Şimdi Ara

LG 47LA860V (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünün kutusunun açıldıgı video youtube da bilen varmı bende bu ürünü 47 inc olanı aldım ama kutu içeriğini görmek için video lazım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech84

Arkadaşlar bu ürünün kutusunun açıldıgı video youtube da bilen varmı bende bu ürünü 47 inc olanı aldım ama kutu içeriğini görmek için video lazım şimdiden teşekkürler

• streamin teşekkürler bende bu videoyu görmüstüm lakin amerika icin sanırım la 8600 yazıyor videoda ve benim aldıgım la 860v de kutu bu şekilde degil , mesela bu videoda 2 tane siyah bant var kutuda yukarıdan asagı sekilde keserek acıyorlar ama bu degil malesef:(
  • http://www.youtube.com/watch?v=5pWdx3cz4Pg bu videoyu buldum beimkisine benzer gibi ama yanındaki beyaz koruma plastikleri yok direk cerceve cıktı ve kutu klipslerden yukarı dogru acıldıgını görünce bendekide alltaki bantlar acık geldi şüphem daha cok arttı üst bantta sorun olmamasına ragmen :S
  • teknosadan 3199+300 hediye ceki +12 aylık fullhd paket +lig tv+ 2 keyif paketi uygun göründü diye aldık ama forumdan edindigim bilgilere göre %80 teşhir yolladılar:S tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum genel olarak iyi bir maliyetle aldım diye düşünürken şimdide enayi yerine konup teşhir yollamış olma ihtimalini kafama takıyorum tek yanılmam ups den kargo alırken üstte baktım tek kat bantlıydı sorunsuz ama altına bakınca bantların acık oldugunu gördüm vede klipslerin takılıp cıkarılabilicegini ögrenince teşhir ihtimali kuvvetlendi servis gelip açar ve yandaki beyaz plastik korumalar cıkmazsa en azından ordan da iddia edebilirim diye sordum video olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech84

teknosadan 3199+300 hediye ceki +12 aylık fullhd paket +lig tv+ 2 keyif paketi uygun göründü diye aldık ama forumdan edindigim bilgilere göre %80 teşhir yolladılar:S tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum genel olarak iyi bir maliyetle aldım diye düşünürken şimdide enayi yerine konup teşhir yollamış olma ihtimalini kafama takıyorum tek yanılmam ups den kargo alırken üstte baktım tek kat bantlıydı sorunsuz ama altına bakınca bantların acık oldugunu gördüm vede klipslerin takılıp cıkarılabilicegini ögrenince teşhir ihtimali kuvvetlendi servis gelip açar ve yandaki beyaz plastik korumalar cıkmazsa en azından ordan da iddia edebilirim diye sordum video olayını

bende bu ürünün 42la860v modelini düşünüyorum malum biraz daha uygun ama sizin+300tl hediye çeki ve 12 aylık lig tv+ 2 keyif paketi (800tl) üyelikle çok iyi bir alışveriş yapmış olarak gözüküyorsunuz acaba bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor??

teşhir ürünü olayına gelince dün bende forumda okudum maalesef çok üzücü bir olay ama yapıyorlar bu konuda yoğun bir tartışma var şimdi bakıyorum ama bulamıyorum sanırım kapatmış olabilirler kutuları genelde alt taraftan açıyorlkarmıs çift bant olup olmadıgına dıkkat edın dıyorlardı bir de klıpslı modellerde anlamsı zormus

sonuc olarak bence tvnın bulutlanma ısık sızması bandıng vs sorunları olup olmaması onemlı yoksa dıyelımkı urun sıfır ancak bu tur sorunları var ya da urun teshır ancak hıcbırsorunu yok sız olsanız hangısını secersınız???

bence hayırlı olsun oncelıkle sonra gonlunuzu rahat tutun

servıs geldıgınde durumu ızah edın acın kurun testlerınızı yapın eger bır sorun cıkarsa servıse tutanak tutturun ve ıade edın baktınız urun saglamsa kullanın benım yorumum bu tabıı tercıh sızın

son olarak tv ıle ılgılı kendı goruslerınız yazarsanız sevınırım

• merhabalar
    led tv almayı planlıyorum

Lg 47LA860V ve Samsung 46F6800 arasında tercih yaparsam tercihim ne olmalı.

HB de kişiye özel kampanyayla LG yi 3044 TL ye veriyor. Yanında 100 TL bonus be digitürk+lg tv paketi (550 lira değerimde)
    Samsung olanıda yine kişiye özel 2340 TL ye veriyor. Yanında 100 TL bonus
    lig tv almayı da düşünürken LG mantıklı geldi.
    ama iki cihaz arasında ki farklar nelerdir bilmiyorum
    Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  • Arkadaşlar ürün evime gelmişti ve kapalı kutu olmasına ragmen kuşkularımı sizlerle paylaşmıştım, kurulum az önce servis tarafından yapıldı servistekiler daha önce bukadar soru soranla karşılaşmadık, inceleyenle de diye bi laf ettiler sonuçta yapıcak bişey yok bedavaya almıyoruz ve doğal donanım haber üyesiyiz:D

gelelim sonuca içi açılınca korkularımın yersiz oldugunu poşetlerden ve ayak ve üst pantlarındaki sağlamlıktan anlaşıyordu,parmak izi toz vesairede görünmedi, üstelik tv açılıncada o ilk plastik kokusunuda alınca işte budur dedim .Servis menüsünden UTT: 0 dı yani kullanım süresi, hem birde açılınca dil destegi direk ingilizce açıldı sonuçta türkçe olsa kuşkulanabilirdi de.Ölü pixel testi, yaptırdım ,ışık sızması illaki olucagından nazar boncugu olsun heyecanı kaçmasın die yaptırmadım zaten gündüz de test cok net sonuc vermiycekti.

İlk izlenimlerim Tv görsel olarak 47 olması oda izleme mesafesi 3 metre kesinlikle cok büyük gelmedi 42 düsünüyordum iyiki 47 almışım diyorum uzun soluklu performansına bakmasamda şuan iyi yaptım diyorum .Görüntü kalitesi trt hd güzel diger yerel kanallarda malum ama tüplü tv den geçen için o bile çok sorun teşkil etmiyor. Sonuçta cok özellikli bir tv yavaş yavaş keşfetmek lazım kamera ve hareketli kullanımı servisi bile demo edemedi düşünün sadece skype icin var gibilerinden konuştu yok öyle bişey dedim ama üstelemedim bilmiyorlar , Karasal DVB t2 sorumada kem küm ederek var dediler ama bilgileri oldugunu düsünmüyorum sitede yorum yapan arkadaslar oldugunu sölemişlerdi ve gelecek adına daha neler cıkıcak diye cok üstelemedim zaman göstericek.

kampanya konusuna gelince ben sürekli netten takip ettim fiyat olarak makul göründü yine düşücektir yakalanmıycak kampanya degil,sonucta heryerde nerdeyse Lg la 47 660s bile 2500 e düşüyorsa dedim hediyelerle beraber 860v almak daha uygun olucaktı öylede karar kıldım hayırlısı bakalım , Allah sizlerede daha iyilerini nasip etsin .

• Logitech84 L kullanıcısına yanıt
    tag etiketi çıktımı kutudan hocam..? 660 larda varda..o yüzden sordum...
  • http://d.pr/i/pZUu

aldik bakalim
  • arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım hepsiburada.com adresinden 3061tl ye(kargo dahil) bonusa 12 taksit şeklinde alışverişimi tamamladım.

bonus 1500tl üzeri alışverişe 100tl bonus veriyor 10 eylül ile 23 eylül tarihleri arasında kullanılabiliyor

12 aylık hd digitürk kampanyası olması da güzel ancak bu konuda bir gariplik var gibi bu kampanyayı lg yapıyor sanırım ama kendi sitesinde 55inçlerde diyor oysa teknosa da 47inç la860v ve 740slerde de geçerli diyor bu konuda bilgisi olan var mı müşteri hizmetlerine ulaşamadım.
  • arkadaşlar ulaştım müşteri hizmetlerine 47la860v modelinde de geçerli dedi hepimize hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

tag etiketi çıktımı kutudan hocam..? 660 larda varda..o yüzden sordum...

Evet kontrol ettim içinden tag etiketi çıktı ama daha bir türlü randımanlı bir testte sokamadım, servisinede tag konusunu sordugumda lg telefon olması gerekli diye bir laf ettilerki bu konudada yeteri kadar bilgili olmadıklarını tahmin ediyorum , biraz araştırmam lazım tag konusunda vesairede kullanım yönünden bilgi eksikliğim var hatta konu ile ilgili başlık varsa link atarsan sevinirim .

Az evvel 3d Lg videolarını usb den izledim gayet başarılı , Sd yayınlarda tüplüden geçiş yapanlar icin bile uygun Hd başarılı, geriye futbol maçları kaldı yalnız kanal arattım sadece 174 tane kanal yakaladı sanırım onun icinde LG tekniği aramam gerekicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

arkadaşlar ulaştım müşteri hizmetlerine 47la860v modelinde de geçerli dedi hepimize hayırlı olsun :)

evet bende de aynı kampanyadan aldım kurulumdan sonra özellikle servise kurulum tamamlandıgı bilgisinin sistemden LG merkeze göndermelerini istersen yada gönderip göndermediklerini sorarsan ,merkezden de servis onayı gelince aktivasyon kodunu telefonunuza göndericegiz bilgisi veriliyor. benim TV dün kuruldu akşam servisi aradım dedi ekipler gelince toplu şekilde merkeze onayı gönderiyoruz dediler ,

bugün LG merkezi aradım ve servisin kurulum onayı verdigini söylediler aktivasyon kodumunda 31 agustosa kadar cep telime gelicegi söylendi. Aktivasyon kodu elime ulaşıncada digitürkü arıycam bakalım hayırlısı olsun ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavrich

merhabalar

HB de kişiye özel kampanyayla LG yi 3044 TL ye veriyor. Yanında 100 TL bonus be digitürk+lg tv paketi (550 lira değerimde)

dostum la860v ile f6800 serisi değil f7000 serisi birbirine ozellikler bakımından yakındır ama eğer 46F6800'i 2100-2200 tl'Ye alabiliyorsan o da iyi bir şıktır ki arada en az 500-600 tl var ki zaten 2 tv arasındaki olması gereken fiyat farkı da 500-600 tl 'dir yani la 860v 2600-2700 tl olmali aynen philips pfl 7008 tv sinde olması gerektiği gibi ..

6800 serisi de 2200 tl olmali ki tv'ler asıl piyasa değerlerine ulaşmış olurlar ama gel gör ki fiyatlara bakacak olursak Lg la 860v 3100 tl civari , pfl 7008 de 3200 tl civari bu tv'lerdeki fiyat şişirmesi en az 400-500 tl dir öle olmasa allah aşkına sizlere digiturk'u (1 yıllık en az 700-800 tl dir) beleş veriyor olurlar mıydı ?

oradan digiturk en az 400 tl kar etmeli onu çıkın oldumu lg la 860v fiyatı 2600 ; 100 tl world puan , maximum puan ..vb çıkın dustu 2500 yani oldu mu 47 la 860v fiyatı 2500

uzun lafın kısası ;

47 pfl 7008 2700 tl

47 lg la 860v 2600tl

46 f6800 2200 tl 'den 1 kuruş fazla etmez hesaplarınızı lütfen buna göre yapın ki bu fiyatların üstündeki her fiyatı karşı tarafa hediye etmiş oluyorsunuz işte o paraları da digiturk , kredi kartı, hp/teknosa ..vb alıyor afiyetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 31 Ağustos 2013; 13:34:08 >

• quote:

merhabalar

lg 47la860v almayı dusunuyorsan digiturk kampanyası için son gün bugun 31 ağustos fatura kesimli olmalı bundan sonraki tarihlerde (30 eylüle kadar) 55inçlerde digiturk verılıyor haberın olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

merhabalar

dostum la860v ile f6800 serisi değil f7000 serisi birbirine ozellikler bakımından yakındır ama eğer 46F6800'i 2100-2200 tl'Ye alabiliyorsan o da iyi bir şıktır ki arada en az 500-600 tl var ki zaten 2 tv arasındaki olması gereken fiyat farkı da 500-600 tl 'dir yani la 860v 2600-2700 tl olmali aynen philips pfl 7008 tv sinde olması gerektiği gibi ..

6800 serisi de 2200 tl olmali ki tv'ler asıl piyasa değerlerine ulaşmış olurlar ama gel gör ki fiyatlara bakacak olursak Lg la 860v 3100 tl civari , pfl 7008 de 3200 tl civari bu tv'lerdeki fiyat şişirmesi en az 400-500 tl dir öle olmasa allah aşkına sizlere digiturk'u (1 yıllık en az 700-800 tl dir) beleş veriyor olurlar mıydı ?

oradan digiturk en az 400 tl kar etmeli onu çıkın oldumu lg la 860v fiyatı 2600 ; 100 tl world puan , maximum puan ..vb çıkın dustu 2500 yani oldu mu 47 la 860v fiyatı 2500

uzun lafın kısası ;

47 pfl 7008 2700 tl

47 lg la 860v 2600tl

46 f6800 2200 tl 'den 1 kuruş fazla etmez hesaplarınızı lütfen buna göre yapın ki bu fiyatların üstündeki her fiyatı karşı tarafa hediye etmiş oluyorsunuz işte o paraları da digiturk , kredi kartı, hp/teknosa ..vb alıyor afiyetle

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere.
    siparişi verdim ve cumartesi geldi cihaz bugün servis kurulum için gelecek.
    televizyon bir kaç ay aklımda ve bütçemde yoktu ama lig tv almayı planlıyordum.
    kampanyayı görünce cazip geldi ve aldım.
    yoksa sedece bir teşevizyon için 3000-3500 tl veremezdim.
    fakat lig tv ve kredi kartı 100 Tl bonus hediyesiyle 2400 Tl ye geldi 47la860v
    inşallah mantıklı bir iş yapmışımdır.
    Ayrıca bu süreçte öğrendiğim birkaç şeyi paylaşmak isterim
    lg nin digitürk kampanyası aynı şekilde 30 eylülle uzatılmış lg müşteri hizmetleri söyledi bu bilgiyi.kendim konuştum.
    cihazı akmadan önce vatana gittim bir göreyim diye, onlarda da aynı şekilde kampanya var fakat 3500 Tl istiyorlar ve de elinde yoktu getirtebilirim dedi. Lg nin satıştaki şuan en iyi modelidir 860v serisi dedi, 9 serisini sordum maalesef 9 serisi türkiyeye lg türkiye tarafından gelmeyecek dedi.
    cihaz için çok iyi konuştu 3d si bu sene ödül almış , işlemcisi dual core plus dır bunu iki değil dört çekirdek gibi düşünebilirsin dedi.
    peki dedim digitürkle bunu 2950 gibi alabilsem nasıl olur dedim ....olamaz imkansız dedi fiyatı 4000 üstündeyken bizde de yeni kampanyaya girdi dedi.

• Bende bu gün gittim
    teknosa dan 47LA860V aldım
    6 gözlük + 2 adet çocuk gözlüğü koparttım hediye toplam 2.999 tl 12 taksit
    yarın gelcek bakalım...
  • Temmuz ayının ortalarında LG bayisinden 3450 TL'ye almıştım ben de. Görüntü kalitesi, 3D performansı, smartı vs. mükemmel. Herşeyinden memnundum ta ki, lig maçları başlayıp banding denen sorunla karşılaşana kadar. Başta herhalde ben yanlış görüyorum diye düşündüm, sonra beraber maç izlediğim diğer kişilerin de farkettiğini anlamamla hemen internette araştırmalara başladım ve "vertical banding" kavramıyla tanıştım. Maç izlerken kamera yatay hareket ettiğinde ekranda sabit duran gölgeler var. Sanki ekran kirli gibi, ya da bir tülün arkasından maç izliyormuş gibi bir algı yaratıyor.

Artık dayanamayınca servisi çağırdım, sorunu tam olarak anlamadılar ama telefon görüşmelerinde detaylı anlatınca daha derin testler yapıp değişim raporu verdiler. Değişerek gelen televizyon dün sabah bana ulaştı. Servis elemanları kurarken, daha önce kaydettiğim maç görüntüsünü açtım. Ama gündüz olduğu için banding olup olmadığı net değildi, bana yok gibi gelmişti. Ama malesef akşam ilk maç izleyişimde yeni televizyondaki bandingin eskisinden bile kötü olduğu ortaya çıktı. Bir yandan kendime kızdım keşke sabah kurarlarken daha uzun süre test etseydim diye, bir taraftan da şansıma ve LG'ye kızdım artık nasıl bir kalite kontrol süreçleri varsa... Yarın yine servise haber vereceğim, bir 20 gün daha televizyonsuz kalacağım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.