Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify uygulaması uzun zamandır çalışmıyor. Sizlerde de durum aynı mı.
  • arkadaşlar Fil TV'yi HD olarak izleyebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

arkadaşlar Fil TV'yi HD olarak izleyebilen var mı?

Modül ile sıkıntısız izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    dahili uydusundan izlenmiyormu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    Dahili deken zaten tv ye takıyorum, dahili uydu alıcısından izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Dahili deken zaten tv ye takıyorum, dahili uydu alıcısından izliyorum.

hocam siz modül derken, ben dsmart, digitürk vs. gibi bir harici uydu kullanıyorsunuz sandım. sanırım siz başka bir şeyden bahsediyorsunuz.

benim harici olarak taktığım herhangi bir modül yok.
  • Evime hırsız girdi. LG 43UF7787 televizyonum çalındı. 2017 model LG lere bakıyorum ama bu tv kadar ince ve güzelini göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

Evime hırsız girdi. LG 43UF7787 televizyonum çalındı. 2017 model LG lere bakıyorum ama bu tv kadar ince ve güzelini göremedim.

Geçmiş olsun..Gerçekten bu tv kadar estetik duran tv pek yok...2 seneyi geçti hiç sorun çıkarmadı.Arızalandı zart zurt oldu diyen de okumadım..

Geçenlerde yedek bir kumanda aldım..Bazı arkadaşlar kumanda algılamıyor bazen vs diyorlardı..Yan ürün aldığım kumanda da aynı sorun var.zaman zaman algılamıyor..Yani bu tür sorun Tvden değil kumandadan herhalde...Orjinalinde böyle bişey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökmen333

quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

Evime hırsız girdi. LG 43UF7787 televizyonum çalındı. 2017 model LG lere bakıyorum ama bu tv kadar ince ve güzelini göremedim.

Geçmiş olsun..Gerçekten bu tv kadar estetik duran tv pek yok...2 seneyi geçti hiç sorun çıkarmadı.Arızalandı zart zurt oldu diyen de okumadım..

Geçenlerde yedek bir kumanda aldım..Bazı arkadaşlar kumanda algılamıyor bazen vs diyorlardı..Yan ürün aldığım kumanda da aynı sorun var.zaman zaman algılamıyor..Yani bu tür sorun Tvden değil kumandadan herhalde...Orjinalinde böyle bişey yok..

Sağolun hocam. Gerçekten öyle. Şuanda satışta olan 2017 modellerden 43" tvlerden şöyle bir baktığımda almak istediğim yok maalesef. 2018 i bekleyeceğim sanırım.

• Lütfen yardım...oğlum kumandayla oynamış ve kanal diyelim 5te arkadaşlar...sırayla çıkmak isterken +ya basıyoruz ya?6.kanalın gelmesi gerekirken radyo 1e geliyo ve radyo kanallarından devam ediyor..çok enteresan..ne yapmam lazım?
  • Aylardır güncelleme gelmiyor.

• bu urunu aldıgıma o kadar memunum kı 2 yıldır tek sorun cıkarmadı... WEBOS 3 guncellemsı acaba olmuyor mu bu tv mizde?
  • diplomat61 kullanıcısına yanıt
    yok hemserim malesef, suan icin oyle bir durum yok. belki ilerleyen zamanda gelebilir LG'ye kalmis birsey, veya kirpilmis web os 3 de olabilir bilmiyorum.

tv evet cok iyi cikti gercekten :)
  • WEBOS 3 yada truemontıon ozellıgı bu tvye gelse çok harıka olurdu... 🤔☹️

• Arkadaşlar tvnin altında kanal değiştirme ve ses düğmesi var biliyorsunuz...orayı kilitleme var mı?oğlum kumanda bendeyken kalkıp ordan değiştiriyo...iyice daraldık artık.
  • selam arkadaşlar,

FİL TV'yi HD izleyebilen varmıdır?
  • Garanti süresini uzatmka istiyorum ne yapmam lazım arkadaşlar?444 6 543 cevap vermedi ama akşama doğru aradım...var mı uzatan?
  • Yazı yazarken sanal klavye de tek tek gezmek zor oluyor. Kumanda rakam tuşlarında ki harfleri nasıl kullanabiliriz.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    hocam peki telefon uygulamasını kullanıyormusunuz?? Ben bir kaç sorun yaşadım medya desteklemiyor uyarısı veriyor. Eski videoları telefondan açıyorum ama yani çekilen ve apple music oyantmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgahan32

hocam peki telefon uygulamasını kullanıyormusunuz?? Ben bir kaç sorun yaşadım medya desteklemiyor uyarısı veriyor. Eski videoları telefondan açıyorum ama yani çekilen ve apple music oyantmıyor.

Hocam hangi uygulamadan bahsettiğinizi anlayamadım?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.