Şimdi Ara

Samsung 40F6170 Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonucu bütçeminde yettiği kadar orta sınıf bir led tv aldım arkadaşlar bimekste indirim vardı 1299 tl + 50 tl hediye çeki verdiler benim için 3D olması ve en az 100 cm olması yeterliydi markada samsung olunca kaçırmadım , bu tv yi kullanan arkadaşlar varmı memnunlar mı acaba

HDMI Giriş Sayısı : 3
    HD Özelliği : Full HD
    Hard Disk'den Medya Oynatma :Var
    3D :Var
    Giriş ve Çıkışlar : USB 2.0 HDMI
    Yenileme Hızı : 200 Hz.
    Dahili Uydu Alıcı :Var
    Ekran Boyutu : 40"
    Ekran Çözünürlüğü :1920 x 1080

• Aldım kardeşim aldım almaz olaydım.

Görüntüsü 2009 da aldığım lcd den kötü. HD yayınlarda bile kötü ki diğerlerini sen düşün. Aynı çanak, aynı kablo ama kötü. Dahili uydu alıcısı dandik belki bilmiyorum. Evdeki uydu alıcıyla deneyeceğim birde.

Sizde de olur mu bilmiyorum ama tv de bir film açınca film hakkında bir his oluşur bende: kaliteli film, 3.sınıf film diye. Görüntü kalitesiyle ilgili sanırım. Bu TV de hangi kanalı açsam, hangi programa baksam 3.sınıf film havası var. Önceden seyrettiğim hiçbir diziyi tanıyamadım. Sanki oyuncuları değişmiş, yönetmenleri değişmiş. Bu çok kişisel bir his ama hanım da aynısını söylüyor.

Kanal geçişleri çok yavaş. Öyle böyle değil min. 4 sn. falan sürüyor kanal değişimi.
    3D ile ilgilenmedim şimdilik hayal kırıklığı nedeniyle. İlgileneceğimi de sanmıyorum.
    Kanal düzenleme menüsü kullanışsız geldi. Belki alışırım.
    USB film oynatma: harici diskimdeki tüm filmleri gördü sanki. Birkaç tanesini oynattım sorunsuz açtı.
    Duvara asacağımız için hafif bir tv arıyorduk gerçekten hafif.

Eski tvmizi aratacak gibi duruyor.

TV Hayal kırıklığının canlı örneği.

Şimdilik tavsiye etmiyorum. Olumlu gelişmeleri eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhany

Aldım kardeşim aldım almaz olaydım.

Görüntüsü 2009 da aldığım lcd den kötü. HD yayınlarda bile kötü ki diğerlerini sen düşün. Aynı çanak, aynı kablo ama kötü. Dahili uydu alıcısı dandik belki bilmiyorum. Evdeki uydu alıcıyla deneyeceğim birde.

Sizde de olur mu bilmiyorum ama tv de bir film açınca film hakkında bir his oluşur bende: kaliteli film, 3.sınıf film diye. Görüntü kalitesiyle ilgili sanırım. Bu TV de hangi kanalı açsam, hangi programa baksam 3.sınıf film havası var. Önceden seyrettiğim hiçbir diziyi tanıyamadım. Sanki oyuncuları değişmiş, yönetmenleri değişmiş. Bu çok kişisel bir his ama hanım da aynısını söylüyor.

Kanal geçişleri çok yavaş. Öyle böyle değil min. 4 sn. falan sürüyor kanal değişimi.
    3D ile ilgilenmedim şimdilik hayal kırıklığı nedeniyle. İlgileneceğimi de sanmıyorum.
    Kanal düzenleme menüsü kullanışsız geldi. Belki alışırım.
    USB film oynatma: harici diskimdeki tüm filmleri gördü sanki. Birkaç tanesini oynattım sorunsuz açtı.
    Duvara asacağımız için hafif bir tv arıyorduk gerçekten hafif.

Eski tvmizi aratacak gibi duruyor.

TV Hayal kırıklığının canlı örneği.

Şimdilik tavsiye etmiyorum. Olumlu gelişmeleri eklerim.

tv menüsüne gir menü tuşu ile
    oradan
    Görüntü_>>>>alt menü resim seçenekleri---->>>> motion plus---->>>alt menü NETLESTİR veya kapalı seç
    3. sınıf film gitti normale döndü

rica ederim

• pardon geç oldu ama eve gidip diyorum. sonucu yazıyorum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhany

pardon geç oldu ama eve gidip diyorum. sonucu yazıyorum. teşekkürler.

dzüelme varmı hocam bende eve gidip deniycem
  • valla denedim ama bir farklılık göremedim. Belki de alıştık artık. 1 aydan fazla oldu. İlk günkü kadar rahatsızlık hissetmiyoruz.
    dünya kadar ayarı var. belki başka biryerlerde başka bişeyler yapılması gerekiyordur.

filipse ilgisi nedeniyle teşekkür ederim bu arada.
  • ilgilenenler için 3D sini anlatayım. 2 gözlük ve pilleri çıkıyor kutudan. bizde 1 tane HD kanal var. teknomarketlerde izlediğiniz kalitede 3D görüntüye ulaşabiliyorsunuz.
    2D-->3D çevrimi yapıyor ama tabiki 3D yayın kadar iyi 3D hissi vermiyor. nerdeyse hiç vermiyor diyebilirim.
  • şu an fiyatı baya artmış tv nin bimekste 1600 tl olmuş ben zamanında baya iyi almışım 1299 dan :) yaklaşık 3 aydır kullanıyorum her yönden parasını hakediyor alacak arkadaşlar varsa bu modeli öneririm
  • bir arkadaş soru sormuş ama cevaplayamadım. burdan cevap vereyim.
    cihazda şimdiye kadar çalıştırdığım film formatları şunlar: .avi, .mp4, .mkv
    tv 3D özellikli olduğu için 3D filmleri de onaytır diye düşünüyorum.

akşamları 3-4 saat içinde 3-4 kez görüntünün akıcılığını kaybettiği ve 1 sn. veya daha az süre için kesik kesik bir hal aldığını farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhany -- 10 Nisan 2014; 15:55:58 >
  • Ben ps3 için tv arıyorumda bu tv de input lag çok mu fazla olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.