Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun plazmama laptopu hdmi dan bağlamak istedim. girişler listesinde hdmi lar görünmediği içni bağlayamadım. gidip aldığım yere sordum teknik servis elemanı ''usb'yi kullandığınız için virüs almıştır. hdmi lar çalışmaz. yeniden yüklememiz lazım gibi birşey dedi. '' bunu evde çözebilirmiyim arkadaşlar. plazmaya virüs bulaşır mı ya
  • plazmaya virüs bulaşmasını da ilk defa duydum:D

kantay
    yarın eğer musaıt olursam inş bakarım hepsine
  • Vaybee dostlar ben tv yi alalı nerdeyse 1 yıl olacak tekrar bı foruma gırıp bakayım dedım tv hala eskı cazıbesını kotumakta :)

Yaklasık 1 yıldır kullanan bırısı olarak tek kelımeyle ıyıkı plazma pq 6000 almısım dıyorum...

Bu arad ben ib den pesın 1,438 tl idi 1400 tl ye almıstım 1 yıl gectı ekonomık acıdan bıle tv hala deger kaybetmemış :)

Bence bu tv nın hersyeı 10 numara su ana kadar benı hıc bır konuda mahcup etmedı alanlara ıyı seyırler hala almayı dusunenlerede bu fıyatlarda bedava dıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_face3

arkadaşlar bugun plazmama laptopu hdmi dan bağlamak istedim. girişler listesinde hdmi lar görünmediği içni bağlayamadım. gidip aldığım yere sordum teknik servis elemanı ''usb'yi kullandığınız için virüs almıştır. hdmi lar çalışmaz. yeniden yüklememiz lazım gibi birşey dedi. '' bunu evde çözebilirmiyim arkadaşlar. plazmaya virüs bulaşır mı ya

Bende usb den kullandım hatta usb de vıruste vardı pc ye taktıgında acılmıyordu ama bı sorun olmadı hala butun cıkıs secenekelrı ekranda var :)
    ,
    Bende plazmada vırusu ılk kez duydum...

Bu arda ben laptopu vga ıle baglıyom pc den daha net gösterıyo valla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Bende usb den kullandım hatta usb de vıruste vardı pc ye taktıgında acılmıyordu ama bı sorun olmadı hala butun cıkıs secenekelrı ekranda var :)
    ,
    Bende plazmada vırusu ılk kez duydum...

Bu arda ben laptopu vga ıle baglıyom pc den daha net gösterıyo valla :D

bende anlamadım yaa. teknik servis elemanı soledi bana. şu an girişlerde hdmi lar görünmüyo. onları geri getirebilsem güzel olacaktı..
  • buckfush ve diğer tv almamış arkadaşlara pj 550 nin yanında
    bunu incelemelerini de öneririm, bana gerçekten çok iyi geldi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_42PFL5405-LCD-TV,15398.html
  • Plazma mı Lcd mi diye araştırdıktan sonra uydudan sd yayınları ve arasıra divix flim izleyeceğim için LG 42 PQ 6000tv aldım 10 ay önce
    iyiki almışım çok memnunum
    izlenimlerim
    güç tüketimi ölçerek yazıyorum
    enerji tasarrufu modunda kullanmazsanız 140 ile 320 wat tüketimi var görüntü süper
    enerji tasarrufunda maximum modda kullanırsanız 140 ile 180 wat arası ekrandaki görüntü aydınlık ise max.modda en fazla180 wat görüntü karanlık ise140 wattan da aşağı tüketimi oluyor tv fişini ölçüm yapan bir cihaza takıp çalıştırarak öyle yaptım

sesi güzel
    100 hz olayını görmedim tv nin hiç bir yerinde 50 ve ya 100 hz yazmıyor ayarlarda menüde vs.
    görüntü süper 1 metreden baksanız bile iyi
    kanal geçişleri hızlı sayılır birazda uydu alıcısı ile ilgili
    dahili recevier i var yani karasal yayına geçildiğinde uydu alıcısı olmadan yayınlar izlene bilecekmiş ben kanal taratıyorum tarıyor fakat küçük bir ilde olduğumdan karasal yayın olmadğı için yayın bulamıyor
    uydu alıcısı ile izliyorum fakat normal baca anteniylede görüntüler süper
    yansıma olayı tam camın karşısında izliyorum yer itibarıyle en uygun yerim orası fakat yansıma göremiyorum illada yansıma görmek istersen görürsün kişinin titizliğine bağlı ben tv de seyir halinde olanları izlediğim için görmüyorum ama görmek istersem kendi yansımamıda görebilirim bütün tv ler önü cam camda haliyle yansıtır
    pc ile bağlantısıda çok başarılı
    mkv flim oynatmıyor diğer filimlerde sorun yok kumandadan bütün işlemleri yapabiliyorsun 500 gb lık hdd yi sorunsuz izleyebiliyorsunuz
    önündeki koruma camı ayrı bir estetik vermiş
    kısaca mağazalarda satış elamanlarına sorarsanız kesinlikle plazmayı tavsiye etmezler buda satış stratejisi olabilir belkide plazmadaki kar oranı lcd lerden daha azdır ondan olabilir aynı telefonlardada öyle satıcılar genelde samsung motorola vb.satmaya çalışır nokia yı fazla tavsiye etmezler bence iphoneden sonra Türkiyedeki en iyi telofon nokiadır
    özetle bu plazmadan alacak arkadaşlar benim izlenimlerim bunlar plazmanın dezavantajı güç tüketimi idi verdiğim değerler gerçektir kendim ölçtüm
    umarım karar verecek olan arkadaşlar için izlenimlerim faydalı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mder -- 23 Mayıs 2010; 17:04:54 >

• soft numarasına da baktım
    v03.11.00
    yazıyodu,
    scartla deneme yapamadım, ama bi fark olacağını sanmıyorum
  • Cengaver

televizyonun sd performansı nasıl
    42 inch yokmuş. 50 sini alayım mı
  • 50pj550den bahsediyorsun sanırım,stok sorunuz yazıyor,
    ayrıca bu modelde kulak gibi yanlarda hoparlörler var mı yok mu,bazı sitelerde var gözüküyor bazılarında yok
  • gündüz vardı. bitmiş herıldın..
  • @buckfush

bence kesinlikle 50'' al dün bimekste 50pj350 ile 42g20 yanyanaydı aralarında öyle ucurum farklar yok hem görüntü hemde boyut olarak LG plazmanın fiyatı 1800 küsürdü görüntüsü panasonic ile aynıydı ben hiç bir fark göremedim....ayrıca 50'' pj550 lerde yanlarında hoparlor var estetık olarak bence güzel durmuyor 42pj550 ile aynı yapıda 50'' olarak 50PK550 var pj den tek farkı fullhd olması......
  • i.b ye 1 haftaya kadar pj350 ler gelecekmiş 550 ile 650 lerin akıbeti belli değil miş 550 ile 650 varken insan pek sıcak bakamıyor ama napalım 70 tl verip bi dvd alacaz o açığıda kapatacaz

cengaver kardeş

550 ile 650 nin 350 den bariz farkı nedir divx ve 650 deki cam ekran haricinde
  • kantay
    benim bildiğim kadarıyla tek farkı mkv oynatmıyor olması
    onun dışında kasası, elektrik tüketimi vs herşeyi aynı

buckfush
    tvmiz full hd değil biliyosun,
    o yüzden ben 42 yi 2 metreden izleyince açıkçası görüntü beni tatmin etmedi
    ama benim izleme mesafem olan 4 metreye gidince hiç bir problem kalmadı
    42 yoksa gelir, ama izleme mesafen 50 ye uyuyorsa 50nin de fiyatı uygun bence
    hatta ben bile düşündüm benim mesafeye uygun olur diye ama 42 yetti fazlasıyla
    o bakımdan bakarsan da 400-500 tln cebinde kalsın derim

feelulive
    yandan hoparlörlü resim yanlış, bilişimdeki resimi baz almayın, lg nin kendi sitesindeki resimlere bakın
    normal tvlerden çok daha ince kenarlı, zarif ve derinliği de çok az
  • benim izleme mesafem şu an için 2.5 -3 mt arası.
    panasonic in görüntüsü beni hiç tatmin etmediği için lg düşünüyorum.
    şayet dediğin gibiyse bekleyip full hd almak daha mantıklı sanırım?
  • full hd 50' lik olanımı oluyor 42'' full hd varmi ki.....

SD yayınlarda full hd veya hd arasında izleme farkı varmı...

PANASONIC VIERA TX-P46GW20

Bu nasıl arkadaşlar 600hz full hd G13 panel falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özqür_34 -- 25 Mayıs 2010; 13:33:07 >
  • valla beyler LG LG LG
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

bekleyip full hd almak daha mantıklı sanırım?

LG de 42'' fullhd model yok ....
  • full hd yi napacan tv izlemeyecen mi sen

hem normal yayında (SD) hd ready nin full hd den daha güzel gösterdiğin duymuştum ekranda fazla piksel olmadığı için zaten 720*576 olan tv çözünürlüğü daha kaliteli görüntü alınmasını sağlıyormuş yani benim görüşüm bizim kanallarımıza 1024*768 den fazlası yaramaz lg 42 de senin işini fazlasıyla görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

kantay
    benim bildiğim kadarıyla tek farkı mkv oynatmıyor olması
    onun dışında kasası, elektrik tüketimi vs herşeyi aynı

cengaver mkv oynatmaması divx oynattığı anlamına mı geliyor üzerindeki usb girişinden
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.