renkleri benim daha hosuma gidiyor plazmaların, özellikle lg lerin

pardon bi farkı daha olacaktır, bi tomar para cebinde kaldığı için:)
  • hatta şimdi sen benden 240 tl daha az verdin, bend keşke pj350 alsaydım dedim,
    niye dersen hem 240 tl iyi para, hemde varsın divx çalmasın, nolcak laptopu bağlayıp
    en kral dvd playerın çalmadıgı formatları çalarım, dün denedik hdmi kabloyla 2 snde baglandı

bi de pes yapmisiz tv de sorma gitsin:)
  • para konusunda haklısın cengaver1 bir değil bir kaç tomar para cebimizde kaldı ne işim olur benim hem full hd ile ve divxle

sana bişi deyim mi
    benim 22" inca monitörüm var o zaten fazlasıyla yetiyor film izlemek için ona rağmen zaten haftada 1 tane divx ya izleriiim yaz izlemem hatta son aldığım 5 film (veba, 9. bölge, testere 5, canavarlar yaratıklara karşı ve alaca karanlık 2 ) alalı 2 haftadan fazla oldu sadece canavarlar yaratıklara karşıyı izledim.

benim film zevkimi ve izleme alışkanlığımı az çok tahmin ediyorsundur bu filmler full hd bile değil bi dvd ye 5 ini kopyalattım (süper görüntü meraklısıda değilim yani) uzantıları da .avi ...

benim tv usb den full hd film oynatsa noluuuuur oynatmasa nolur (.avi leri usb den izletse fena olmaz tabi ) usb den .avi filz izlense bile emin ol sadece denemek maksatlı kullanırdım veya binde bir misafir gelirde hadi bi film atta izleyelim derse o zaman... başka türlü usb den filmle işim olmaz yani

çok çok olsa dediğin gibi takarım bilgisayara en kral mkv sini oynatırım plazmada mkv oynatmış olurum egom tatmin olur

yaaa onuda bırak kardeşim alırım bi tane usb girişli dvd player
    http://www.hepsiburada.com/inca-idv-430hd-hdmi-usb-51-divx-dvd-oynatici-/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evincaidv430hd

hakkında hiç kötü yorum yok 60 tl ye o işide hallederim ama ne gerek var benim için önemli olan SD yayın sallamışım gitmiş gerisini

• bir tv im bile yok anlıyor musun, hadi gülümseee:))
  • tamam

kardeşim inşallah istediğin gibi bi tv bulurda alırsın

ben dün sabah havale yapıp ayırttım tv yi bugün sabah sitede stoktan hemen al yazısı vardı ancak öğlene stok sorunuz yazmışlar keşke senede alsaydın bi tane pj 350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 2 Haziran 2010; 14:25:01 >
  • bu arada bizim pj den hala bi ses seda yok
  • benim parayı kredi kartına yeni iade ettiler.

bu haftasonu tv yi alıcam ne çıkarsa bahtıma.
    ib den almayayım diyorum ancak ölü pixel garantisi bir tek onlarda var. diğerleri saçmalıyor resmen

geçen teknosadaki yetkili bana, ölü pixel kapsamına gireblimesi için en az 5 tane yanyana olması gerektiğini söyledi!! yuh
  • hakkaten yuh 5 ölü piksel olursa insan tv izleyemez ki gözü takılır kalır her görmede de lanet eder aldığına

ib deki yetkili de bana ilk hafta içinde 2 ölü piksel varsa yeri önemli değil iade edebilirsiniz dedi bu sadece bizde var dedi plazmada ilk açılınca yoksa ölü piksel daha olmaz dedi inşallah ölü pikselsiz bi cihaz gelir

sana küçük bi tavsiye pj 350 al... bi kaç yorum önceki cengaver1 in yorumunu oku keşke 350 alsaydım dedi mkv işini laptoptan da halledebilirdim diye yazmış
  • senin pj ortalarda yok dimi

gidip bir full hd alsam mı? pj350 de çamur gibi görüntü verirse iyice koparım olaydan
  • henüz yok aklıma iyi getirdin bi arayayım

pj yi 3-4 metreden izlersen full hd gibi görüntü alırsı demişti cengaver1

full hd alırsan bence daha çamur gibi görüntü alırsın haberin olsun

çünkü sd yayınlarda ne kadar düşük çözünürlük o kadar güzel görüntü diye biliyorum neden mi

forumdan biri 840*675 gibi tam hatırlayamıyorum ama hd değildi çözünürlüğü tvsi bozulunca gitmiş 32 " full hd tv almıştı ve hiç memnun kalmamıştı görüntüsünden bu ne ya eski tv min görüntüsü bundan çok daha iyiydi demişti

ona yorum yapan biride düşük çözünürlüklü olduğu için eski tv daha güzel görüntüsü olur demişti sd yayında bence pek heveslenme sd için full hd ye
  • 50pj350 alıcam sanırım
  • alma ben ce git 42 al kurtul 50 ile falan uğraşma

@cengaver1

senin tv de de lcd lerde ki gibi kanal logoları hareket eder gibi oluyor mu kıpırdanma gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 4 Haziran 2010; 15:34:19 >
  • 42pj yokki i.b de

başka yerlerde pahalıya geliyor
  • Merhaba arkadaşlar. 8 aydır PQ6000 kullanıcısıyım, çok memnunum maşallah. Birşey sormak istiyorum. Bildiğimiz gibi tv HD ready. Ben Teledünya almak istiyorum, HD box mu normal SD kutusu mu almalıyım? HD box alırsam HD kanalları normal bir full HD tv ile aynı kalitede izlermiyim? Yani iki kutu arasında fark olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.