Şimdi Ara

Lg 47 lw 650 s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar televizyonumu değiştirmeye karar verdim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
    ve ilgimi çekende lg 47 lw 650 s ile lg 47 lw 5500 rasında kaldım tabii bu arada sizin de
    tavsiyeleriniz varsa iyi olur saygılar hayırlı akşamlar

• LW650S de DVB-S çıkışı yani dahili uydu alıcısı mevcut. Görüntü motoru doğal olarak biraz daha iyi ama öyle ahım şahım fark yok LW5500 ile. 47" boyutta arada 1000TL lik bir fark olacağını düşünürsek aksiyon filmleri ve özellikle maç yayınlarını çok takip ediyorsanız ve dahili uydu alıcısı olsun diyorsanız LW650S alın. Yoksa LW5500 + Logitech Z5500 gibi güzel bir sinema sistemi kombinasyonu daha mantıklı.

Ayrıntılı bilgi için ana konuyu inceleyebilirsiniz;
    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
  • Teşekkürler önerileriniz için
  • Arkadas cok guzel cevaplamis. Benim sorum da tru motion 100 ile 200 arasindaki farkin passive 3d yi nasil etkileyecegi.
  • Günlerdir ana konu incelemekten bi hal oldum.650s in 200 hz olmasının bir espirisi yokmudur.uydu alıcısı olmuş olmamış benim icin önemli degil.eger 200 hz espirisi yoksa lg baska serilerine bakıcam cünkü 650 s ucuzlamaya veya kampanya girmeye niyeti yok.
  • Yalnız aralarında 1000 TL den daha az olduğu yerler var. Bence de o kadar fark çok fazla ama ihtiyaçlara göre de 400-500 üzerine çıkılabilinir.
  • 1000TL değil bazen 300TL ye kadar iniyor fiyat farkı. Böyle bir durumda keisnlikle LW650S tavsiye ederim ama 1000TL ye yakın farka değmez bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 42lw650s 2400 tl mi yoksa42lw570s 2150 tl hangisini tavsiye edersiniz
    https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m8.gif
  • bir teknoloji markette fpr gözlüklerii taktım tüm tv lerin 3d sini açtırdım ve karşılarına geçtim. lg philips samsun sony hepsi açık ve karşımda. sağ tarafta duran 650s resmen diğerlerini izlememe izin vermiyordu. görünütü netliği 3d performansı ve hareketli görüntülerde ki akışkanlığı hep gözlerimi sağa doğru kaydırdı. pahalı ama tavsiye ederim. bariz fark görülüyordu.
  • lg tvler hareketli sahnelerde yetersizdir ve pasif gözlükler 3d de full hd çözünürlük vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.