Şimdi Ara

LG 47LA660S almalı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tekuygun.com/search?q=47LA660S
    fiyatlarına burdan bakabilirsiniz.
  • evet siyah ekranda inceledim. Köşelerde bir sorun görmedim.
    Bu sorun çoğu üründe çıkıyor , sizi rahatsız etmiyor ise iade etmenize gerek yok bence ölü pikseller , dalgalanma vs olmadıktan sonra.
  • Öncelikle merhaba kardeşim evlenicekmıssın herhalde seni tebrik ederim..
    Televizyona gelince Eğer gerçekten kullanıcaksan evde sağlam bir internet bağlantın varsa %100 öneririm neden ;
    3D si o fıyat aralağında (2000-2500 TL ) philips sony..samsung vs..modellerine göre mükemmel
    Sd Yayınları Çok iyi,Ses sistemi MUAZZAM %70 açamassın film izlerken
    İşçiliği Kötü yanları plastik bir kaç gün plastik kokusu çekersin ama düşünmüşler arkasını sac yapmıslar ısınma problemı yasamassın
    İnternet ve Codeclerde hiç bir sorun yasmassın yani torrent sıtesınden bır fılm cektın attın usb ye yengeyle izleyeceksin philips olsa düşün derim ama bunda öyle bir korkun olmasın
    İnternet sitelerine girebilirsin oradanda hiç bir sorun olmadan en dandik sitelerde film izleye bilirsin açar

Artıları : 3dsi piyasadaki o fiyat aralığındaki tv lere göre bir adım önde ses sistemi +1 önde zaten sinema tv olarak tasarlandı
    Sd yayınları iyi

Eksileri : İşçilik ve uydu alıcısı dandık kanal sılemıyorsun ama kaydetme fılan var kötü işçilikden kastımda yanları plastık olması gerçi kumandası o ozellıgı kapatıyor

kısaca tv 10 üzerinden 8 puanı hak ediyor satmış ve arkadaşlarıma önermiş birisi olarak soyluyorum piyasada o fıyata daha iyi tv bulamassın eğer bütçemi zorlar 3 bine çıkarırım diyorsan phlipsin 9 k modellerine bakabılırsın ama bu fıyat aralıgında bu televızyon şiddetle öneririm

Not : bulutlanma ve ışık sızmasını o modele göre değil üretime göre değişir mesela LG nın ve Samsung'un ultra hd tv leri çıktı onlarda bile geri gönderilme oldu bu sorunlardan dolayı sebep tamamen seri üretim hani çekirdek yersin ağzına bir tane acı gelir işte oda böyle o her model için geçerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusxbjk -- 11 Kasım 2013; 5:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idam_mahkumu

quote:

Orijinalden alıntı: flow

3 gün once teknosadan 47la660s aldım bulutlanma ve ışık sızması çıktı servisi çağırdım urundekı arızayı gordugunu soyledı arkadas ancak arıza formuma üründe bir sorun yoktur yazdı ve imzalatmaya kalktı konuyu teknosayla gorustum bır hata olduğunu ve lg turkiye ile gorustuklerını ve urunun değişme olasılığı olduğunu soylediler bende bunu üzerine urunu alalı 3 gun oldugunu ve iadesini istedim ancak boyle birşey olamayacağını lg trukıyenın kararına gore hareket edeceğimi ve verilen kararda geri iade çıkmaz ise değişim olmayacağını soylediler tabi benim tepem attı once lg turkiyeyi arayıp 4446543 nuralı telefonu arayıp biraz sert konustum daha sonra eve gelen teknik servisin ofisine gittim onlar urunde arıza vardır raporunu veremediklerini yoksa bu ürünün ellerinde kalacağını soylediler karar 15 günde çıkar dediler ürün değişimi çıkmaz ise yapabilcek birşey olmadığını söylediler bende orada sinirlerime hakim olamadım 2500 tl vermişim ve ayıplı ürünü kullanmam gerektiğini söylediler orda ortalığı birbirine kattım insanlıktan anlamadılar üzerine teknosaya gittim derdimi insan gibi anlattım bana beklemem gerektiğini ve lg nin bunu kabul etmeyeceğini ve ürünün büyük ihtimalle elimde kalcağını pişkin pişkin gülerek söylediler bende bunu üzerine ordaki bana ürünü satarken taklalar atan serefsizin yakasına yapıştım ürünü geri almadıkları taktirde savcılığa gidiceğimi soyledim satıcı bunun üzerine isteiğin yere git sonuc değişmez dedi bende bunu güzellikle halletmek istediğimi soyledım kanunu haklarımı hatırlattığımda kanunun oyle olmadığını iddia etti yanımda eşim olduğu için sesimi çıkartmadım daha sonra eşimi eve gönderdim ve ben teknosaya tekrar gittim tv bolumu mudurunu buldum derdimi anlattım orda çalışan müdürde anı gevşkeliği sergilediği için adamın yakasına yapıştşm ve bağirmaya başladım olay çıktı mağza müdürü falan geldi guvenıkler geldi sonuç PARAMI GERİ ALDIM.ürünü iade aldılar anladımkı teknosa ve bu tip adamlara zorbalık çareymiş.Ürün iade onayını aldım bu defada kalkıp bana 1500 tl üzeri alışverişlerde iade yapılırken paramın banka havalesi ile ödeneceğini bununde 3-4 gun sureceğini soylediler haliyle orda yine olay çıkarttım iş iyice çığrında çıktı bu iade bolumundekiyle kavga ettim olaylar olaylar paramı verdiğim şekilde nakit olarak geri verdiler.Teknosadan iğne bile almam lütfen teknosadan uzak durun,

şu anda tv almam gerek ve kafam karışık butun markalarda bu sorun varmış, plazmalarda yokmuş pasif 3d olan plazma bir model biliyor musunuz?

Buyuk gecmis olsun. Okurken urperdim valla..

teşekkür ederim.

• Urunu gg.den kliksa isimli uyeden aldim. 2200 e. 47 inc. Paralel ithalat degil. Lg turkiye garantli kliksa faturali. Kurulum yapildi duvara monte ettirdim. Cok az isik sizmasi var. Kabul edilebilir seviyede ama ben yinede servisi cagirdim. Bakacaklar, belki degisim olur. Yada boyle kulanirim. Onun disinda bir skinti yok. 3d si smart ozellikleri harika. Uydu gecisleri yavas. Goruntu kalitesi tatmin edici. 25 gb lik filmi bilgasayar bile kasilarak acarken tv kolayca acti izledik. 3d olarak. Sonuc mmukemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Bu foruma bakın derim..

http://forum.donanimhaber.com/m_83663592/f_//tm.htm#83663592

arkadaş ne yapcaz, ne alacaz bilemedim. 2500 lira para verip paramızla rezil olacaz bu durumda :))
    iyice kafam karıştı, bu kadar para vermeyip daha ucuza bi plazma mı alsam acaba..?
  • quote:

Değerli arkadaşlar,

Ev düzüyorum da, herşeyi tamamladık sayılır, işin en heyacanlı kısmı geldi. TV alıcam. inşallah. Bilgisayar ve internetle son derece iç içeyim, görüntü ve ses teknolojilerini severim, bu yüzden iyi bir Tv almak istiyorum.

Bütçem en fazla 2.500'dür. Aslında 1750'idi ama yaptığım bi kaç araştırma sonucu, 1750'lik bir Tv'nin beklentilerimi karşılamayacağını gördüm.

Donanım haberdeki tüm Led, plazma tv muhabbetlerini okudum, üstatların tecrübelerini hafızama aldım. En sonunda kendim bir konu açıp tam olarak ne beklediğimi anlatmak istedim. Ve düşündüğüm Tv'leri kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Film izlemeyi severim, nerdeyse günlük 1-2 film izliyorum. Genellikle 720 ve 1080p filmler. Hatrı sayılır bir arşivim var. Laptop'u Tv'ye bağlayıp (HDMİ) ile izliyorum. Ancak direk HDD takılabilirsede güzel olur.

Pek maç izlemem, ancak arada sırada Boks maçları izliyoruz. Gündüzleri yoğunlukla SD yayın olarak kullanılacak, malûm eşim dizi felan izleyecektir. Akşamları genellikle film, izliycez ve bazen LAPTOP'un monitör olarak kullanabiliriz. Ama sanırım TV'nin smart özelliği bunu pek aratmayacak.

3 boyut olayında ise ne desem bilmiyorum, tam oturmamış bir teknoloji olarak bakıyorum, belki ara sırada 3d film de izleriz.

bu bağlamda araştıra araştıra beklentilerimi karşılayacak şeyin plazmalar olduğunu gördüm. Ancak yüksek fiyatları ve gündüz izleme sorunu yüzünden caydım sanırım. Tekrar ledlere yöneldim. Ayrıca plazmaların gözlükleri pahalıymış felan.. Yoksa Panasonic 42stw60'ı ciddi ciddi m.m.'dan 2.425'e alacaktım. Ayrıca plazmaların Smart özelliğide zayıf felan dediler.

Neyse, sözün özü LG 47LA660S'ye alıcı oldum. Ne dersiniz, beklentilerimi karşılar mı? Korktuğum şey, ışık sızması sorunu, bulutlanma, ölü piksel vs. Ayrıca şuan bu ürün 2.400 2.600 arası fiyatı. Uygun bir kampanyası var mı? bir arkadaş 2.100'e almış sanırım. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..

İşten anlamasaydın sorun yoktu ama şunu kendini hazırla
    .....vertical bnding
    .....hafıza sorunu
    Bulutlanma
    Işık sızması
    Bunları sorun etmesen süper bitv :-) :-) :-) :-)

• idam_mahkumu İ kullanıcısına yanıt
    ben bieşey diyecem yanlış anlamayın bende bu tvyi almayı planlıyorum siz teknosayı ayağa kaldırmışsınız kliksadan alıyorsunuz oda aynı kurulus gg da satması birşey değiştirmez
  • Ne demek istedigini anlamadim dostum, ama gg den 2200 e aldim, urun piyasada 2500 civari..

• Bende ürünü aldım ama ürün kutusunda teknosanın deposunda bekliyor yeni evime taşınınca kurulumunu o zaman yaptıracam acaba aynı şeylerde benim başıma gelirmi çok karamsarım teknoloji şans işi boşuna dememişler
  • almalımıyız acaba ? 2500 liraya bi tv bakıyorum
  • Birkaç resim çektim. Gündüz tel ile çekilmiş resimlerdir.
    Fikir sahibi olmak isteyen bakabilir

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

LG 47LA660S almalı mı?

• idam_mahkumu İ kullanıcısına yanıt
    demk isyediğim ggdaki kliksada teknosanın bir kurumu hayırlı ve sorunsuz kullanmanız dileğiyle
  • Bende dün teknosadan 47la660s aldım şuan evde duruyor bugün gidip tv sehpası aldık.Yarın servis gelip kurucak tvyi geldiklerinde ışık sızması ve ölü piksel testi yaptırıcam kendimde akşam yapıcam.İnşallah bir sorun çıkmaz.Çok severek aldık çok güzel bir tv ilk kez led tv alıyorum.Ne olur ALLAHIM bir sorun olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

Bende dün teknosadan 47la660s aldım şuan evde duruyor bugün gidip tv sehpası aldık.Yarın servis gelip kurucak tvyi geldiklerinde ışık sızması ve ölü piksel testi yaptırıcam kendimde akşam yapıcam.İnşallah bir sorun çıkmaz.Çok severek aldık çok güzel bir tv ilk kez led tv alıyorum.Ne olur ALLAHIM bir sorun olmasın..

hayırlı olsun kardeş. sorması ayıp kaça aldın?
  • Benim 42 de geldi. Kapalı kutu sıkıntı yok. Yarın servis kuracak umarım ışık sızması az olur başımız ağrımaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

Bende dün teknosadan 47la660s aldım şuan evde duruyor bugün gidip tv sehpası aldık.Yarın servis gelip kurucak tvyi geldiklerinde ışık sızması ve ölü piksel testi yaptırıcam kendimde akşam yapıcam.İnşallah bir sorun çıkmaz.Çok severek aldık çok güzel bir tv ilk kez led tv alıyorum.Ne olur ALLAHIM bir sorun olmasın..

hayırlı olsun kardeş. sorması ayıp kaça aldın?

Vatana falanda baktım en ucuz teknosadaydı.2499 liraya aldık.Kutuda 4 tane 3d gözlük 2 dual play ve sihirli kumanda var (normal tuşlu kumanda olsa daha iyi olurdu).Ayrıyeten bu tv'yi aldığımız için İron Man 3 3d Bluray filmini ve filmin yanında 4 tane daha 3d gözlük verdiler ama bunu daha alamadım nasıl alacağımıda bilmiyorum bugün gidip soracağım.Toplamda 8 3d gözlük oluyor,film olmasada olur 4 tb arşivim var remux film çok, gözlük olması iyi oldu.Bugün servis gelicek tek korkum sorun olmaması inşAllah hiç bir sorun çıkmaz.Dayımda 47la640s var bi sorun yok diğer dayımda 42lm860s var ondada bi sorun yok inşAllah bendede olmaz yoksa babam ortalığı ayağa kaldırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Benim 42 de geldi. Kapalı kutu sıkıntı yok. Yarın servis kuracak umarım ışık sızması az olur başımız ağrımaz...

Aynen kardeş bende pazartesi akşamı 47 inçliğini aldım 2 gün yattı bugün kuruluma gelicek inşAllah sendede bendede ve diğer tüm kardeşlerimizdede bir sorun olmaz kış günü okadar para ödüyoruz.
  • Haiyrli olsun, normal kumanda olarak rm-l930 kumanda aliniz. G.g.de 15 tl ya aldim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.