Şimdi Ara

LG 47LA660S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar merhaba 47LA660S tv aldım yanlız lg de bı ozellık vardı youtube de falan fılm ılzerken tv ye yansıtabılıyorduk bunu aldıgım tvde yapmak ıcın sureklı eslestırmem gerekıyor yanı otomatık eslesmıyor yansıtamıyorum ama daha once baska bır yerde gormus olmusdugum tvlerde ekrana bır sımge gelırdı otomatık baglanırdı bunda olmuyor yardımlarınızı rıca edıoyrum

• quote:

Orijinalden alıntı: goktugkaya34

arkdaşlar merhaba 47LA660S tv aldım yanlız lg de bı ozellık vardı youtube de falan fılm ılzerken tv ye yansıtabılıyorduk bunu aldıgım tvde yapmak ıcın sureklı eslestırmem gerekıyor yanı otomatık eslesmıyor yansıtamıyorum ama daha once baska bır yerde gormus olmusdugum tvlerde ekrana bır sımge gelırdı otomatık baglanırdı bunda olmuyor yardımlarınızı rıca edıoyrum

Merhaba, eşleştirme derken elinizde akıllı bir telefonunuz var ise youtube uygulamasında kendi adınıza oturum açıp, tv nin youtube uygulamasındada aynı kullanıcı adı şifre ile oturum açtıktan sonra size vereceği kodu pc den youtube girdiğiniz zaman bir kereye mahsus eşleşme olacak ve siz oturumu kapatana kadar devam edecektir. Eşleştirme sonrasında zaten telefonda herhangi bir video oynatırken tv simgesi otomatik olarak belirecek tıkladıktan sonra tvde oynatmaya başlayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.