Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii ki hocam divx formatlarından biridir mkv de
    ama her divx çalan mkv yi çalmıyor malesef,
    mkv de çok kullanılan bir dosya çeşidi filimlerde o yüzden lazım,

pj350 sanırım bendeki dvd player gibi
    lg-dv482 dvd playerim var, divx çalışıyor, ama tvmde oynattım mkv filmi oynatmıyor
  • @cengaver1

hocam ben pj550 yi mkv oynatıyor biliyordum demekki oynatmıyor o zaman mkv oynatan pj serisinde bir tek 650 modeli kalıyor .... bu arada fotolara ve videoya göz attım ımage retentıon olayı nasıl ?geçici de olsa böyle bir problemle karsılastınmı ..

bir baslıkta 46g20 de burn ın oldugundan bahsedilmişti panasonic te burn ın olduysa lg de neden olmasın diye düşünmedim değil hani....
  • pj 550 ve pj650 mkv oynatıyor
    pj250 ve 350 oynatmıyor

valla tvyi fazla kullanmadım ama öyle bi sorunum olmadı,
    kullanan arkadasların yorumlarına gore retention da lg daha basarılıymıs diye okudum
  • güncel bu konu geriye düşmesin yaff
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

güncel bu konu geriye düşmesin yaff

hangi konu dostum ? retentıon problemınden bahsedıyorsan acıkcası bende bu işi merak edıyorum plazma tv de lg zayıf derler ancak alan herkez memnun bu ne yaman çelişki
  • LG 42PQ6000 PLAZMA TV başlıklı konuyu kastetmiştim retentionuda yeni senden duydum burn in neysede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

retentionuda yeni senden duydum burn in neysede

image retentıon : uzun süre izlenen sabit bir görüntünün geçici olarak ekranda kalması....
  • i.b nin paramı iade etmesini beklkiyorum halen. haftaya salıya randevu verdiler şimdide

param bi gelsin, direkt vericem parayı hanıma

hangisinin görüntüsünü beğeniyorsan al dicem. böyle olmuyo :)
  • al hacı full hd philipsi geçsin gitsin ya urasmazsın daha
  • i.b dekini mi?

hocam onunla ilgili şikayetler başlamış bile. Ben de özelliklerini beğenmiştim halbuki
    lcd alıcam bu gidişle. 500-600 tl daha fazla girecek ya neyse:(
  • evet benim arkadaş aldı çok memnun
    harika diyor, o ozelliklerde bi lcdye 2000 den aşağı vermzsin,
    bende bi kaç problem okudum ama her tv de olur o kadar sanırım
    neyse sen iyice yaparsın araştırmanı zaten:)
  • CENGAVER

philips al demişsin pişman mı sın yoksa plazma aldığına
  • yok hacım değilim renkleri gerçekten çok iyi, her gördüğümde elektronik magazalarında kıyaslıyorum
    ama kampanya yapmıslar ben aldıktan sonra philips için,
    plazma almasam alacagım lcd (lg8500) 2000 tl civarındaydı, o da 150.000/1 kontrast

ama bu philips 500.000/1 kontrast, fiyatı da 1.700 ün altında
    o yüzden 350 tl fazla vererek full hd philips almak daha mantıklı geliyor açıkçası

ama ben kagit üzerindeki verilere gore yorum yapiyorum, tvyi hic gormedim
    görüntü olarak görmedim arkadasim aldi harika diyor sadece,
    ama forumda vs problem yasayanlar da varmış.
    renk olarak benim pj550 daha iyi olsa bile çözünürlük olarak iyi olamayacağı da bi gerçek

sonuç olarak ben bir alternatif olarak dusunmenizi, gorup kıyaslamanızı tavsiye ederim
  • cengaver1

kardeş hazıranın ilk haftası pj350 lerin gelecekmiş bilişime ALLAH izin verirse hemen bi tane siparış verecem 1102 tl peşin fiyatı paranın tamamı hazır nerdeyse inşallah bende senin gibi çok memnun kalırım pj 350 nin görüntüsünü hiç görmedim ama senin tv de gördüğüm kadarıyla ve yeni seri olması sebebiyle yani gözüm kapalı alıyorum ne olduğnu nasıl bişi olduğunu gelince anlayacağız ALLAH nasip ederse inşallah pişman olmam
  • kantay görmeden tv alma..
  • buckfush bugün kayseri parktaki lg shop a gittim pj 550 vardı bide ledler vardı özel görüntüleri ledlerde cam gibi idi ama zaten onu alacak maddi durumum yok pj550 de ordaki tüm lcd lerden daha güzel sd yayın veriyordu

pj350 yi görmedim ama görüntü olarak aynı olacaklarını sanıyorum

bu arada 1102,50 kr yani parası hazır yarın havale yapacağım istanbul bilişime

sorun çıkmaz demi arkadaşlar çarşamba perşembe günü geleceğini beklediklerini söyledi yetkili teleefonda ama çok siparış oluyo dedi sen önceden ayırt dedi cuma cumartesi gibi gelir dedi tv kullanmaya başlarsın dedi

ama senin görmeden alma lafın kafamı karıştırdı yaa

pq6000 inin görüntüsünden daha iyi olsa gerek değilmi yani bu da yeni versiyon ne kadar da olsa ondan iyi dir görüntü kalitesi olarak yeni teknoloji yenilik iyi bişeydir değil mi arkadaşım

yarın havale yapacağım lütfen bana cesaret verecek yorumları yazın arkadaşlar

ümidim kırılsın istemiyorum hadi amaaa

• kantay tüm cihazlarında doğru görüntü ayarlarını yaparsan pj serisinden memnun kalmaman mümkün değil
  • PJ 550 yi gorduysen aynısı,yani gormus sayılırsın
  • saat 9 olsun arayıp ne yapmam gerektiğin soracağım finansbanktan havale yapacağım sonrasında yapmam gerekenleri öğrenip ALLAH nasip ederse aranıza katılacağım
  • evet arkadaşlar parayı havale ettim bende artık pj350 sahibiyim sayılır inşallah pişman olmam inşallah iyiki almışım derim

nextstar uydu alıcı ile normal scarttan bağlayacağım inşallah güzel bi görüntü alırımda pişman olmam bu arada 4 m denfazla izleme mesafem var

son bişi daha bu plazma avi. gibi uzantıları oynatıyo mu hani tamam mkv oynatmıyo ama sıradan normal divxleride mi oynatmıyo (oynatmadığını biliyorum ama yinede sorayım yinede bilmediğim bişi olabilir )

bide servis usb si olayı var lcd lerde var ama bunda var mı bilmiyorum ordan açarak usb den film izlenebiliyor diye duşmuştum forum da
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.