Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marmara forum istanbul. telefonla da alabiliyorsun.http://www.marmara-forum.com.tr/magazalar/arama/LG bilgiler bu. teşekkürler
  • Ne lg marmara forum muş arkadaş. Burda reklamını yapmayın artık ordada 2949 fiyat daha yeni aradım. dün bizzat gittim. Tok satıcı tavırları vardı. 50' olanı 2999 du mediamarkta. dünya kupası indirimlerini beklemek lazım. Bu arada la860v modelinin görüntü kalitesini daha iyi gördüm yanyana bakıldığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: sanalel

arkadaşlar lb670v 2 gündür kullanıyorum. kanal geçişleri bana normal geldi yavaşlık söz konusu değil. ayrıca smart menüler arası geçiş harika ve çok hızlı lg store aktif değil teknik destekle görüştüm mayıs sonu haziran gibi store aktif olur dediler. müthiş bir kullanım zevki var.. ölü piksel ve bulutlanma yok. akşam maç izledim tüm video ve resim formatlarını denedim sorun bulamadım
    sorularınız olursa beklerim..

Kaç inçti ? la 660s den görüntü kalitesi iyi mi ? 42 liklerinin fiyatı kaç ?

Kanal geçişleri normal demişsiniz bu kendi dahili uydusunda mı? yoksa harici uyduda mı ? Süre tuttunuz mu hiç. Arkadasın evinde LA690 var kaç defa beraber süre tuttuk 4-5
    saniyeden aşağıya düşmüyor. Babamda Samsung f6340 var 2-2.5 saniye geçiş süresi var komşumda samsung f 7000 var
    o daha hızlı ama lg bu konuda oldukça yavaş yeni seride bu süre eskilerle aynımı bir ölçüm yapabilir misiniz.Birde istenmeyen
    kanalları menüden silme imkanı varmı samsung'da bu mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izero -- 24 Nisan 2014; 11:25:47 >

• Arkadaşlar bu kanal geçiş hızı olayı biraz da modülle ilgili. Teledünyada vs hızlıdır.
  • Arkadaşlar ankarada 47 veya 50 inc TV alacam uygun bi mağza bilen var mı
  • quote:

Arkadaşlar bu kanal geçiş hızı olayı biraz da modülle ilgili. Teledünyada vs hızlıdır.

Evet bencede ben teledünya ile kullanıyorum gayet hızlı
  • izero İ kullanıcısına yanıt
    uydu ile kullanmadım teledünya ile hızlı şimdi siz söyleyince direk bir sonraki kanala 2-2,5 sn geçiyor ama kanal numarası ile tuşladığınızda 3 sn buluyor ama 4-5 saniye hiç olmadı yanlız la660 teledünya ilede baya geç geliyordu
  • dün sordum
    47' 2.699 TL
    50' 2.999 TL
    Ankara madiamarkette
    ama istanbulda alan arkadasların fiyatı görunce pahalı geldi..
  • Ankara ankamall lg mağzasında 42lb670v lik 2390 660s ve 740s den bariz iyi.
  • :)webos tv ye ilk reset attıran benim herhalde :)) bugün teknosa da 670 i gördüm. ahan da ewbos diyerek atladım üstüne açtım biraz dolandım menülerde onu aç bunu kapat çok seri derken kurudu kaldı. kumandadan kapatamadım. arkasındaki tuştan halladeyim dedim tuşları da bulamadım. sonra fiş çıkarıp taktım çaktırmadan kendine geldi. webos'u çok beğendim ama 670 in tasarım ve kasası hele kalınlığı berbattı (tabi bence) 

not alın webos'u tıkayan adam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam

3d filmi web browser üzerinden mi yoksa harici bellekten mi seyrederken tv ye döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@NT -- 24 Nisan 2014; 20:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

Evet arkadaşlar bugün 3d film izlerken 30 dakika sonra hiçbirşey demeden tvye döndü yine hüsran

selam

3d filmi web browser üzerinden mi yoksa harici bellekten mi seyrederken tv ye döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@NT

quote:

Evet arkadaşlar bugün 3d film izlerken 30 dakika sonra hiçbirşey demeden tvye döndü yine hüsran

selam

Browser üzerinden izlerken attı.Gerçi başka bir film daha izledim onda atmadı.Harici bellekte hiç sıkıntı olmuyor.Browser birazda kafasına göre takılıyor heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K@NT

quote:

selam

Browser üzerinden izlerken attı.Gerçi başka bir film daha izledim onda atmadı.Harici bellekte hiç sıkıntı olmuyor.Browser birazda kafasına göre takılıyor heralde

Ben de öyle tahmin etmiştim.tv alma durumum var bakalım.yeni serileri bekledim,araştırmaya devam.cevap için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: atakane

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228369.html?langId=-14

arkadaşlar aynı cihazın 50" olanı nasıl sizce?

Ben bu tv'yi bugün izledim . Görüntüsü aşırı güzel 740s'dende güzel . Paneli efsane . O kadar diyim. 3d'side netlik ve görüntü kalitesi olarak aktif kadar kaliteli la serisinden daha iyi. Tipide güzel . O fiyata o boyutta o tv ye atlayın uçun derim .

• Ankara'da 47' veya 50' için takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: padiSAHINoglu

Ankara'da 47' veya 50' için takipteyim

Birlikte gidip lg bayiinden alalım belki indirim yaparlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: padiSAHINoglu

Ankara'da 47' veya 50' için takipteyim

Birlikte gidip lg bayiinden alalım belki indirim yaparlar.

Sanırım Forumda Ankara'dan alabilecek bir iki arkadaş daha var.
    Ben 2-3 tv için sordum ama fiyatta indirim yapmıyorlar..
    Takipdeyim bi gelişe olursa haberleşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padiSAHINoglu -- 25 Nisan 2014; 11:27:46 >
  • Hepberaber itfaiye meydanına gidelim olmazsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.