Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lestet

anladım hocam. o çizgiler önemli benim gözlerim hemen algılar acaip rahatsız eder beni bu durum.

Bir yakınımda LA660s almış , o dikey gölgelerden ondada var. Bu soruna kirli ekran deniliyor. Eğer ekranda tek renk ağırlıklı görsel varsa belli oluyor mavi yeşil sarı kırmızı vss. Ben hemen farkettim ama sahibine söylemedim o ben söylemesem bu sorunu farketmez bari adamın morali bozulmasın.Çünkü servisler bu tarz sorunları normal abi deyip geçiştiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o modellerde bende hemen fark ediyorum durumu. bu yıl biraz 670v yi izledim göremedim mağaza da. eleman da artık öyle şeyler yok dedi. arkadaş var diyor bu durum çözülseydi gidip alacaktım
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    670 V bende var öyle bir problem yok tek renk görüntülerde ve resimlerde denedim ayrıca yetersiz bellek hatası henüz almadım youtube ve netten dizi sürekli takip ediyorum. browser da çoklu sayfayı zorladım ondada şu ana kadar hata vermedi. webos uygulamaları birden fazla uygulama açık bıraktım herhangi bir kasma veya kitlenme olmadı
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için. Fark edilmese bile var olduğunu bilmek insanı rahatsız eder. 3 bin lira vereceğim neden olsun ki böyle şeyler. Yakın zamanda alacağım bende. Başka iyi kötü yorumunuz varsa duymak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle 55LA 740S hepsiburada.com dan almış bulunmaktayım.Çok araştırdım 55 inç te diğer markalara 5000 TL ler falan vermek bence delilik.Bu yüzden LG 55 LA740S aldım.1 mayıs kargolar çalışmadığı için ürünü cuma günü getirecek yurtiçi kargo.Doğruyu söylemek gerekirse ben bu televizyonu hepsi buradanın bana özel yaptığı indirimden sonra 3450 TL 9 taksite mal ettim.Bugün teknosa ve media markta gittim elemanlara danıştım fiyatı söyledim şaşırdılar kesinlikle süper fiyat dediler.Şu anda bu modelin 3900 TL - 4000 TL arasında sattıklarını söylediler.Neyse uzatmayayım sadece bir şeyden korkuyorum.Benim tv koltuğu tv ye yakınlığı 2.30m koltuk takımına uzaklığı 3.5 m.Eşim pişman olacaksın 47 inç al dedi büyük gelecek dedi.Yani arkadaşlar tv kurulduktan sonra ak kara ortaya cıkacak.TV salona büyük gelirse yani hanıma madara olursak ne yaparım diye düşünüyorum.TV büyük gelirse açıkcası kullanmadan hemen kutusuna koyup satmayı veya 47 inç bir tv ile takas yapmayı düşünüyorum.Tabi takasta üzerine para almak koşuluyla. Sonuçta ürün faturalı tarihi belli servisin geleceği tarih belli olacak.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Bu modeli almak istiyorsanız ve sadece kutunun açılması sizin için problem olmayacaksa bekleyin derim.Yani kısacası tv bize büyük gelirse 100 TL de ben almayacağım 3350 TL ye cihazı vereceğim.İnşallah buna gerek kalmaz ama artık bekleyip göreceğiz.Bilginize...

• freshclean F kullanıcısına yanıt
    Bence hiç düşünme ben 2-2,5 m 47 inç seyrediyorum ilk günler büyük geldi ama sonra acaba 55 mi olsaydı dedim :)) şimdiden hayırlı olsun
  • sanalel S kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam bakacaz artık.İnşallah büyük gelmezde bu fiyata 55LA740S kaptık diye sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshclean

Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle 55LA 740S hepsiburada.com dan almış bulunmaktayım.Çok araştırdım 55 inç te diğer markalara 5000 TL ler falan vermek bence delilik.Bu yüzden LG 55 LA740S aldım.1 mayıs kargolar çalışmadığı için ürünü cuma günü getirecek yurtiçi kargo.Doğruyu söylemek gerekirse ben bu televizyonu hepsi buradanın bana özel yaptığı indirimden sonra 3450 TL 9 taksite mal ettim.Bugün teknosa ve media markta gittim elemanlara danıştım fiyatı söyledim şaşırdılar kesinlikle süper fiyat dediler.Şu anda bu modelin 3900 TL - 4000 TL arasında sattıklarını söylediler.Neyse uzatmayayım sadece bir şeyden korkuyorum.Benim tv koltuğu tv ye yakınlığı 2.30m koltuk takımına uzaklığı 3.5 m.Eşim pişman olacaksın 47 inç al dedi büyük gelecek dedi.Yani arkadaşlar tv kurulduktan sonra ak kara ortaya cıkacak.TV salona büyük gelirse yani hanıma madara olursak ne yaparım diye düşünüyorum.TV büyük gelirse açıkcası kullanmadan hemen kutusuna koyup satmayı veya 47 inç bir tv ile takas yapmayı düşünüyorum.Tabi takasta üzerine para almak koşuluyla. Sonuçta ürün faturalı tarihi belli servisin geleceği tarih belli olacak.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Bu modeli almak istiyorsanız ve sadece kutunun açılması sizin için problem olmayacaksa bekleyin derim.Yani kısacası tv bize büyük gelirse 100 TL de ben almayacağım 3350 TL ye cihazı vereceğim.İnşallah buna gerek kalmaz ama artık bekleyip göreceğiz.Bilginize...

valla süper fiyata almışsın.
    istemezsen nakit 3500 tl ye alırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

quote:

Orijinalden alıntı: freshclean

Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle 55LA 740S hepsiburada.com dan almış bulunmaktayım.Çok araştırdım 55 inç te diğer markalara 5000 TL ler falan vermek bence delilik.Bu yüzden LG 55 LA740S aldım.1 mayıs kargolar çalışmadığı için ürünü cuma günü getirecek yurtiçi kargo.Doğruyu söylemek gerekirse ben bu televizyonu hepsi buradanın bana özel yaptığı indirimden sonra 3450 TL 9 taksite mal ettim.Bugün teknosa ve media markta gittim elemanlara danıştım fiyatı söyledim şaşırdılar kesinlikle süper fiyat dediler.Şu anda bu modelin 3900 TL - 4000 TL arasında sattıklarını söylediler.Neyse uzatmayayım sadece bir şeyden korkuyorum.Benim tv koltuğu tv ye yakınlığı 2.30m koltuk takımına uzaklığı 3.5 m.Eşim pişman olacaksın 47 inç al dedi büyük gelecek dedi.Yani arkadaşlar tv kurulduktan sonra ak kara ortaya cıkacak.TV salona büyük gelirse yani hanıma madara olursak ne yaparım diye düşünüyorum.TV büyük gelirse açıkcası kullanmadan hemen kutusuna koyup satmayı veya 47 inç bir tv ile takas yapmayı düşünüyorum.Tabi takasta üzerine para almak koşuluyla. Sonuçta ürün faturalı tarihi belli servisin geleceği tarih belli olacak.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Bu modeli almak istiyorsanız ve sadece kutunun açılması sizin için problem olmayacaksa bekleyin derim.Yani kısacası tv bize büyük gelirse 100 TL de ben almayacağım 3350 TL ye cihazı vereceğim.İnşallah buna gerek kalmaz ama artık bekleyip göreceğiz.Bilginize...

valla süper fiyata almışsın.
    istemezsen nakit 3500 tl ye alırım:)

Sana 3350 TL olsun hocam sorun değil :)

• ibrahimozer35 İ kullanıcısına yanıt
    Sonuçta IPS monitörler demek her açıdan rahat görülebilen monitörler demek. Evinizdeki monitör IPS mi değil mi öğrenmek için ekrana ya üst taraftan ya da alt taraftan bakın ve ekranın görünüp görünmediğine dikkat edin. Bu açılardan bakarken olabildiğince alta inmeye çalışın. Zira IPS olmayan monitörlerin en önemli dezavantajı ekrana alt taraftan bakarken ortaya çıkar, ekranı göremezsiniz. bunlara bakıp bılgi verirsenız sevınırım
    @ibrahimozer35 @ibrahimozer35
  • arkadaşlar hangi siteden film izliyorsunuz acaba? girdiğim film izleme sitelerinde flash player hatası veriyor tv. bu arada tvde (50lb670v) ips panel var.
  • Carrefour da LG Türkiye 55LA740s garantili 3399 TL .
  • 50LB670v en ucuz taksitli nereden alabiliyoruz arkadaşlar şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

50LB670v en ucuz taksitli nereden alabiliyoruz arkadaşlar şimdi

nakit alırsan baya ucuz k.k gördüğüm en uçuzhttp://www.dijitall.com/lg-55lb670v-led-televizyon en ucuz burada ancak ölü piksel olayında ne olur bilemiyorum.
    birde bu siteden alışveriş yapan varmı acaba fiyat manyak ucuz ve tr LG garantili.

burdan sonra en ucuz bedavacım.com da ancak oda paralel fakat 1 ölü piksel garantisi insana beni buradan al dedirtiyor.

bende bu tv için takipteyim sizlerin bulabildiği uygun fiyat varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 2 Mayıs 2014; 0:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okay88

arkadaşlar hangi siteden film izliyorsunuz acaba? girdiğim film izleme sitelerinde flash player hatası veriyor tv. bu arada tvde (50lb670v) ips panel var.

Televizyonun güncellemesi var. Ayarlardan genele gelin ordan bu tv hakkındaya basın.Güncellemeleri kontrol et deyip yükleyin. En azından browser üzerinde youtube açılıyor.Ve bugun 2 kere 1080p 3d film izlemeye çalıştım browserdan ve 2 kere televizyona döndü yeni sorunumuzda bu herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

50LB670v en ucuz taksitli nereden alabiliyoruz arkadaşlar şimdi

nakit alırsan baya ucuz k.k gördüğüm en uçuzhttp://www.dijitall.com/lg-55lb670v-led-televizyon en ucuz burada ancak ölü piksel olayında ne olur bilemiyorum.
    birde bu siteden alışveriş yapan varmı acaba fiyat manyak ucuz ve tr LG garantili.

burdan sonra en ucuz bedavacım.com da ancak oda paralel fakat 1 ölü piksel garantisi insana beni buradan al dedirtiyor.

bende bu tv için takipteyim sizlerin bulabildiği uygun fiyat varmı?

biraz araştırdım ancak bu dijital.com sağlam ayakkabı değil galiba çünkü bir çok kişi mağdur olmuş ya parayı alıp stok yok diye iptal edip para iadesi için uğraştırmışlar, cayma hakkını kullanan kişilerin ürünlerinin kutusu açılmış diye kabul etmemişler çok komik geldi bana bu durum "pahalının vardır bir hikmeti, uçuzun vardır bir illeti" sözünü aklıma getiriyor.
    n11de bazı satıcılar tr garantili satıyor ama kimse ölü piksel garantisi vermiyor 111 tl lik axcess cip para ile görebildigim en ucuz satış fiyatı.

• erdekto kullanıcısına yanıt
    tvler hakkında Türkiyede resmi sitede bilgi yok

diğer panel detayları bu sayfada ....

http://forum.donanimhaber.com/m_90353176/f_//tm.htm#90353176
  • İki gün önce mediamarkt'ın internet sitesinden 50LB670V sipariş ettim ancak henüz gelmedi. 47" ile kıyaslandığında çok az bir fiyat farkının olması bunda temel etken oldu. Birkaç başlıkta 50" modellerde IPS panel olmadığı ve hz değerinin 47 ve 55" modellere nazaran düşük olduğu yazılmış ancak ekran görüntülerinde 50LB6300 serisi konulmuş. Bu durum canımı sıktı ve biraz araştırdım. Aşağıdaki ss'leri bir kore sitesinden, siteyi chrome ile ingilizceye çevirerek aldım. Aynı sitede ürünlerin arkalarındaki barkod ve etiketlerin fotoğraflarına kadar bir sürü ayrıntı mevcut. Dolayısıyla güvenilir bilgiler olduklarını düşünüyorum. Ekran yenileme üç modelde de 120 hz olarak verilmiş. 700 olması gerekmiyor mu bunun, bir bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

50LB6700
     LG 47LB670V 47'

47LB6700
     LG 47LB670V 47'

55LB6700
     LG 47LB670V 47'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 2 Mayıs 2014; 9:22:25 >

• Teknosa ve kliksa'da 47LB670V 2.800'e düşmüş
  • LG türkiye sitesine 42" olan modelini eklemiş ama teknik bilgiler kısmı boş şu anda

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LB670V

47" 50" 55" yakın zamanda eklenecektir. 47" ve 50" olanların arasındaki fiyatın neden bu kadar düşük olduğu hala muamma.. Bir diğer konuysa 47" modelin bazı sitelerde 2469 TL olması ???

Şu ana kadar 47lb670v için gördüğüm en ucuz fiyat

http://www.n11.com/lg-47-120-ekran-3d-smart-full-hd-led-televizyon-47lb670v-P22973777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdekto -- 2 Mayıs 2014; 11:33:27 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.