Şimdi Ara

LG 47LA860V (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her taktigini oynatiyor sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

her taktigini oynatiyor sorun yok

üstadım tekrar merhaba,

şimdi tv nin sevkiyatı bana cumartesi günü olacak ancak ben bunun servisini sonra aramak istiyorum çünkü mobilyalarım daha hazır değil. Ne kadar sürede aramam gerekir?
  • tam bilmiyorim ama buradaki arkadaslarin soyledigi fatura tarihiyle basliyor garanti tv gelince duvarada monte edilmeyecekse servis cagirip kurdurup sorun var mi yok mu bakmak gerek sanirim

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ölü piksel testi forumdan indirdiğim farklı renklerdeki resimlerle yaptım. Backlight ve banding testlerini ise youtube'daki videolardan yaptım.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bu akşam Bimeksten 55la860v teşhirini 2760 tl ye aldım. Dışında herhangi bir problem gözükmüyor. Çiziği de yoktu. Servis gelince nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musnuz?

Teşekkürler..
  • LG 47LA860 3D LED 800 HZ ŞOK FİYAT 2799 TL

3 Günlük kampanya LG Türkiye Garantili.

http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91001
  • arkadaşlar panelle panel ayaklarının birleştiği yerde hafif açıklık var normal mi? yükses seste cızırtıya neden oluyor. montaj mı yanlışyapıldı acaba?
  • arkadaşlar başıma bir iş geldi la 860 v de camerasını açtım cihazın denemek için birkaç foto çektim video çektim ve tv hafızasına kaydettim. dosyaları bilgisayara yüklemek isedim hiç bir şekilde kopyala kes aktar taşı vb gibi bir sekme açılmıyor smart share yükledim pc ye ama tv yi sadece oynatma aracı olarak görebiliyorum tv de kayıtlı dosyaları göremiyorum yani özetle laptop telefon vb seyleri cihaza bağlayıp görüntü aktarımı yapabiliyorum ama tvde kayıtlı dosyalara silmek haricinde hiçbir müdahale yapılamıyor bu genel bir durummu acaba yardım edebilecek bii varmı Allah rızası için?
  • Bu nedir ya ulan gecen yıl 3000 tl ye aldik 47 inç in 860v nin simdi 1500 tl yuh sana lg sadece yuh diyebiliyorum bi firma anca bu kadar malını söndürür.

• Merhaba, TV'yi son sürüme(sürüm 47.02) güncelleme yaptıktan sonra bütün kanalları sildi, tekrar tarama yaptırıyorum tv kapanıp açılınca kanallar yine siliniyor, sizde de bu sorun var mı veya yazılımı bir alt sürüme nasıl döndürebilirim, eski sürümü usb'ye atıp yüklemeye çalıştım ama tv izin vermiyor bir alt sürümü yüklemeye. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Gençler bu tv piyasadan kalktımi?
    bulamaz miyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Gençler bu tv piyasadan kalktımi?
    bulamaz miyiz acaba?

Evet piyasadan kalktı. Bulamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.