Şimdi Ara

LG 42SL9000 LED TV ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
22.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun dostum, bende bugün oradaydım ürünü görmek için ama bana yok çektiler.
    Teslimattan sora detayları anlatırsan sevinirim.
  • TEŞEKKÜRLER..Ben aslında dün philips in 8664h modelini aldım led diye,ürün yoldaydı,daha bana teslim edilecekti.fakat ben araştırdım.gerçekte led değilmiş.tam parasını geri alacaktım.onlara lg led getirin alayım,aksi halde hiçbirini istemedeiğimi söyledim.merkezi aradılar LG 42SL 9500 ün alımı yeni olmuş.ilk partinin 7 si dağıtıma çıktı diye öğrendik.yarın teslim edecekler arkadaşım.kurulumdan sonraki izlenimlerimi tekrar paylaşıcam
  • lg nin led tvleri direk arkadan aydınlatmalı mı cünkü böyle olnalar iyi diyorlar nasıldır lg nin ledleri iyimidir
  • led tv bugün akşam geldi.sehpasıyla birlikte kurulumu yapıldı.altın uçlu scart kablo almıştım.onu da taktılar.SD yayın olduğu halde görüntüler tatminkar arkadaşlar.cepten birkaç foto çektim.yalnız nasıl ekleniyor şuan bilmediğim için koyamıyorum.Malkara isimli arkadaşım bana pm den fiyatını sormuş.ben 850 lirası peşin,1000 lira*3 taksitle 3850 liraya aldım.bilginize..(LG42SL9500 MODELİ)
  • Merhba arkadaşlar forumu devamlı olarak takip ediyorum.Bende sl modeline bakıyordum forumda kullanan yada görenler yansımanın çok olduğunu ortak görüş olarak belirtmişler,birde 8000 serisi modeller tam led değil led 1 olarak geçiyormuş,9000 serisi ise tam led miş.Lg nin kendi sitesinde malesef 9000 modeller yok bende sl 8500 burada sormuştum 2600tl verecekti karta tek çekim ib.de 2300 tercihim burası olur tabiki.Fakat 9000 modeli inceliyorum almışken bari tam led olsun forumda geçen gs elektroniyi aradım 4200 fiyat verdi tek kart dedim 3700tl bırakırım dedi daha benim mağazaya gelmemiş oradanda fiyat alacağım ib.ile karşılaştırıp karar vereceğim tabi tv görmeden denemeden almış olacağım telefonla getirteceğim ib.aradım 9000 modeli stoklarda imiş fiyat 2914tl arada çok uçuk olursa ib.den alacağım yapacak br şey yok elektronik şans işi bir şey olursada kendim ettim kendim buldum olacak.
    İb deki satıcıya sorduyumda oda doğruladı sl 8000 modellerin yansıma yaptığını fakat 9000 modellerde bu sorun yokmuş.TV yakından inceleyen varmı acaba.? görüşlerini yazabilrmi birde 9000 ve 9500 serisi aynıymış fark yokmuş zaten fiyatlarda aynı .Birde ib.nin dezavantajları nedir tam olarak anlatabilirmisiniz yaşayanlar 9000 seirisi için görüşlerinizi bildirirsenizde sevinirim.

• Arkadaslar bende merak erdıyorum bu tvde yansıma oluyormu yansıma olmuyorsa alacagım ama bırde yansıma olursa o kadar para veıyoruz lcd alacagım hamsogli yardımcı olursa sevınırım
  • LG 47sl9000 kullaniyorum gercekten cok kaliteli goruntuye sahip. hdd den mkv full HD filmleri izliyebiliyosunuz.
    malesef yansima oluyor. tv yi pencerenin tam karsisina koymak zorunda kaldim panjurlari kapatmadan izlenebiliyor ama beni rahatsiz ediyor acikcasi. akilli sensoru var ortam isigina gore parlakligini kendisi ayarliyor. ben karanlikta film seyretmeye bayiliyorum lambayi kapattigim zaman goruntu kendiliginden soluyor gozu rahatsiz etmiyecek bi konuma geliyor. gunduz izlerkende gun isigina gore parlikligini kendisi ayarliyor. surekli olarak duzgun bi goruntu alabiliyorsunuz. 1 haftadir kullaniyorum gayet memnunum.

quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

Arkadaslar bende merak erdıyorum bu tvde yansıma oluyormu yansıma olmuyorsa alacagım ama bırde yansıma olursa o kadar para veıyoruz lcd alacagım hamsogli yardımcı olursa sevınırım

• tv niz hayırlı olsun. sd yayın kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdullah1 -- 31 Ocak 2010; 19:53:03 >
  • sl modellerınde malesef parlama oldugunu baska bır arkadasımdanda ogredım ama lh serılerınde parlama olmuyormus dogrumudur arkadaslar?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 10 Mart 2010; 8:42:28 >
  • dogru, sl panel cok parlak, gün isiginda kesinlikle sorun olacagini dusunuyorum, o sebebten bende almadim

lh serisi ise mat bir panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 1 Şubat 2010; 2:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdullah1

tv niz hayırlı olsun. sd yayın kalitesi nasıl?

tesekkurler ama sd yayin neoluyor bilmyrum. ama 720p nin altinda biseyler izledigimde gozle gorulur bir bozulma flulasma oluyor. uydudan scard kabloyla yayin izliyorum 576p oluyor galiba fena degil. tv nin goruntu kalitesini renklerin canliligini hic biseye degismem. arkadaslarin dedigi gibi gunduzleri cok parliyo hatta tv kapaliyken ayna yerine kullanilabilir ama tv acikken rahatca seyrediliyor.
  • bikac tane fotograf ekliyim dedim. ezelin ozetinden sicagi sicagina ATV avrupa turksat yayinindan, gece gektigim icin flash kullandim ekran bazi bi fotoda biraz parladi.

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

• Ben de aldım. Hadi hayırlısı. Yarın geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidacibey

bikac tane fotograf ekliyim dedim. ezelin ozetinden sicagi sicagina ATV avrupa turksat yayinindan, gece gektigim icin flash kullandim ekran bazi bi fotoda biraz parladi.

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

SD yayınlar çamur gibi siz avrupadamı yaşıyosunuz ,öyleise hangi bağlantılar mevcut sizde bir ön bilgi alalım kaldki SD Beklediğim gibi deil bağlantı birimleriniz ney ?

• evet avrupada yasiyorum. turk kanallari icin uydu kullaniyorum. baglantidan kastiniz ne anlamadim dogrusu. fotolar biraz kalitesiz cikti bide atv nin yayin kalitesi biraz dusuk sanirim. bazi kanallarda oldukca net gosteriyor, hd kalitesinde degil elbette ama camur gibi de degil acikcasi.120cm tv yi 2m den izledigim halde gayet duzgun gozukuyor. sd yayinlarida gonul rahatligiyla izleyebilirsiniz kafaniz rahat olsun.
  • merhaba yeni bir kullanıcı olarak birkaç sorum olacak
    lg 42sl9000 led tv ye notebookdan görüntü almak için ne yapmam gerekiyor notebook un ne çıkışı olduğunu bilmiyorum bilgisayarımı dvd izlemek için tv ye bağlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    bu arada notebook un modeli : ACER 5570z
  • arkadaşlar 42SL9500 ile çektiğim bir kaç foto. umarım alacak olanlara yardımı olur
    mkv film- hd kanal-sd kanallardan görüntüler mevcuttur

mkv filmden alıntı

LG 42SL9000 LED TV ???

hd kanaldan alıntı

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

sd kanaldan alıntı

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

LG 42SL9000 LED TV ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 11 Mart 2010; 9:08:46 >

• merhaba yeni bir kullanıcı olarak birkaç sorum olacak
    lg 42sl9000 led tv ye notebookdan görüntü almak için ne yapmam gerekiyor notebook un ne çıkışı olduğunu bilmiyorum bilgisayarımı dvd izlemek için tv ye bağlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    bu arada notebook un modeli : ACER 5570z

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ....
  • PC'nizden harici VGA yuvası ile TV/monitör çıkışı mümkün.

Buna uygun olarak PC'nizin VGA çıkışından TV'nizdeki ilk seçenek olarak RGB IN (PC) [Resimde gösterilen kırmızı bölge] girişine uygun kablo ile görüntüyü aktarabilirsiniz. Bu şekilde ses iletilmez, onun içinde yine kırmızı bölgede Audio girişi mevcut, PC'nizin kulaklık çıkışından sesi aktarabilirsiniz.

LG 42SL9000 LED TV ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 11 Mart 2010; 9:14:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.