Şimdi Ara

LG 47LE5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta LG47LE5500 model TV aldım. Kutusunda henüz kullanmaya başlamadım. Fiyat performansı araştırıp aldım diye biliyordum ama benim için önemli bir konuyu atladım. Aslında belli değil henüz kullanmadığım için ama bilen varsa sorayım dedim..

Benim bu TV de sıkça yapmak istediğim şey basitçe harici disk bağlayıp 1080p .mkv uzantılı filmleri izleyebilmek. Bilgisayarda olduğu gibi. Fakat geçenlerde (TV aldıktan sonra) bu amaca yönelik bir harddisk alayım dediğimde (WD MyBook 1TB USB 3.0) satıcı arkadaş LG nin bazen harici diskleri okumadığını !! söyledi. Çok ta bilgili değildi ama canım sıkıldı. Söylediği şu ki, ; USB 3.0 destekli diskleri hiçbir TV nin destekleyeceğine dair bilgimiz yok, bazı modeller de 1,5 TB a kadar destekliyorlar..

Şimdi sorum sizlere bu modelin 42'' sahibi olanlar da dahil olmak üzere bu TV ye sahip olup da harici sik kullanan ve benim yapmak istediklerimi yapmak isteyen ve de başarılı olanlar var mıdır? Var sa hangi modeller HDD kullanıyorlar veya tavsiye ederler?

Bir de benim aldığım TV ye sahip olan varsa kullanım önerileri, + veya - leri yazarlarsa sevinirim.

TŞK.

• kimse almadı mı bu TV den yaw:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.