Şimdi Ara

LG 47LA660S almalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyorda 2199 liraya satiliyor, alinir mi, bi sikinti yasar miyim? Satici kliksa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksa kendi sitesinde 2500e satarken burda niye 2200e sstiyo acaba? Bide gercektrn lg turkiye garantiki mi acaba, bi sikinyi oldugunda muhatap kliksa mi lg turkiye mi olacak?

• Gitti gidiyor Linki verir misin dostum. Bir inceleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idam_mahkumu -- 2 Kasım 2013; 17:42:04 >
  • 3 gün once teknosadan 47la660s aldım bulutlanma ve ışık sızması çıktı servisi çağırdım urundekı arızayı gordugunu soyledı arkadas ancak arıza formuma üründe bir sorun yoktur yazdı ve imzalatmaya kalktı konuyu teknosayla gorustum bır hata olduğunu ve lg turkiye ile gorustuklerını ve urunun değişme olasılığı olduğunu soylediler bende bunu üzerine urunu alalı 3 gun oldugunu ve iadesini istedim ancak boyle birşey olamayacağını lg trukıyenın kararına gore hareket edeceğimi ve verilen kararda geri iade çıkmaz ise değişim olmayacağını soylediler tabi benim tepem attı once lg turkiyeyi arayıp 4446543 nuralı telefonu arayıp biraz sert konustum daha sonra eve gelen teknik servisin ofisine gittim onlar urunde arıza vardır raporunu veremediklerini yoksa bu ürünün ellerinde kalacağını soylediler karar 15 günde çıkar dediler ürün değişimi çıkmaz ise yapabilcek birşey olmadığını söylediler bende orada sinirlerime hakim olamadım 2500 tl vermişim ve ayıplı ürünü kullanmam gerektiğini söylediler orda ortalığı birbirine kattım insanlıktan anlamadılar üzerine teknosaya gittim derdimi insan gibi anlattım bana beklemem gerektiğini ve lg nin bunu kabul etmeyeceğini ve ürünün büyük ihtimalle elimde kalcağını pişkin pişkin gülerek söylediler bende bunu üzerine ordaki bana ürünü satarken taklalar atan serefsizin yakasına yapıştım ürünü geri almadıkları taktirde savcılığa gidiceğimi soyledim satıcı bunun üzerine isteiğin yere git sonuc değişmez dedi bende bunu güzellikle halletmek istediğimi soyledım kanunu haklarımı hatırlattığımda kanunun oyle olmadığını iddia etti yanımda eşim olduğu için sesimi çıkartmadım daha sonra eşimi eve gönderdim ve ben teknosaya tekrar gittim tv bolumu mudurunu buldum derdimi anlattım orda çalışan müdürde anı gevşkeliği sergilediği için adamın yakasına yapıştşm ve bağirmaya başladım olay çıktı mağza müdürü falan geldi guvenıkler geldi sonuç PARAMI GERİ ALDIM.ürünü iade aldılar anladımkı teknosa ve bu tip adamlara zorbalık çareymiş.Ürün iade onayını aldım bu defada kalkıp bana 1500 tl üzeri alışverişlerde iade yapılırken paramın banka havalesi ile ödeneceğini bununde 3-4 gun sureceğini soylediler haliyle orda yine olay çıkarttım iş iyice çığrında çıktı bu iade bolumundekiyle kavga ettim olaylar olaylar paramı verdiğim şekilde nakit olarak geri verdiler.Teknosadan iğne bile almam lütfen teknosadan uzak durun,

şu anda tv almam gerek ve kafam karışık butun markalarda bu sorun varmış, plazmalarda yokmuş pasif 3d olan plazma bir model biliyor musunuz?

• Tüketici haklarında tam bir üçüncü dünya ülkesiyiz....
  • flow F kullanıcısına yanıt
    olaylar çok üzücü firmaların amaçları sadece satış yapmak ve prim almak .. sorun çıkınca uğraş dur

teknosa zaten tam çakal .... şimdi bayanları da işe alıyorlar ilgi çekmek için ve tv alırken kimse ses çıkaramasın diye psikolojik bir satış stratejisi :)

plazmalar aktif 3d dir ...pasif olmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

3 gün once teknosadan 47la660s aldım bulutlanma ve ışık sızması çıktı servisi çağırdım urundekı arızayı gordugunu soyledı arkadas ancak arıza formuma üründe bir sorun yoktur yazdı ve imzalatmaya kalktı konuyu teknosayla gorustum bır hata olduğunu ve lg turkiye ile gorustuklerını ve urunun değişme olasılığı olduğunu soylediler bende bunu üzerine urunu alalı 3 gun oldugunu ve iadesini istedim ancak boyle birşey olamayacağını lg trukıyenın kararına gore hareket edeceğimi ve verilen kararda geri iade çıkmaz ise değişim olmayacağını soylediler tabi benim tepem attı once lg turkiyeyi arayıp 4446543 nuralı telefonu arayıp biraz sert konustum daha sonra eve gelen teknik servisin ofisine gittim onlar urunde arıza vardır raporunu veremediklerini yoksa bu ürünün ellerinde kalacağını soylediler karar 15 günde çıkar dediler ürün değişimi çıkmaz ise yapabilcek birşey olmadığını söylediler bende orada sinirlerime hakim olamadım 2500 tl vermişim ve ayıplı ürünü kullanmam gerektiğini söylediler orda ortalığı birbirine kattım insanlıktan anlamadılar üzerine teknosaya gittim derdimi insan gibi anlattım bana beklemem gerektiğini ve lg nin bunu kabul etmeyeceğini ve ürünün büyük ihtimalle elimde kalcağını pişkin pişkin gülerek söylediler bende bunu üzerine ordaki bana ürünü satarken taklalar atan serefsizin yakasına yapıştım ürünü geri almadıkları taktirde savcılığa gidiceğimi soyledim satıcı bunun üzerine isteiğin yere git sonuc değişmez dedi bende bunu güzellikle halletmek istediğimi soyledım kanunu haklarımı hatırlattığımda kanunun oyle olmadığını iddia etti yanımda eşim olduğu için sesimi çıkartmadım daha sonra eşimi eve gönderdim ve ben teknosaya tekrar gittim tv bolumu mudurunu buldum derdimi anlattım orda çalışan müdürde anı gevşkeliği sergilediği için adamın yakasına yapıştşm ve bağirmaya başladım olay çıktı mağza müdürü falan geldi guvenıkler geldi sonuç PARAMI GERİ ALDIM.ürünü iade aldılar anladımkı teknosa ve bu tip adamlara zorbalık çareymiş.Ürün iade onayını aldım bu defada kalkıp bana 1500 tl üzeri alışverişlerde iade yapılırken paramın banka havalesi ile ödeneceğini bununde 3-4 gun sureceğini soylediler haliyle orda yine olay çıkarttım iş iyice çığrında çıktı bu iade bolumundekiyle kavga ettim olaylar olaylar paramı verdiğim şekilde nakit olarak geri verdiler.Teknosadan iğne bile almam lütfen teknosadan uzak durun,

şu anda tv almam gerek ve kafam karışık butun markalarda bu sorun varmış, plazmalarda yokmuş pasif 3d olan plazma bir model biliyor musunuz?

Buyuk gecmis olsun. Okurken urperdim valla..

• quote:

3 gün once teknosadan 47la660s aldım bulutlanma ve ışık sızması çıktı servisi çağırdım urundekı arızayı gordugunu soyledı arkadas ancak arıza formuma üründe bir sorun yoktur yazdı ve imzalatmaya kalktı konuyu teknosayla gorustum bır hata olduğunu ve lg turkiye ile gorustuklerını ve urunun değişme olasılığı olduğunu soylediler bende bunu üzerine urunu alalı 3 gun oldugunu ve iadesini istedim ancak boyle birşey olamayacağını lg trukıyenın kararına gore hareket edeceğimi ve verilen kararda geri iade çıkmaz ise değişim olmayacağını soylediler tabi benim tepem attı once lg turkiyeyi arayıp 4446543 nuralı telefonu arayıp biraz sert konustum daha sonra eve gelen teknik servisin ofisine gittim onlar urunde arıza vardır raporunu veremediklerini yoksa bu ürünün ellerinde kalacağını soylediler karar 15 günde çıkar dediler ürün değişimi çıkmaz ise yapabilcek birşey olmadığını söylediler bende orada sinirlerime hakim olamadım 2500 tl vermişim ve ayıplı ürünü kullanmam gerektiğini söylediler orda ortalığı birbirine kattım insanlıktan anlamadılar üzerine teknosaya gittim derdimi insan gibi anlattım bana beklemem gerektiğini ve lg nin bunu kabul etmeyeceğini ve ürünün büyük ihtimalle elimde kalcağını pişkin pişkin gülerek söylediler bende bunu üzerine ordaki bana ürünü satarken taklalar atan serefsizin yakasına yapıştım ürünü geri almadıkları taktirde savcılığa gidiceğimi soyledim satıcı bunun üzerine isteiğin yere git sonuc değişmez dedi bende bunu güzellikle halletmek istediğimi soyledım kanunu haklarımı hatırlattığımda kanunun oyle olmadığını iddia etti yanımda eşim olduğu için sesimi çıkartmadım daha sonra eşimi eve gönderdim ve ben teknosaya tekrar gittim tv bolumu mudurunu buldum derdimi anlattım orda çalışan müdürde anı gevşkeliği sergilediği için adamın yakasına yapıştşm ve bağirmaya başladım olay çıktı mağza müdürü falan geldi guvenıkler geldi sonuç PARAMI GERİ ALDIM.ürünü iade aldılar anladımkı teknosa ve bu tip adamlara zorbalık çareymiş.Ürün iade onayını aldım bu defada kalkıp bana 1500 tl üzeri alışverişlerde iade yapılırken paramın banka havalesi ile ödeneceğini bununde 3-4 gun sureceğini soylediler haliyle orda yine olay çıkarttım iş iyice çığrında çıktı bu iade bolumundekiyle kavga ettim olaylar olaylar paramı verdiğim şekilde nakit olarak geri verdiler.Teknosadan iğne bile almam lütfen teknosadan uzak durun,

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: idam_mahkumu

Değerli arkadaşlar,

Ev düzüyorum da, herşeyi tamamladık sayılır, işin en heyacanlı kısmı geldi. TV alıcam. inşallah. Bilgisayar ve internetle son derece iç içeyim, görüntü ve ses teknolojilerini severim, bu yüzden iyi bir Tv almak istiyorum.

Bütçem en fazla 2.500'dür. Aslında 1750'idi ama yaptığım bi kaç araştırma sonucu, 1750'lik bir Tv'nin beklentilerimi karşılamayacağını gördüm.

Donanım haberdeki tüm Led, plazma tv muhabbetlerini okudum, üstatların tecrübelerini hafızama aldım. En sonunda kendim bir konu açıp tam olarak ne beklediğimi anlatmak istedim. Ve düşündüğüm Tv'leri kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Film izlemeyi severim, nerdeyse günlük 1-2 film izliyorum. Genellikle 720 ve 1080p filmler. Hatrı sayılır bir arşivim var. Laptop'u Tv'ye bağlayıp (HDMİ) ile izliyorum. Ancak direk HDD takılabilirsede güzel olur.

Pek maç izlemem, ancak arada sırada Boks maçları izliyoruz. Gündüzleri yoğunlukla SD yayın olarak kullanılacak, malûm eşim dizi felan izleyecektir. Akşamları genellikle film, izliycez ve bazen LAPTOP'un monitör olarak kullanabiliriz. Ama sanırım TV'nin smart özelliği bunu pek aratmayacak.

3 boyut olayında ise ne desem bilmiyorum, tam oturmamış bir teknoloji olarak bakıyorum, belki ara sırada 3d film de izleriz.

bu bağlamda araştıra araştıra beklentilerimi karşılayacak şeyin plazmalar olduğunu gördüm. Ancak yüksek fiyatları ve gündüz izleme sorunu yüzünden caydım sanırım. Tekrar ledlere yöneldim. Ayrıca plazmaların gözlükleri pahalıymış felan.. Yoksa Panasonic 42stw60'ı ciddi ciddi m.m.'dan 2.425'e alacaktım. Ayrıca plazmaların Smart özelliğide zayıf felan dediler.

Neyse, sözün özü LG 47LA660S'ye alıcı oldum. Ne dersiniz, beklentilerimi karşılar mı? Korktuğum şey, ışık sızması sorunu, bulutlanma, ölü piksel vs. Ayrıca şuan bu ürün 2.400 2.600 arası fiyatı. Uygun bir kampanyası var mı? bir arkadaş 2.100'e almış sanırım. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..

Eğer üründen soğumadıysan hocam buyur çok daha uygunu ücretsiz kargo ve ücretsiz kurulum 1799 TL.http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-97025480

• bu ürün fena değil
  • Lg turkiye garantili mi acaba

• idam_mahkumu İ kullanıcısına yanıt
    Evet ben mesaj atmistim oyle cevap vermislerdi isterseniz msj atin sorun yanıtlıyorlar

• Korka korka siparis werdim 47 inc, insallah sorun yasamam

• bende korkudan sipariş veremedim...
  • Kliksayi aradim. Sifir acilmamis lg tr garantili kutu dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: idam_mahkumu

Kliksayi aradim. Sifir acilmamis lg tr garantili kutu dediler.

Dedigim gibi guvenilir gittigidiyor emin olun çogu isim yapmis magazadan daha iyi ve guvenilir hayırlı uğurlu olsun

• Gittigidiyor daki arkadaştan 47 inc olanını 2200 e aldım.
    Ürün zaten Kliksa faturalı geliyor.
    Bende bir ışık sızması ya da ölü piksel vs çıkmadı.

TV gerçekten iyi bir TV , pasif gözlükle 3d performansı çok iyi ; Capitol sinemadan aldığım gözlükler bile çalıştı.
    2+1 ses sistemi var dahili olarak , ses kalitesi çok iyi.
    Bağlanılabilirlik olarak sınırsız seçenek var. (HDMI/Component /Widi / Miracast / DLNA vs) Laptop için Widi kullanıyorum süper birşey.
    Kendi Media oynatıcısı ile oynattığı video nun sesini direk olarak Optik ses çıkışından 5+1 ses sisteminize verebiliyor. (DTS yada AC3 farketmiyor)
    2 sesli videolarda ses seçimi yapılabiliyor.

özetle : fiyatını hakediyor.
  • cevran C kullanıcısına yanıt
    ışık sızması testini nasıl yaptınız?

bende gece karanlıkta siyah ekranda kösede beyazlık var bu mu ışık sızması?

sizde olmadığına eminmisiniz?

bende aynı satıcıdan aldım.

iyi bir satıcı..

istersem iadeyi de kabul etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: nuribjk

quote:

Orijinalden alıntı: barman

1 hafta önce felandı galiba, tam hatırlamıyorum. GG'deki kampanyada 2199 TL idi. Bonus cardla da 100 lira hediye çeki veriliyordu. 50 HZ olduğundan almaktan caydım. Daha üst seviye modellerin ucuzlamasını beklemeyi düşünüyorum.

Urun özelliklerinde 400hz yaziyor ama. Yanlis bilgi mi acaba bu

Orijinal veriler değil onlar. Bu ürün 50 HZ; ama bazı farklı kodlu ürünleri 100 HZ olarak geldiği söyleniyor; ama net bir bilgi de yok ortada. Hani neye göre bu fark var, onu da anlamış değilim.

Peki bu samsung 46f6510 donanımsal hızı kaç hz? 47la660s mi tercih edilmeli yoksa 46f6510 mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.