Hocam 8.8.8.8 yaptım diğer yerler de görselde göründüğü gibi ama otomatik bağlanmada yine sorun yaşıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam 8.8.8.8 yaptım diğer yerler de görselde göründüğü gibi ama otomatik bağlanmada yine sorun yaşıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam modem arayüzünden modeminizin kablosuz ayarlarını atabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Uzun yıllardır sorunsuz kullandığım LG 43UF7787 model Tv 3 gündür YouTube'a girmeye çalışınca "Yükleme başarısız. (60) Güvenli bağlantı (SSL) sağlanamaz. Bu TV'nizin saatini geçerli saatten farklı bir saate ayarlarken ortaya çıkar. Lütfen saat ayarlarınızı kontrol edin." uyarısı veriyor. TV'yi fabrika ayarlarına döndürdüm ve yeniden kurulum yaptım olmadı. Saati manuel ayarladım yine olmadı. DNS'leri Google DNS yaptım yine olmadı. Modemi ve TV kablosunu defalarca çıkarıp beklettim yine olmadı. Bu konuda yukarıdakilerden farklı bir yönteme ihtiyacım var sanırım, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HizirEfe -- 8 Kasım 2024; 11:20:16 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |