Şimdi Ara

lg 47la640s aldım.. ve !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,100 tl ye 47la640 tv aldımm ekranın kenarlrın da şuanda rahatsız etmeyecek kadar ışık sızması var lg servisi ilerlemeyeceğini söyledi ama inanmadım. bu konuda çok karamsarım.. inceleme yapıp buradan yzıcm resim çekip koyarım akşama. bilgisi olan yazabilirmi ayrıca?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

2,100 tl ye 47la640 tv aldımm ekranın kenarlrın da şuanda rahatsız etmeyecek kadar ışık sızması var lg servisi ilerlemeyeceğini söyledi ama inanmadım. bu konuda çok karamsarım.. inceleme yapıp buradan yzıcm resim çekip koyarım akşama. bilgisi olan yazabilirmi ayrıca?

5 kere tv iade etmiş birisiyim. tv alamıyorum korkudan.
  • Karanlık ortamda ışık sızması olarak tabir ettiğimiz homojen dağılmayan görüntüye önem veren üyeler neden gidip LG alır anlamam!. LG paneller IPS'dir ve bu paneller siyah performansı PSA S-PVA gibi değildir!.

Eğer rahatsız etmiyorsa devam et, ama rahatsız ediyorsa değişime gitme iade et çünkü değişimden gelen panelin şu anki halinden daha beter gelme riski yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

2,100 tl ye 47la640 tv aldımm ekranın kenarlrın da şuanda rahatsız etmeyecek kadar ışık sızması var lg servisi ilerlemeyeceğini söyledi ama inanmadım. bu konuda çok karamsarım.. inceleme yapıp buradan yzıcm resim çekip koyarım akşama. bilgisi olan yazabilirmi ayrıca?

Işık sızması bu tvde normal herkeste olan bişey ve artmaz korkmayın 400-500 dolara üretilip üstüne vergi nakliyat vs ile bu fiyata satılan tvden böyle konularda kusursuzluk beklemek hata bence
  • iyiki vestel 50pf7070 almamisiniz madem paraniz var iyibi secim olmus iyi gunlerde kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

iyiki vestel 50pf7070 almamisiniz madem paraniz var iyibi secim olmus iyi gunlerde kullanin

Dostum senin panelde lg paneli ????????
    tek artı avantajın problem olsa vestel servisleri lg den 100-100 daha iyidir kanısındayım.
    5 yıl önce arkadaşım vestel masaüstü pc almıştı , pc de ekran kartı yandı servis geldi komple aldı gitti ona üst model yeni pc verdiler bu sebeplen vestel servise güvenirim.

lg ye kafa takmıştım 47la660s modele şimdi korktum anasını satayım ne alacaz ya -- pansonic - vestel - philips panelleride lg nin bu marakalardan alsak ışık sızması olmazmı ????

hangi marka almak lazım. vestel 9090 serileride güzel herkes görüntü kalitesi lg samsugn kadar iyi olmaz diyor.
    Yahu ne zormuş led tv almak......

• metnes71 M kullanıcısına yanıt
    dostum lg panel degil iyi arastir forumda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg paner değilmiş evet vestel pf7070 almadığım ıcın şanslı hissediyorum kendımı.. suankı tv de ışık sızması ilerlemedi . gerçi çalışmaktan tv izleyemiyorum o ayrı bi konu..
    ama takip eden arkadaşlar olursa bilgi vermeye devam edicem Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.