Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu televizyonu bugün lg bayisinde gordum almaya niyetlendim tasarımı beni çekti diyebilirim
    Nasıldır tavsiye eder misiniz
    Yoksa yeni çıkan modellerdenmi bakayım
    Ayrıca şunu sormak istiyorum webos 3.0 alabilecekmiyim bunu bu TVde guncelleyebiliyormuyuz ilerde yoksa hep 2.0 mi kullanacağız
    BUNUN yerine lg uf635 mi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyonu 2 yıldır kullanıyrum... 4K Tvler içinde en uygun fiyatlı olan tv...

Tek sıkıntısı kayıt özelliği.... TV kayıtlarını pc de açamıyoruz... yada kayıt yaptıklarımız TS uzantısıylada olsa tek dosya yapamıyoruz.. çözümü yok galiba... sırf kayıt için uydu alıcısı bıle almayı duusndum...

yardım edebilecek olan varmı kayıt vs pcde ızleme vs için?
  • Sanırım Bu TVmizin kullanıcıları azaldı sadece 1 yılda... ve sanırım bu LG Smart Tvlerde PVR kayıt olayına çözüm getirilmiyor.. .Teknolojı ilkkez bir şeye çare üretemedi... ilginççç
  • Güncelleme geldikçe afedersiniz b*a sardı. Bazı özellikler gitti. Otomatik kanal güncelleme menüsü kayboldu. Telefondan smart share özelliğini kullanamaz oldum. Haliyle sürüm düşürmek istiyorum fakat eski sürümleri indirebileceğim bir link de bulamıyorum.

Mevcut halinden ve sürümünden memnun olanlar kesinlikle güncelleme yapmasınlar.
  • tv ile kablosuz ses sistemi kullanan varmı, benim tv arama yaptığında cihazları görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 16 Aralık 2016; 19:45:57 >
  • diplomat61 kullanıcısına yanıt
    Kullanicilari cok fazla gecen sene satila satila ellerinde kalmadi bide piyasada dolu tv var her gun yeni tv cikiyor o yuzden teknolojiye yetisilmez zaten tv 2015 in en iyi en populer tv lerinden oldu ben 1 sene oldu alali hic bir peoblem yasamadim fhd kanallar 4k gibi goruntusu muhtesem memnunum kisacasi

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

tv ile kablosuz ses sistemi kullanan varmı, benim tv arama yaptığında cihazları görmüyor.

Evet arkadaşlar hiç kullanan yokmu?

• maho23 kullanıcısına yanıt
    Son sürümü kullanıyorum otomatik kanal güncelleme hâlâ aktif smart share da sorun yaşamadım. Ama dikkatli olmak lazım artık ölüm guncellemesi yollayabilirler. 3.0 bekliyorum ama biraz zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Son sürümü kullanıyorum otomatik kanal güncelleme hâlâ aktif smart share da sorun yaşamadım. Ama dikkatli olmak lazım artık ölüm guncellemesi yollayabilirler. 3.0 bekliyorum ama biraz zor.

Bende de şu anda 04.25.55 sürümü yüklü.

Acaba boş vaktiniz olursa otomatik kanal güncelleme menüsünü sırasıyla foto olarak paylaşmanız mümkün müdür ?

Ya da isterseniz menü sırasıyla..
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım sizin ki ZA değil ZD Modeli çünkü bizim cihazlarda son sürüm 04.05.45 diye geçiyor. 04.25.55 ZD Modeline geldi.. Tabi bu akşam atabilirim..

• TV Kayıt Pc dönüşün izlemek vs ile ilgili glişme yok galiba yine... ve olmayacak gibi de... TV den kayıt ve arşiv için ne öneririsiniz 4K Kayıt dahil....
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Standart askı aparatında biraz zor. Halatlı askı ya da hareketli olanını almak daha mantıklı. Ben 1 senedir ses sistemine çözüm bulup bağlayamadım kaldı öyle. :)
    Sen ne bağlamayı düşünüyorsun?
  • kornoloji K kullanıcısına yanıt
    1 + 1 Hoparlör bağlamayı düşünüyordum hocam aux çoklayıcıyı TV'yi elimize alıp taksak sonra da duvarına assak nasıl olur merak ediyorum. Oradan da kulaklık hoparlor herneyse çoklayıcıta bağlar kullanırdık. Keşke USB ve HDMI Girişlerinin yanına koysalarmış bunu

• zero fear kullanıcısına yanıt
    TV kulaklık ve optik çıkış haricinde ses çıkışı vermiyor sanırım zaten. Ben SCART'tan bağlamaya uğraştım hep. LG'nin DVD ev sinema sistemi var eski biraz 5.1 olduğu için kullanıyorum.
    Bugün yine uğraştım biraz RCA kabloları zar zor takabiliyorsun, biraz bükülüyor ama.

Senin sorununa gelince 1.1 hoparlörde çok verim alamayabilirsin ama bağlıyacam diyosan da kulaklık girişinden bağlarsın. Orjinal kablom bükülmesin, ezilmesin diyorsan çoğaltıcı ya da ara kablo almanı öneririm. Pahalı da değiller zaten. Bizim TV 49" olduğu için tek başıma kaldıramıyorum o yüzden el yordamıyla uğraşarak taktım. :)

Kulaklık girişleri yanda da olsa söküp takması kolay değil.
    Hele ki ince bir el yapın yoksa. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornoloji -- 30 Aralık 2016; 16:8:43 >
  • kornoloji K kullanıcısına yanıt
    İlerde Soundbar düşünüyorum hocam şöyle küçük çaplı televizyonun üstüne koyabileceğim. Bu Hoparlörü de geçici olarak bağlayacağım.. Şuan elimde çoklayıcıyı var eve gidince deneyeyim bakalım takabilecek miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 30 Aralık 2016; 18:38:30 >
  • TRT 4K izleyemiyorum arkadaşlar izleyebilen var mı_?yeni verdikleri çalışmıyor...

izleyen varsa frekansları yazarsa sevinirim...kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

TRT 4K izleyemiyorum arkadaşlar izleyebilen var mı_?yeni verdikleri çalışmıyor...

http://s3.dosya.tc/server10/7cpoau/maho23_LG_webos_sirali_liste.rar.html

Linkteki dosyayı rardan çıkarıp sadece .TLL uzantılı olanı Fat32 şeklinde biçimlendirilmiş flaşa atın ve sonra tv menüsünde USB de TV ye kopyala işlemini seçerek kanalları kopyalayın. TRT 4K 1. sırada ve rahatlıkla izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho23 -- 2 Ocak 2017; 11:24:59 >

• merhaba beyler rica etsem şu likteki kanal listesindeki kanlaların 250 den sonrasını silip tekrar upload edermisiniz çok kanal çok kötü oluyor bilgisayarım olmadığı için düzenleyememiyorum da yapacak olana şimdiden kolay gelsin

http://s2.dosya.tc/server4/7ku7jg/GlobalClone00001.zip.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

quote:

TRT 4K izleyemiyorum arkadaşlar izleyebilen var mı_?yeni verdikleri çalışmıyor...

Linkteki dosyayı rardan çıkarıp sadece .TLL uzantılı olanı Fat32 şeklinde biçimlendirilmiş flaşa atın ve sonra tv menüsünde USB de TV ye kopyala işlemini seçerek kanalları kopyalayın. TRT 4K 1. sırada ve rahatlıkla izleyebilirsiniz.

hocam fat32 falan nedir ben hiç duymadım....yani frekansla ekleyemiyo muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: maho23

quote:

bunu yapınca normal kanal sıralamam değişecek mi hocam?TRT 4K zaten 1deydi bende. ??

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.