Şimdi Ara

LG 47la740s led tv alınmalımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
22.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana 3.000 tl yi gecmicek televizyon onerebilir misiniz 107 veya 120 ekran fark etmez cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukolde -- 24 Eylül 2013; 22:04:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lukolde kullanıcısına yanıt
    kafanda marka önceliğin yoksa şu iki cihazı araştır derim özellikleri bakımındann;
    47pfl60198 philips 2700 tl teknosa'da
    47la740s lg hepsi buarada.com'da 3.000-bimeksde 2900tl-vatanda3200 tl-teknosada 3000 tl 200 tl hediye ceki var...
  • lukolde kullanıcısına yanıt
    tv alacaksan muhakak şuna dikkat et işlemci hızı bu en önemlisi hz zaten 50 100 200 arası değişiyor gerçek hz değerleri tabikide
    ama bir diğer hususta wifi özelliği olması yani dahili wifi si olsun dahili wifi olursa miracast özelliği olur buda android cihazını tv ye yansıtabilirsin kablosuz olarak
    ayrıca tv nin ekranını cihazına yani wifi dahili olursa cihazda miracast sözleşmesi olur buda size ekstra bir kolaylık sağlar bende 47 inç tv var eğer sd yayınları ağırlıklı olarak izliyeceğim diyorsanız 47 ye gerek yok 42 inç yeterlidir.Ama zaten benim evimde yerel platformlar var ve büyük ekranlar hoşuma gidiyor diyorsanız 47 olabilir .Mağzada gözünüze küçük gelir ama evinize koyduğunuz zaman 47 inç in büyük oldugunun farkına varacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmidilli

Merhaba arkadaslar bende LG 47LA740S var Hepsiburada.com dan satın aldım.
    Bilgi almak isteyenler için yazıyorum Görüntü kalitesi bence çok iyi özellikler 1080P HD filmlerde mükemmel görüntü var
    3D daha önce başka tvlerde çok fazla deneme şansım olmadı sinemada 3D filmler izledim hatta aynı filmi benim tvde izledim yenilmezler filmini sinemanınkinden hiç bir farkı yok hatta daha bile güzel 3D si harika.
    LG, Samsunglara göre parlaklığı biraz daha düşüktü ama bu yeni modellerinle Samsungu yakalamış bence parlaklığıda çok iyi ben %80 e kadar açıyorum daha fazlası göz yoruyor.
    Ben TV den memnun kaldım ekstra bi bilgi almak isteyen olursa soru sorabilirler.
    Ben bu tvyi almadan önce çok araştırdım bu forumu buldum bilgi almak istedim ama birtürlü istediğim bilgileri alamadım.
    Türkçe menü olmamasından korkuyordum Türkçe menüsü var menü kullanımı çok rahat.
    Kutudan sadece akıllı kumanda çıkıyor. o kumandayla her şeyi yapabiliyorsunuz.

la serilerinde pcye bağladığınız zaman internetten film izlenemiyor dolu bellek hatası veriyor deniliyor.siz böyle problemle karşılaştınızmı.birde 660s serilerinden ortalama 500 tl daha pahalı,bufiyat farkına değermi 740s modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

quote:

Orijinalden alıntı: ozanmidilli

Merhaba arkadaslar bende LG 47LA740S var Hepsiburada.com dan satın aldım.
    Bilgi almak isteyenler için yazıyorum Görüntü kalitesi bence çok iyi özellikler 1080P HD filmlerde mükemmel görüntü var
    3D daha önce başka tvlerde çok fazla deneme şansım olmadı sinemada 3D filmler izledim hatta aynı filmi benim tvde izledim yenilmezler filmini sinemanınkinden hiç bir farkı yok hatta daha bile güzel 3D si harika.
    LG, Samsunglara göre parlaklığı biraz daha düşüktü ama bu yeni modellerinle Samsungu yakalamış bence parlaklığıda çok iyi ben %80 e kadar açıyorum daha fazlası göz yoruyor.
    Ben TV den memnun kaldım ekstra bi bilgi almak isteyen olursa soru sorabilirler.
    Ben bu tvyi almadan önce çok araştırdım bu forumu buldum bilgi almak istedim ama birtürlü istediğim bilgileri alamadım.
    Türkçe menü olmamasından korkuyordum Türkçe menüsü var menü kullanımı çok rahat.
    Kutudan sadece akıllı kumanda çıkıyor. o kumandayla her şeyi yapabiliyorsunuz.

la serilerinde pcye bağladığınız zaman internetten film izlenemiyor dolu bellek hatası veriyor deniliyor.siz böyle problemle karşılaştınızmı.birde 660s serilerinden ortalama 500 tl daha pahalı,bufiyat farkına değermi 740s modeli.

PC YE baglayınca değil
    direk kendi browserinden izlersen bu hata ile karşılaşırsın
    pc baglantısı yapılınca tv sadece monitor işlevi gördüğünden diger tüm işleri pc ye kalır, hata fln vermesi söz konusu değildir..
    bu arada tv lerin işlemcileri görüntü kalitesine . kadar etkisi yoktur
    smart menünün daha hızlı çasılmasına etki eder
    bu yüzden tv secimini yaparken
    öncelik görüntü kalitesi ise işlemciye değil başka detaylara önem veriniz.
    öncelik smart menü youtube face browser wifi fln bilmem ne ise ozaman işlemci nin iyi olması gerekecektir.
    la6 giriş
    la7 orta
    la8 üst segment olduğunundan
    bu modellerin işlemci perf. görüntü kaliteleri birbirinden çok farklıdır buda zaten maliyete yansımıstır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 25 Eylül 2013; 13:00:41 >

• Ben LG 47LA740S modelini aldım çok memnunum. 2 haftadır kullanıyorum. Kamerasınıda aldım.
    Görüntü kalitesi olsun 3D performansı olsun, akıllı kumandası olsun, internet çekim gücü olsun mükemmel.
    SD görüntüyü iyileştirmesi apayrı bir durumdu zaten. Gelenler izlerken bana bu kanalın HD yayınımı varmış diye soruyorlar. Varmı ötesi.
    Smart mağazasında yeterince uygulama var. Smart menüsü tatminkar. Ekran çok sağlam(hem vatan da hemde teknosada yumruklama ve dirsek darbelerine rağmen taş gibi görüntü var). Kasası görüntü harikası, tek başına karizma diyebilirim.

- Eksi yönler: uydu kanal geçiş hızı gerçekten yavaş. Kanal listesini görebilmek zor. Servis birşey bilmediği için yardımcı olamıyor. Samsung'un Smartı kadar iyi gelmedi smart kısmı ama yetersizde değil.

Biraz daha kurcaladıktan sonra inceleme yazmayı düşünüyorum. Çünkü LG konusunda çok atılıp tutuluyor.
    Tüm forumlara baktım almadan önce ve sonra. Gerçeği yansıtmayan bir sürü durumla karşılaştım.
    Fiyatı yüksek ama samsungun 7000 serisine yakın kalitesi var, ama ondan ucuz. Gidip 6000 serisiyle karşılaştırma yapmamak lazım, özellikle fiyatı konusunda.
    Ben fiyat konusunda şanslıyım aldığım firmanın fiyat hatası nedeniyle 2500 tl nin altında bir fiyata aldım.

Sorusu olan, gözatmamı istediği bir özelik olan birileri varsa cevaplandırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nakkah

Ben LG 47LA740S modelini aldım çok memnunum. 2 haftadır kullanıyorum. Kamerasınıda aldım.
    Görüntü kalitesi olsun 3D performansı olsun, akıllı kumandası olsun, internet çekim gücü olsun mükemmel.
    SD görüntüyü iyileştirmesi apayrı bir durumdu zaten. Gelenler izlerken bana bu kanalın HD yayınımı varmış diye soruyorlar. Varmı ötesi.
    Smart mağazasında yeterince uygulama var. Smart menüsü tatminkar. Ekran çok sağlam(hem vatan da hemde teknosada yumruklama ve dirsek darbelerine rağmen taş gibi görüntü var). Kasası görüntü harikası, tek başına karizma diyebilirim.

- Eksi yönler: uydu kanal geçiş hızı gerçekten yavaş. Kanal listesini görebilmek zor. Servis birşey bilmediği için yardımcı olamıyor. Samsung'un Smartı kadar iyi gelmedi smart kısmı ama yetersizde değil.

Biraz daha kurcaladıktan sonra inceleme yazmayı düşünüyorum. Çünkü LG konusunda çok atılıp tutuluyor.
    Tüm forumlara baktım almadan önce ve sonra. Gerçeği yansıtmayan bir sürü durumla karşılaştım.
    Fiyatı yüksek ama samsungun 7000 serisine yakın kalitesi var, ama ondan ucuz. Gidip 6000 serisiyle karşılaştırma yapmamak lazım, özellikle fiyatı konusunda.
    Ben fiyat konusunda şanslıyım aldığım firmanın fiyat hatası nedeniyle 2500 tl nin altında bir fiyata aldım.

Sorusu olan, gözatmamı istediği bir özelik olan birileri varsa cevaplandırabilirim.

eğer direk smart üzerinden bellek uyarısı veriyosa o zaman smart ın ne anlamı kalıyo bağlan laptap la nete, bilgisayarıda tv ye alsana smart tv

• ışık süzmesini normal olarak gören LG yi kınıyoruz.
     LG 47la740s led tv alınmalımı?
  • anotdor A kullanıcısına yanıt
    maaesef bende lg 22 inc tv var ondada var.
    fakat dostum üzülme arkadaşlarımda samy f 8000ve es 8000 var onlardada varbu dediğin.
  • Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

• LA860V alın arkadaşlar en önemli özellikleri ek olarak DVB-T2 ve USB 3.0
  • 42la660s kullanıyorum ve cok memnunum 740 ve üstü alın diyen arkadaşa söyliyim bence yeni la serisi gerçekten çok iyi 3d olsun smart olsun hele gene renk konusu mükemmel bence fabrika çıkışı ortalama duruyor fakat ayarlardan dinamik renk ve dinamik kontrastı da açarsanız tam bir renk şöleni :)

• Lg 47la740s şu an en uygun hangi siteden alınır

• fatiha35 F kullanıcısına yanıt
    goldda skp kamera hediyeli 2800 bence bu urun aracbir urun arkadasa aldik bende alacaktim sonra vazgectim 660 alayim dedim ama iyi bir fiyat yakalayamadim en dusuk teknolarda 2500 e indiler bende bugun vatandan 860 aldim 3000 e

• fatiha35 F kullanıcısına yanıt
    sana bir tavsiye vereyim fiyat konusunda. mediamartk bostancı mağazasına gidenlere anında müşteri ile birlikte fiyat araştırması yapıp en ucuza satan yerin bile daha ucuzuna veriyorlar.
  • 55" alti pismanliktir dediler hafta sonu gittim aldim bimeksten odaya buyuk geldi, dusunen varsa ozel msj atabilir satmayi dusunuyorum :(

55LA740S

• quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

1280x720 çözünürlüğündeki bir filmin en-boy oranı 16:9'dur, dolayısıyla 16:9 bir ekrana tam oturur.

1920x800 filmin oranı ise 2.39:1'dir, bu orandaki bir videoyu 16:9 bir ekranda oynatırsanız görününtünün altında ve üstünde siyah barlar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

55" alti pismanliktir dediler hafta sonu gittim aldim bimeksten odaya buyuk geldi, dusunen varsa ozel msj atabilir satmayi dusunuyorum :(

55LA740S

Hocam oda kac metre kare bende dusunuyorumda. 55 almak istiyorum.

• benim mesafem 3.5 metre 47 aldim iyi mi iyi 55 olsa 3d de daha iyi olur gerekli mi yok

• WB kullanıcısına yanıt
    mediamarkt da 14 gün içinde tv yi doya doya izlesende iade alıyorlar, bimekste iade yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.