Şimdi Ara

LG 42SL9000 LED TV ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
22.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender123

Bu insanlarwww.sizelcdkakalayalim.com diye bir site ve forum açsalar da hem onlar hem de biz rahatlasak. Diledikleri gibi yazarlar , insanları yönlendirirler. En azından forum kirliliği olmaz

www.sizelcdkakalayalim.com

Bu link çalışmıyor...

dermişim...

• Sülün Osman lar bu ülkede bitmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Ben aslında harbiden kimiliğini açıklayıpta satış yapanlara asla karşı olamam!
    Zaten bu kişide "gizli" değil ve medeni bir şekilde bunuda açıklamış,teşekkürler

Diğer "çakalları" gibi değil!!!
    Şekil yukarıda görüldüğü üzere

ANCAK benim tepkim ise bir sürü başlığa aynı şeyi yazması!!!

Bende onun için dedim,kendine bir başlık aç ve oradan devam et konua diye bu kadar basit!!

++
    Sonra "Orhan" diyorum msg larım uçuyor yaw

Kurun yaw bir tane şöyle güzel bir site panelciler orada buluşalım

Eyvallah+

Aynen öyle can abi ... gördün işte tf de açtık konu ib ciler üşüştü bezdirdiler burda vatandaş açmış konuyu yine aynı bu adamlar burdan yemleme gazlama işini meslek edinmişler artık ... vallahi bir şeyler yazasım gelmiyor artık forumlara elim varmıyor sırf senin gibi kıymetli bir kaç abimiz arkadaşımız kıymetli üyeler var ondan hala bakıyoruz ... dediğin gibi forumların kalitesini düşüren davranışlar bunlar kriz sanırım bunları fena vurmuş ellerinde ürünler şişmiş ne yapacaklarını şaşırmışlar ...
    inanılmaz tiksindirdiler kendilerinden ... bırakın bu işleride insanlar bulsun alsın sizden ürünleri nediye antipati topluyorsunuz yav bunların başında hiç mi aklı başında birileri yok anlamadım ... ama hangi zihniyete neyi anlatacağız ... neyse Allah sizinde yolunuzu açık tutsun sizde bu memleketin evladısınız sonuçta sizde evinize ekmek götürme sevdasındasınız ama öyle ama böyle fakat bu yöntemler yanlış ...

Neyse can abi bırakalım bunları ... gerçi tam ürünlerden konu açıp sohbete gireceğiz yine birilerine malzeme olacağız dediğin gibi bu tarz zihniyetlerin üye olamayacağı bir site gerek dh de tf de bunlarla başedemez olmuş +++ ...

Olmadı bizim sitenin forum modülünü açacağım başka çare kalmadı ordan devam edeceğiz ...

LG ledlere gelince yukarıda yazdığım gibi eli kulağında bayramdan sonra gibi dediler bize ... gelince güzel bir inceleme yazacağım inşallah ... tabi burasımı olur başka bir yermi bakacağız artık ...

Selamlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Orhan aklıma geldi buradan sormaktayım;

LGE nin Monitör grubuda yine LGE/TR tarafındanmı İthal ediliyor TR ye????
    Yoksa Monitör işi bir başka yetkili Dist.tarafındanmı götürülmektedir???

++

Abi bu iş şöyle tüm ürünler LG TÜRKİYE adına ithal ediliyor sonra bir kaç konusunda uzman bu işte yıllardır varolan firmalara dağıtıcılık veriliyor ... tek tekel ise projeksiyon kısmında orda tek firmaya vermişler ama bizim gibi 4-5 firma diğer tüm ürünleri monitör gurubu dahil beyaz eşya tüm elektronik ürünleri dağıtıyor ... biraz karışık gibi ama hızla ürün dağıtımını sağlamak için bu yöntemler kullanılıyor ... ama garanti servis konusu tek elden yapılıyor hepsinin beyaz eşyanın da dahil servis çağrı numarası 444 65 43 .. bu özel bir havuz müşteri aldığı kurulumu ücretsiz ürünü bu numaradan randevu alıp türkiyenin neresinde olurda olsun kurdurabilmekte ... LG tr de ayrıca servis sıkıntılı ürünlerde bu ara çok dikkatli davranılıyor ... daha önce digicom daki gibi kırık sıkıntılı ürünler hemen servis tutanağı ile bekletilmeden yenisi ile değiştiriliyor ... benim başıma yakın zamanda 2-3 kırık plazma ve ekranında sıkıntısı olan lcd çıktı aynı gün değişim onayını çıkrttılar ... yani servis kanadı mükemmel işler hale geldi şimdi özellikle LG beyaz eşya ürünlerine ağırlık vermeye başladı yıl sonuna doğru çok özel uygulamalar başlatılacak yeni servisler eklendi ... lg kendi dyson , bosch , siemens ve daha birçok markaya ürettiği ürünleri üreten firma olduğunu üzerine bastıra bastıra medyada duyuracak ve beyaz eşyada pazar payını arttıracak ... büyük şehirlerden sonra şimdi karadeniz bölgesi doğu ve güney doğu anadolu bölgelerinde lg shoplar açıyoruz ... yayılma hızı geçen yıla oranla çok farklı geçen sene toplamda ankara ve istanbul da 3-4 shop varken şuan da shop sayısı 20 ye yakın açılacak yeni shoplarla bu adet ise 70 - 80 adedi bulacak ... ve shoplarda cep telefonu notebook projeksiyon dahil tüm ürünler sergilenip satılacak ... bakalım LG de sony ve samsung gibi ağırlıklı shoplarıyla varolacak .... market grubuna gelince %20 ye 80 olan terazi %60 shop 40 zincir olarak değiştirilecek yada öyle olması planlanıyor ... zani zincir mağazalar ve büyük marketlere gebe kalınmayacak buda fiyatların standart dengesinin bozulmasını engelleyecek ...
    Bakalım abi LG çok güçlü , hırslı ve diri geliyor gözünü zirveye dikmiş belli bir süre belirlemişler ... bizde bu hız treninde koltuğumuza oturduk bekliyoruz ... kalitesi bozulmaz çeşitlilik ve düzgün servis anlayışını benimserlerse iyi yerlere gelirler ...

Selamlar ...

• Orhan yukarıda gördün,uçanları daha bir sürüsü var bunlardan
    Birde dün den beri oxxama bütün başlıklara Phil ni bir serisindeki malı yazıp durmakta,yaw kardeşim aç başlık oradan devam et!!
    ne bu yaw her başlıkta reklamlarını izliyoruz,vatandaşın kafası karışık bunlardan!!

TF az çok baş ediyor ama onlarda başka durumlardan başarısız,DH tam bir alem,ben her iki yeride aslında bu ve bazı yönlerden sevmiyorum
    ve dediğin gibi çok sevdiğim kıymetli arkadaşlar v.s derken takılıyorum++

Uğraşacak ve sanırım işin birde maddi boyutu olan bir durum bu Site işleri ve ben hiç anlamam ama açmak lazım ve buralardan aynen kaçmak lazım

++
    Gelelim konuya,LGE/TR hala yapılanmayı bitiremedi gibi geliyor bana,ayrıca memleketi ürüne boğmak iş değil!
    Servis ve Müşteri Memnuniyeti olayını oturtmaları lazımdır bu Korelilerin ve Japonların böyle işe kafaları hiç çalışmaz!!
    Zaten bu işi prof manada USA da bunlar değil Amerikalılar yapmaktadırlar!!
    Bunlar anca mal üretirler başka bir ottan anlamazlar

Uyanıklık ve diğer işlerde ise özellikle Koreli ler kimseye papuç bırakmazlar!
    Ülen kimin aklına gelirdi panelden MKV oynatmak mesela!

Neyse görüşürüz,ama öte tarafta şimdilik yazmıyorum,işin iyice şeyini çıkardılar,buradan da birileri gitmemizi istiyor
    laf aramızda,rahat iş tutabilmek için,ben Site açsam bütün bunları oraya toplayacağım

++
    Bu arada o başlık açan arkadaş hala aynı yerde yaw!!!
    Alın panelini verin parasını kardeşim,ne iş anlamadım gitti

++

• quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Lg led backlit ler Samsunga oranla çok daha yüksek kontrast oranına sahip daha estetik ve daha hızlı görüntülere sahip nerden biliyorsun dersen LG ürün toplantısında bu modeli inceledik arka led aydınlatmasında kullandıkları led sayısı Samung dan 10 kat daha fazla ...biz ürünü göreli 1-1.5 hafta oldu bu modeli şuan için biraz bekleyeceksiniz ...bayramdan sonra satışa çıkartılacak bir aksilik olmazsa ... liste fiyatı da belirlendi ürün 4.299 tl den satışa çıkacak ... tabi bu rakamlar da değişiklikler olacaktır ama başlangıç rakamı bu olacak benimde tavsiyem 47 leri olacak çünkü aralarında 1000 tl fark var ... ama benim hesaplardığım indirimli rakamlara göre neredeyse 42 rakamına 47 led alabileceksiniz model olarakda piyasaya çıkacak modelleri şöyle olacak

LG 42SL9000
    LG 47SL9000
    LG 42SL9500
    LG 47SL9500

Selamlar ...

evet LG ile nekadar alakan olduğu ortada 4299 dan açılcak fiyat diyorsun ib de
    16 Taksit Fiyatı
    : 3.315,02 TL
    cidden senin dediğinin yanından geçiyor.Acaba cidden led sayısıda samsungdan 10 kat fazlamıdır ki..yoksa karalama politikası?

• Kardeş o laf attığın kişi,DH/TF deki neredeyse bütün Pio ları Digicom Garantili satan,güvenilir ve prestij sahibi birisidir,kim olduğunu ise TF/DH den
    özellikle Pio başlığından takip edebilirsin!

Distribütör Garantili iş yapıyorlar Pio yaptılar sonra Pany yaptılar ve şimdide LGE yapıyorlar+
    Bölge Bayilikleri v.s işleridir ama en önemlisi referansı ve bugüne kadarki sağlam performansıdır!

İB/DB/MM ile mukayese etmenin alemi ne ayrıca??

Sen alaymı ediyorsun yoksa ciddimisin bilmiyorum ama,bazı şeyleri bilmediğin aşikar!
    Bilsen böyle laf etmezdin,ayrıca İB den gelenleri yukarıda görmektesin veya diğer tüm panel başlıklarında veya TF de v.s v.s
    ne atraksiyonlar yaptıklarını,sen şimdi alay edeceksin veya bir şeyler yazacaksan bunlarla ilgili yaz+

İşin teknik kısmını sana zaten anlatmaya gerek yok,senin niyetin başka çünkü,yani 10 kat fazla olsa senin için farkedecekmi peki???

Bizim yada benim burada savunduğumuz yasal Distribütör Garantili mal alımıdır,ama elbette dileyen dilediği yerden de alabilir,ancak
    böyle çakallık yapanları biz çok fena "karalarız"!!bilen biliyor kardeş bunları,sen keyfine bak,İB Avukatlığı yapmana gerek yoktur!
    Onların çok fazla Avukatları vardır

++

Orhan sen boşver bunları kardeş işine bak sen++

• hiçbiryerin avukatlığını yapmıorum.siz çok alıngan olmuşsunuz belli. ee doğal bi sürü üye gelio.kimin pazarlamacı kimin alıcı olduğu biraz kafa karıştırır.satın alacaım bi mal için araştırma yapıorum.fiyat nekadardır diye orayı örnek verdim..eğer arkadaşın belirlediği fiyat kesinse kaynak gösterilir.aksi durumda "böle böle olacağı düşünülüyor" denir.
    bizi işte yanlış yönlendiriolar.ben bu fiyatı görünce burayamı inanayım yoksa tv satan sitelere mi..bu sitede bir sürü topici okuyorum çoğu zaman fikir firar ediyor.ben buraya muhabbett için deil en iyi cihaz için fikir edinmeye geliorum.(kavga-karalama-laf dalaşı içinde değil) ;)
    ama siz şu lafınızla tartışma ortamına sokuyorsunuz farkındamısınız? sizde doğuştan öğrenmediniz sanırm.bana bu şekilde davranırsanız yeni üyeler nası alışacak siteye!sizlerden yardım alıcak..
    Sen alaymı ediyorsun yoksa ciddimisin bilmiyorum ama,bazı şeyleri bilmediğin aşikar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreterzioglu -- 22 Kasım 2009; 1:15:31 >

• quote:

emreterzioglu

quote:

evet LG ile nekadar alakan olduğu ortada

LG yetkili satıcısına bu cümle biraz yersiz olmuş sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreterzioglu

hiçbiryerin avukatlığını yapmıorum.siz çok alıngan olmuşsunuz belli. ee doğal bi sürü üye gelio.kimin pazarlamacı kimin alıcı olduğu biraz kafa karıştırır.satın alacaım bi mal için araştırma yapıorum.fiyat nekadardır diye orayı örnek verdim..eğer arkadaşın belirlediği fiyat kesinse kaynak gösterilir.aksi durumda "böle böle olacağı düşünülüyor" denir.
    bizi işte yanlış yönlendiriolar.ben bu fiyatı görünce burayamı inanayım yoksa tv satan sitelere mi..bu sitede bir sürü topici okuyorum çoğu zaman fikir firar ediyor.ben buraya muhabbett için deil en iyi cihaz için fikir edinmeye geliorum.(kavga-karalama-laf dalaşı içinde değil) ;)
    ama siz şu lafınızla tartışma ortamına sokuyorsunuz farkındamısınız? sizde doğuştan öğrenmediniz sanırm.bana bu şekilde davranırsanız yeni üyeler nası alışacak siteye!sizlerden yardım alıcak..

Kardeş merak etme biz 1/2 msg da çözeriz kimin nereden olduğunu sen keyfine bak!
    Hatta ilk msg dan anlıyoruz artık
    Belki senin kafan karışabilir,dediğin gibi kimin kim olduğu konusunda,bizim yani bazılarımızın karışmaz,ama senin daha ilk girişin faul olmuş
    farkında değilsin ve direk o arkadaşı suçlar gibi yazdığın için bende sana cevap verdim ve sankim doğru bir referansmı gibide İB demişsin!

Ayrıca alay eder gibi yazıp adeta "bozuk atmışsın" sonrada bana şimdi tepki gösteriyorsun!

O bahsettiğin kişi Dist.Firma işi yapıyor ve herkes bilir onu,sana yazdım bunu,yani diğer alakasız v.s kişilerle karıştırma onu!
    Yanlış yönlendirenler,çakallık yapanlar,gaz verenler v.s v.s bunlar bizler değiliz ve bunlarıda sitenin eski müdavimleri bilir

Gelelim sana yaptığım eleştiriye;sen daha ilk seferden kafadan böyle yazarsan ,alacağın cevapta böyle olur/olabilir!!
    Kızacak tartışacak bir şey yok aslında,sende bu bölümde bir süre takılırsan zaten olayları çözersin
    Selamlar++

• quote:

Orijinalden alıntı: emreterzioglu

quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Lg led backlit ler Samsunga oranla çok daha yüksek kontrast oranına sahip daha estetik ve daha hızlı görüntülere sahip nerden biliyorsun dersen LG ürün toplantısında bu modeli inceledik arka led aydınlatmasında kullandıkları led sayısı Samung dan 10 kat daha fazla ...biz ürünü göreli 1-1.5 hafta oldu bu modeli şuan için biraz bekleyeceksiniz ...bayramdan sonra satışa çıkartılacak bir aksilik olmazsa ... liste fiyatı da belirlendi ürün 4.299 tl den satışa çıkacak ... tabi bu rakamlar da değişiklikler olacaktır ama başlangıç rakamı bu olacak benimde tavsiyem 47 leri olacak çünkü aralarında 1000 tl fark var ... ama benim hesaplardığım indirimli rakamlara göre neredeyse 42 rakamına 47 led alabileceksiniz model olarakda piyasaya çıkacak modelleri şöyle olacak

LG 42SL9000
    LG 47SL9000
    LG 42SL9500
    LG 47SL9500

Selamlar ...

evet LG ile nekadar alakan olduğu ortada 4299 dan açılcak fiyat diyorsun ib de
    16 Taksit Fiyatı
    : 3.315,02 TL
    cidden senin dediğinin yanından geçiyor.Acaba cidden led sayısıda samsungdan 10 kat fazlamıdır ki..yoksa karalama politikası?

Arkadaşım benim neyle nekadar alakalı olduğumdan sanane ... yazdığım rakamlar çıkış rakamı zaten ib nin sattığı rakamlara pazarlıkla alınacak durumda rakamlarımız ... sen kendini ferah tut ... led sayısı azmı çok mu konusunda bana itimat etmiyorsan git koreye fabrikalara gir ledleri say ... iki markanın led sayılarını birbirinden çıkarınca gerçek rakam ortaya çıkacaktır ... daha ben ne söyleyim sana ...

• Orhan Hocam ,

İnternet sitelerinde 47sl9000 için 3700 civarı fiyatlar var. Size de bayi olarak Lg dağıtımı başladı mı?
  • ''ender123'' hocam hangi sitede gördünüz ? site adresini buraya da koyabilir misiniz ?
  • LG 42SL8000 Ve 42SL8500 Bayramdan Sonra Satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vqrno

''ender123'' hocam hangi sitede gördünüz ? site adresini buraya da koyabilir misiniz ?

Sayın vqrno,
    Fiyat araştırma sitesi varya oradan arayınca çıktı. cimri.com da 3 yerde 9000 serisi için fiyat bilgisi var. tabi ki gerçek stok durumunu bilemiyorum , bu sebeple Lg bayisi olan Orhan hocamıza sormuştum.
  • ''ender123'' hocam teşekkür ederim cevabınız için , bende Orhan beyin cevabını merakla bekliyorum satın alma niyetiyle ilk ilgilendiğim tv bu oldu sabırsızlanıyorum artık açıkçası
  • 5-6 ay sonra o fiyat olabilir ama bu modelin yurtdışı fiyatlarına bakınca o fiyat zor gibi bence..
  • Açıkcası ben de Lgnin Led aydınlatmalı Lcd tvlerini merak ediyorum. Çerçevesiz oluşu ve samsunglar gibi 3 cm kalınlıkta olması çok güzel. Çerçeve payından dolayı 40 veya 42 inç boyutlarındaki tv yerine , 47 ekran tv kullanabilecek olmak önemli avantaj. Daha fazla arka aydınlatma ledi daha güzel siyah ve kontrast oluşturur umarım.

Beni tek düşündüren konu ise , Lg için ilk nesil olması. Her ürünün 3-4 nesil cihazları daha oturmuş ve sorunsuz cihaz oluyor.
  • ENDER123 hocam ben de aynı düşüncedeyim sizinle.Kasa olarak gerçekten hoş bi tasarımı var özellikleri de iyi gözüküyor fiyat olarak yüksek ihtimal rakiplerinden daha ucuz olacaktır.Ancak hangi mağazaya uğrayıp sorduysam hiç bi çalışan (sağolsunlar!) bu konuda bilgiye sahip değil.Hatta Lg led-lcd tv diye bi başka modeli gösteriyolar ki gösterilen model alakasız bi model.
    Aralık ayında ürün mağazalarda olacak denmişti bu hafta görürüz artık umarım
  • arkadaşlar ben bugün lg 42sl9500 led tv yi aldım.henüz elime geçmedi ama 2 gün içinde teslim edilecek.ankara ANKAMALL daki electroworld dan aldım.gerçekten sanatsal güzellikte bir ürün.soracak arkadaşlara hertürlü bilgiyi verebilirim.hoşçakalın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.