Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimozer35

Arkadaşlar 50LB670V modelini almış bulunmaktayım; her türlü sorunuza yardımcı olmaya çalışırım.

hocam hayırlı uğurlu olsun. Bende bu cihaza kilitlendim.47" dusunuyordum fakat arad 50 tl fark var şu an için o yuzden 50" daha mantıklı gibi.Bir arkadaş ips panel değil felan demişti o konuda kesin bilgin var mı kardeşim?

Ayrıca görüşlerini kullandıkça yazarsan çok sevinirim.Benim düğün ağustosta beklicem ucuzlamasını ucuzlarsa tabi. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar ben de medaimarkt sitesinde 50lb670v modelini aldım.tam ara model 47 gibi nispeten ne küçük ne de 55 gibi büyük.3 metre mesafe için tam idael bir model.içinden 2 gözlük ve tag on etiketi çıkıyor.akıllı kumanda ve rıormal kumandada var.ama normal kumandası dandik bir görüntüsü var.lg g2 telefonum olmasına rağmen tag on çalıştıramadım.ama miracast fonksiyonu ile telefondaki görüntüyü tv ye kablosuz akarabiliyorum.ekran ıps panel,2.1 ses sistemi de var.kamera ayrıca alınıyor.akıllı kumanda daha kibar olmuş ve çok kullanışlı.aynıca logitech k400 klavye aldım.tam uyumlu çalışıyor.samsungun bi zamanlar en çok tercih edilen 2010 yılındaki c650 zerisinden bu tv ye geçtim.görüntü kalitesi olarak lg bi tık önde diyebilirim.şimdiye kadar ölü piksel,bulutlanma ,gölgelenme,vertical banding yok.şu an için memnunum.webos kullanmak oldukça zevkli.ama altyazılarda türkçe karakter sorunu var.srt uzuntılı dosyalardati altyazıları karmakarışık gözüküyor.dil ayarlamarından altyazıyı türkçe yapmama ragmen sorunu çozemedim.bi de daha webos sanal mağaza açılmadığı için kısıtlı yararlanabiliyoruz.55 inç düşünen arkadaşlara bu ara modeli tavsiye edebilirim.55 likten 1200 tl daha ucuz

Kardeşim sana da hayırlı olsun güle güle kullanın. yorumlarınızı eksik etmeyin yeter:)

• quote:

Orijinalden alıntı: atakane

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimozer35

Arkadaşlar 50LB670V modelini almış bulunmaktayım; her türlü sorunuza yardımcı olmaya çalışırım.

hocam hayırlı uğurlu olsun. Bende bu cihaza kilitlendim.47" dusunuyordum fakat arad 50 tl fark var şu an için o yuzden 50" daha mantıklı gibi.Bir arkadaş ips panel değil felan demişti o konuda kesin bilgin var mı kardeşim?

Ayrıca görüşlerini kullandıkça yazarsan çok sevinirim.Benim düğün ağustosta beklicem ucuzlamasını ucuzlarsa tabi. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

teşekkürler,darısı senin başına.kutunun üstünde kocaman harflerle ıps panel olduğu yazıyor

• arkadaşlar 47lb670v aldım. geçiş süreleri bahsedildiği gibi 5-6 saniye değil. 2-3 saniye. bayiden 2600 e aldım. yalnız yanında sadece 2 adet 3d gözlük çıkıyor. internetten satışlarda 4-6 gözlük olabiliyor. görüntü ve 3 boyut gayet başarılı. mkv film izlemek için aldım. altyazı ve dual filmlerde sıkıntı yok. yalnız bayiden alır da kargo ile isterseniz o konuyu net konuşun çünkü süprizler olabiliyor. sormak istediğiniz kon olursa mesaj atın yardımcı olurum. teşekkürler.
  • kutu üzerinde ips var doğrudur.birde umarım servis konusunda benden şanslı olursunuz. bana gelenler tam bir facia idi. adam hiç birşey anlamıyordu anteni bile bağlayamadı bozuk dedi. ben bağladım çalıştı. programları bile listeleyemedi gönderdim en sonunda
  • ozgurguley O kullanıcısına yanıt
    tag on u çalıştırmayı başarabildinmi,bende lg g2 var.nfc eşitlemesi yapamadım.
  • sağ tarafta ok var oradan filmi dual ise türkçe de izleyebiliyorsunuz ve altyazı kontrolleri de oradan çıkıyor. oradan font, renk dil gibi seçeneklerde var yalnız bir kez ayarlayınca sabit kalmıyor her film için karakter seçeneğini türkçe yapman gerekiyor.
  • servisteki arkadaşlar yetersizdi ve benimde konu hakkında net bilgim yok. sadece bu telefonlar türkiye ye gelmiyor dedi servis. ama dediğim gibi itibar edilir bir bilgimi tartışılır.
  • 47lb670 I peşin 2700 lira ya buldum lg bayisinde alınabilir duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurguley O kullanıcısına yanıt
    Selam hangi bayi den 2600 é aldınız acaba ankara da mı ve lg bayisi mi

birde internetten film dizi izlerken takılıyor mu acaba hata veriyor mu mesela yabancidiziizle sitesinden falan sorunsuzca diziler izleniyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 29 Nisan 2014; 17:39:51 >
  • atakane kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah. Beyefendinin de söylediği gibi kutusunun üzerinde kocaman yazıyor ips diye ve bende Benq2424h ips panel monitör bulunmakta. Kıyasladığım zaman ips olduğunu söyleyebilirim. Bence 50' çok uygun bir ebat olmuş, eğer çok yer sıkıntınız yoksa kesinlikle 50 tercih etmenizi tavsiye ederim. Tabiki başka sorunuz olursa da yardımcı olmaya çalışırım.
  • ibrahimozer35 İ kullanıcısına yanıt
    Kanal geçişleri nasıl hocam internetten dizi film izlerken sorun yaşıyormusunuz

• LG 50LB670V LED TV hafta sonu vs bir indirim düşmez mi şu panel 2500 liraya :) 1 aydır panasonic plazma philips o bu derken herhalde bu tv yi satin alacagim..
    inşallah görüntü kalitesinden memnun kalırım hem digitürk hem dsmart uydu cihazları var sd ve hd kanallarda umarım güzel bir resim kalitesi sunar..
  • kanal geçişlerini 2 ila 2,5 saniye civarında gerçekleştiriyor.ben harici uydu alıcıyla kullanıyorumbu tv yi alacak arkadaşlara eğer ayrı bir ses sistemi yoksa lg nb4530a soundbar öneririm.tvy e ayrı bir hava ve ses kalitesi katıyor tv ile bir bütün gibi.tv nin altına koydum sırıtmıyor.ses kalitesi de tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 30 Nisan 2014; 11:17:27 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de uzun bir arayış ve bekleyişten sonra 47LB670V modelini fiyatı uygun ve hızlı olduğu için LG SHOP'tan aldım. Bugün kargo teslim edecek. 50 inc olan modelini almayı düşünüyordum önceleri sonuçta mediamarkette bile 47 ve 50 arasında sadece 50 lira fiyat vardı fakat lg'nin amerika sitesine girdiğimde ( türkiye sitesi yeni modelleri koymadığı için) 2 ürünü karşılaştırdığımda panel olarak 47'NİN KARŞISINDA ıps panel YAZIYOR 50'NİN KARŞISINDA PANEL ADI YAZMIYORDU, ARKADAŞLAR KUTUNUN ÜZERİNDE IPS PANEL YAZIYOR DİYORLAR DOĞRUDUR AMA BEN BU SEBEPTEN DOLAYI ALMADIM VE O SİTEDE ÜRÜN KARŞILAŞTIRMASINDA 47' OLAN MODEL'İN MCI değeri 600, 50' olan modeli için 240 yazıyor. AYRICA lg'nin lb670v modellerini araştırırken pek çok tanıtım haberinde de 42-47-55 modellerinin IPS olduğunu özellikle 50 inc modelinin olmadığını yazan haberler gördüm. AMERİKA LG sitesinde de böyle gördüm. Ayrıca televizyonun panel genişliği 3 inc yani ortalama 7.5 SANTİM GENİŞLERKEN FİYAT FARKININ SADECE 50 LİRA OLMASI DA BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ. 47 VE 50 inch arasında kararsız kalanlar için bunu paylaşıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın, herkese hayırlı uğurlu olsun.

• bak şimdi kafam karıştı
    Bu tv lerin kurusundan baska bir yerde IPS panel olup olmadığı yazmıyor mu ?
  • 50" modelini media marktaki eleman lgnin sadece onlar icin urettigini soyledi acikcasi eger bunu alacaksaniz paneli dandik almayin. benim netlik ve canlilik ve siyah renk konusunda hosuma giden lg 47lb670 ile samsung 55f7000 digerlerini pek incelemedim . ama lgnn gelmeyen yeni urunleride gelince fiyatlar iyice duser bence panel onemli isletim sistemi smart vs kanmayin . su sony ile panasonic in turkiyede meydani lg ve samsunga birakmasi kötü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 30 Nisan 2014; 12:10:20 >
  • Televizyonumu az önce aras kargo teslim etti. Paneli gerçekten çok ince ve tasarımı güzel, illa ki 730v kadar değildir ama sırf ayakları daha hoş duruyor ve 100 hz daha yüksek diye 1000 tl fazla vermeyi düşünmedim. Bir an önce televizyonu kurmak istiyorum ama bu ancak 1 ay sonra mümkün olacak. 50 inc model o fiyata alınır sonucta 7.5 cm daha geniş bir tv ama dediğim gibi ips panel tereddütü ve 600 hz e karşın 240 hz durumu kafamı karıştırdığı için 47 inç aldım, fiyatı da uygun. Model gerçekten güzel içinize sindiyse alın bence.
  • Şimdi IPS panelle ilgili olarak kutudan başka bir yerde yazmıyor mu diye sormuşsunuz. Öncelikle şunu belirteyim, 50 inc'in söylenildiği gibi sadece mediamarket için üretilip üretilmediğinden emin değilim çünkü benim aldığım LG SHOP ta ön sipariş fiyatı mediamarketten daha uygundu 2 hafta önce. Şuan mediamarketle aynı fiyata satıyorlar. Ben ön siparişle aldım 47 inch televizyon şimdi geldi. BENDEN SONRAKİ HAFTA ARKADAŞLARIMA 2949 dan aşağıya inmemişler kampanya bittiği için. IPS paneller zaten LG'nin webos tabanlı 2014 model tanıtımında da dönüyor sadece 42-47- 55 inch modellerine sunduğu bir hizmet 50 inc modelini belki avrupa için IPS yapmış olabilir ama bu televizyonlar ilk olarak Amerikada şubat ayında satışa sunuldu 670v modelinden başka hiçbirinde 50 inçlik bir model yok ve zaten onda da IPS logosu yok. ( Bu arada bizdeki 670v modeli onlarda 630 olarak geçiyor.) Dediğim gibi sadece Avrupa ve Türkiye ürünleri için çıkarmış olabilirler. Ama uzun zamandır tv arayan biri olarak söyleyeyim, teknoloji marketlerin fiyat politikalarına pek güvenmeyin. Teknosa 42la640s i temmuzda da 1699 a satıyordu mart sonunda da 2 bin bilmem kaç liradan %33 indirimle 1699 lira diye gösterdiler aradan geçen 8 ay boyunca her haftasonu tv'nin fiyatı aynı kaldı. Keşke Avrupadaki gibi alışveriş müfettişleri olsa da biz de şu fiyat mağduriyetinden kurtulsak.

• yanlış mı yazdılar bilmiyorum ama nette dolaşırken 49 inçi gördüm.http://www.lgsatismerkezi.com/lg-49lb550v-smart-led-tv-urun536.html

hatta bir tane daha var
    http://www.lgsatismerkezi.com/lg-49lb620v-3d-smart-led-tv-urun548.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WallacE McKarT -- 30 Nisan 2014; 13:04:23 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.