Şimdi Ara

LG 47860v aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftalık geceli gündüzlü araştırmadan sonra LG 47860v ile Samsung es8000 arasında kararsız kalmıştım en sonunda gidip 2 cihazı yanyana izleme fırsatı buldum. 2 si de çok iyi cihazlar ben tercihimi lg den yana kullandım çünkü 3d gözlükleri taktıgımda samsungta başım döndü. ancak tv almak için 3d tercih nedeni olmamalı çünkü pek kullanılmıyor. LG 860v değerledirecek olursam forumlarda yazan kanal sıralaması zor, internet tarayıcısı tam ekran olmuyor gibi şikayetler hikaye. filmleri dizileri gayet güzel açıyor film izleme sitelerinde. Ancak tek sıkıntım ekran büyüküğüne karar verirken philips in tv satın alma kılavuzundan yararlandım. orada 3 m izleme mesafesi için 46-47 inç öneriliyordu. ben de ona uyaraktan 47 aldım almaz olaydım 3 mt mesafe için abartı büyük oldu ekran tam bir yıkım oldu benim için. evi de değiştiremeyeceme göre çaresiz kaldım. aman sizler benim gibi aldanıp fazla büyük ekrana yönelmeyin. bu tv yle ilgili sorusu olan ar ise yardımcı olabilirim. saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: salldall

1 haftalık geceli gündüzlü araştırmadan sonra LG 47860v ile Samsung es8000 arasında kararsız kalmıştım en sonunda gidip 2 cihazı yanyana izleme fırsatı buldum. 2 si de çok iyi cihazlar ben tercihimi lg den yana kullandım çünkü 3d gözlükleri taktıgımda samsungta başım döndü. ancak tv almak için 3d tercih nedeni olmamalı çünkü pek kullanılmıyor. LG 860v değerledirecek olursam forumlarda yazan kanal sıralaması zor, internet tarayıcısı tam ekran olmuyor gibi şikayetler hikaye. filmleri dizileri gayet güzel açıyor film izleme sitelerinde. Ancak tek sıkıntım ekran büyüküğüne karar verirken philips in tv satın alma kılavuzundan yararlandım. orada 3 m izleme mesafesi için 46-47 inç öneriliyordu. ben de ona uyaraktan 47 aldım almaz olaydım 3 mt mesafe için abartı büyük oldu ekran tam bir yıkım oldu benim için. evi de değiştiremeyeceme göre çaresiz kaldım. aman sizler benim gibi aldanıp fazla büyük ekrana yönelmeyin. bu tv yle ilgili sorusu olan ar ise yardımcı olabilirim. saygılarımla.

öncelikle hayırlı olsun ekran boyutuna fazla kafaya takma 1-2 ay sonra alışırsın hatta belki küçük gelmeye başlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saol, inşallah dediğin gibi olur
  • Hayırlı olsun.Benim kişisel görüşüm ben ikisinin arasından samsung u tercih ederdim. 3d kullanmadıgımız bir özellik ama samsung daki 3d den zevk alıyorsun. LG nin panellerinden aldıgın zevk limitli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakule10

quote:

Orijinalden alıntı: salldall

1 haftalık geceli gündüzlü araştırmadan sonra LG 47860v ile Samsung es8000 arasında kararsız kalmıştım en sonunda gidip 2 cihazı yanyana izleme fırsatı buldum. 2 si de çok iyi cihazlar ben tercihimi lg den yana kullandım çünkü 3d gözlükleri taktıgımda samsungta başım döndü. ancak tv almak için 3d tercih nedeni olmamalı çünkü pek kullanılmıyor. LG 860v değerledirecek olursam forumlarda yazan kanal sıralaması zor, internet tarayıcısı tam ekran olmuyor gibi şikayetler hikaye. filmleri dizileri gayet güzel açıyor film izleme sitelerinde. Ancak tek sıkıntım ekran büyüküğüne karar verirken philips in tv satın alma kılavuzundan yararlandım. orada 3 m izleme mesafesi için 46-47 inç öneriliyordu. ben de ona uyaraktan 47 aldım almaz olaydım 3 mt mesafe için abartı büyük oldu ekran tam bir yıkım oldu benim için. evi de değiştiremeyeceme göre çaresiz kaldım. aman sizler benim gibi aldanıp fazla büyük ekrana yönelmeyin. bu tv yle ilgili sorusu olan ar ise yardımcı olabilirim. saygılarımla.

öncelikle hayırlı olsun ekran boyutuna fazla kafaya takma 1-2 ay sonra alışırsın hatta belki küçük gelmeye başlar..

bence de 1-2 ay sonra gözüne küçük gelmeye başlayacak. Ben 3,7 mesafe için 55inç bakıyorum şu an pusudayım

• etme güzel kardeşim bak showroomda 3 m mesafeden herşey çok güzel görünüyordu eve gelince iş deişti. ekranın tamamına hakim olmak için gözlerimi koca koca açtığımızı hissediyoruz eşim de ben de. şuan ekran boyundan dolayı moralmen çökmüş biri olarak söylüyorum iyi düşün dogru karar ver.
  • Öncelikle hayırlı olsun. yaklaşık 1 ay önce ben de 47lm860v almıştım. elektronik markette bakarken 47 pek küçükmüş, 55 mi alsak diyorduk yanyana baktığımız için. sonra 47 aldık. eve geldiğinde ise "oha bu ne yaa" falan dedik, çok büyük geldi gözümüze. bugünlerde ise "55 mi alsaydık acaba" demeye başladık.
    kafayı takma, ekran büyüklüğün gayet ideal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hayırlı olsun :) ilk defa 47 inc aldım ekran büyük geldi diye bi yorum yapılmıs:D
    cok sasırdım . genelde 47 aldım 55 aldım ekran kücük geldi diye yorumlar gelir ama
    buna takılmayın maximal 1 hafta sonra gözünüz alısır, sonra arkadaslarında dediği gibi gözünüze kücük gelmeye baslar
    ekran büyüdükce zevkler artar
  • kaça aldın?nereden
  • hayırlı olsun
  • 2900 tl teknısa dan aldım. ancak tv yı alalı 2 ay oldu kesiğnlikle samsung almadıgım için pişmanım. şöyle ki lg aydınlık ortamı çok guzel gösteriyor ancak karanlık ortamlarda siyah renkleri göstermesi tam bir felaket. Kesinlikle önermiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.