Şimdi Ara

LG 47LH4000 - İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
21.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum öyleyse umarım cok beklemek sorunda kalmazsınız ben pazar sipariş verdim cuma gelecekti gelmek bilmedi :D sizi hic düşünemiyoryum. birde o kadar bekleyip istedignizi karşılar umarım.

Şöyle belki içinizi rahatlacak birşey söyliyim Karşılaştırmak doğrumur bilmiyorum ama 1-2 yıl once 70 ekran CTR Flat TV alcaktık yerimizin boyutu maz ona yetiyordu ozamanda paramız yoktu neyse Bekodan bir 70 ekran geldi 100 Hz görünkü bu kadar mı super olur yakın cekimde adamın yuzundeki tüyleri görüyordun o kadar ama yerine sığmadı tabi geri verildi Yerine 50Hz Vestel alındı. Arasında dağlar kadar fark vardı. Bunu neden mi anlattım sizin istediğiniz 200 Hz nasil bir sonuc cikar cok merak ediyorum cunku. Bende ki TV lerde ki fark Hz yüzünden mi TV kalitesi yuzunden mi bilmiyorum ama öyle kaliteli bir görüntüyü HD yada Blue-ray yayınlarda anca yakalayabiliyorum...

• Teknosa şu anda açığa satış yapıyor. Stoklarına girmek üzere. O nedenle uzayabilir dedim. Sorunsuz ve istediğim gibi olsun da, geç olmasını çok sorun etmeyeceğim (ki aslında ben çok sabırsızımdır, herşey hemen olsun isterim).

Bu arada bir bilgi daha vereyim (doğruluğunu teyit edemiyorum, %70 doğru olduğunu düşünüyorum); şu anda açığa satış olduğu için fiyat uygun, ancak seri stoklara girince özellikle 47" olanın fiyatı artacakmış.

Bu arada elimde Vestel'in 87 ekran, 100hz, flat TVsi var. Satacağım. Aklınızda olsun. Yer boşaltmam lazım
  • BIraz once Istanbul Bilisim musteri hizmetleri ile konustum. LH 4000 serisi bu haftasonuna dogru; LH 5000 serisi ise 4-6 hafta icinde stoklara girecekmis.

bilginize
  • Tam Samsung 40a656 siparişi verecektik ki kredi kartında bi sorun çıktı, erteledik. Acaba bu Tanrı'dan bize bir işaretmiydi

42LH serisine yönelebilirim. özellikle LH5000 200hz. ile cezbediyor.(Şuan HD yayın, PS3 vb. kullanmıyorum 200hz i napacaksam) Sony 40Z gibi bir performans sunabilirse satış rekorları kırar bu fiyata

Tek merak ettiğim konu ise 42LG serilerindeki gibi renkler yine donuk ve mat mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 8 Nisan 2009; 13:58:54 >
  • Biraz önce kötü bir haber aldım. Gümrükte sıkıntı olduğundan teslimatın Nisan'ın 20'sinden sonraya sarkacağını söylediler.
  • LG nin son cikan modelleri LH ile baslayan modellermi? Fiyatlarina baktim simdi gayet uygunmus..Ben aslinda uzun zamandir W4500,A786 ve simdi yeni cikan B650,W5500 arasinda gidip gidip geliyorum..LG simdiye kadar hic düsünmemistim ancak fiyatina baktigimda vede özelliklerine gayet uygun gözüküyor..42LH7000 modelini 879€ ya alabiliyorum,sizce diger yazdigim Tv lerin arasina secenek olarak ekleyemelimiyim yoksa al W4500 kurtulmu diyorsunuz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsu

LG nin son cikan modelleri LH ile baslayan modellermi? Fiyatlarina baktim simdi gayet uygunmus..Ben aslinda uzun zamandir W4500,A786 ve simdi yeni cikan B650,W5500 arasinda gidip gidip geliyorum..LG simdiye kadar hic düsünmemistim ancak fiyatina baktigimda vede özelliklerine gayet uygun gözüküyor..42LH7000 modelini 879€ ya alabiliyorum,sizce diger yazdigim Tv lerin arasina secenek olarak ekleyemelimiyim yoksa al W4500 kurtulmu diyorsunuz:)

Kesinlikle bekleyin derim Bu arada 879 euro fiyatını nerden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 8 Nisan 2009; 14:57:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orjinalden alıntı: selsu

LG nin son cikan modelleri LH ile baslayan modellermi? Fiyatlarina baktim simdi gayet uygunmus..Ben aslinda uzun zamandir W4500,A786 ve simdi yeni cikan B650,W5500 arasinda gidip gidip geliyorum..LG simdiye kadar hic düsünmemistim ancak fiyatina baktigimda vede özelliklerine gayet uygun gözüküyor..42LH7000 modelini 879€ ya alabiliyorum,sizce diger yazdigim Tv lerin arasina secenek olarak ekleyemelimiyim yoksa al W4500 kurtulmu diyorsunuz:)

Kesinlikle bekleyin derim Bu arada 879 euro fiyatını nerden aldınız?

Almanya fiyati bu..Diger yazdigim tüm LCD lerde 1000€ veya altina alinabiliyor,W5500 ler zaten asagi yukari W4500 ile ayni fiyata ciktilar piyasaya,bazi sitelerde övgüyle bahsedilen B650 modeli yine 900€ civari,yani bunlardan biri olacak benim tercihim,LG simdiye kadar hic düsünmemistim ancak incelemekte fayda var sanirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Biraz önce kötü bir haber aldım. Gümrükte sıkıntı olduğundan teslimatın Nisan'ın 20'sinden sonraya sarkacağını söylediler.

Umarım tek aksilik bu olur...
  • Fiyatının yükselmesi bekleniyormuş. Tabi beni etkilemeyecek öyle birşey olursa. Oldu ki fiyatı daha düşük girdi stoklara, fazla alınan tutarı bana iade edeceklermiş. İsterseniz siparişinizi iptal edebiliriz ama beklemenizi tavsiye ederiz dediler.

Zaten siparişi iptal edip para iadesi alsam da gidip başka yerden aynı TVyi alamayacağım (İ.B.den de almam). O nedenle beklemekten başka çözüm yok.

İnternetten kullanma kılavuzunu indirdim artık onunla oyalanıyorum.
  • @sanitarium

hocam ne oldu, geldi mi televizyon ? ben birazda senin yapacagin incelemeyi bekliyorum... gerci stok sorunu var genel olarak, nasil ve nereden alacagiz onuda bilmiyorum.
  • LCD dün geldi ve kurulumu yapıldı. bikaç gün kullanıp ayrıntılı izlenimlerimi aktaracağım. Ama ilk izlenimlerim çok olumlu. Şöyle ki;

- Görüntü standart ayarda o kadar parlak ve canlı idi ki gözlerim kamaştı, o nedenle akıllı sensöre geçtim ve gerçekten en uygun ayarları seçti.
    - Eski bir Sunny dijital uydu alıcı ve basit bir scart kablo ile SD görüntü beklentilerimin ötesinde iyiydi.
    - PS3 muhteşemdi, input lag yoktu, Little Big Planet oynadım, görüntü harika
    - PS3'te Karayip Korsanları DVD'sini açtım, upscale özelliğini aktive ettim, harika bir görüntü elde ettim. Trumotion'ı da açtım. Görüntü çok akıcı, temiz ve canlıydı.
    - Dizayn olarak duvarda çok şık görünüyor.
    - Menüleri çok güzel görünüyor ve kullanımı kolay.

Özetle çok beğendim.

• on inceleme icin cok tesekkurler.

senden bir ricam olacak - PS3'te temposu biraz daha yuksek yani daha yogun goruntu islemi gerektiren bir oyun ile deneme yapip izlenimlerini aktarabilirmisin lutfen.

acelesi yok, musait oldugunda.

simdiden tesekkurler.
  • Burnout Paradise oynamayı planlıyorum haftasonu. Uyar mı? Bi de bi yerden bulabilirsem blue-ray de deneyeceğim.

Bu arada imzanda ps3 320 gb gördüm. sanırım hdd'yi değiştirdin. biraz anlatır mısın? PM olabilir, burası yeri değil zira...
  • Burnout Paradise kesinlikle uygun. Eger bu oyunda performanstan memnun kalirsan tamadir benim icin.
    Bu arada 2 aydir LCD arastirmaktan, model mukayese etmekten kusucam artik. Birde simdi stok problemi var tum magaza zincirlerinde.. IB'nin ne yaptigi belli degil, sanirim bende Teknosa'dan alicam - IB gercekten guven vermiyor.

evet PS3'un hardisk'i upgrade ettim. Ingilizce biliyormusun ? sana adim adim upgrade rehberi linki verebilirim.
    genel olarak kolay bir operasyon, benim icin en buyuk zorlugu mevcut harddisk'i back-uplamak olmustu cunku PS3'lerin diskleri fat32 formatinda olmasi gerek ama hem ofiste hem evde sadece Apple bilgisayar kullandigim icin format uyumsuzlugu ile karsilasmistim.. neyse sen PC kullaniyorsan bu sorunla karsilasmazsin.
  • İngilizce biliyorum, linki verirsen sevinirim. Teşekkürler.

Bu arada IB bence de güvenilir gözükmüyor.
  • selamlar,

su link cok net ve guzel izah edimis bir video PS3 hard disc degistirmekle ilgili.

http://www.videojug.com/film/how-to-change-a-playstation-3-hard-disc

dikkat etmende fayda olan detaylar-
    - hard disc 2,5' olacak (laptop HD boyutu) ve SATA olmasi lazim. Eski IDE girisler uyumsuz.
    - 5400 rpm almani oneririm; 7200 rpm daha fazla isindigi ve PS3'un bunu gore tasarlanmadigina dair cesitli yazilar okudum
    - PS3'un algiladigi hard disc formati FAT32. Back up almak istiyorsan USB'den bir external (fat 32) takman gerek
    - hard disc tray cok ince bir yildiz vida ile tutturulmus. Bunu acmak icin ona uyacak yildiz tornidiva gerekiyor. Ben PC zamanlarimda kendi capimda hard-core takildigim icin (upgrade'ler, modifikasyonlar falan) bende vardi. "Phillips 702" olarak geciyor, elektrikcilerde hatta belki nalburda bile bulursun.

kolay gelsin

• Ne zamandır giremiyordum. Hayırlı olsun teslim almışın sevindim senin adına. Gözsel anlatımlısını bekleriz
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

LCD dün geldi ve kurulumu yapıldı. bikaç gün kullanıp ayrıntılı izlenimlerimi aktaracağım. Ama ilk izlenimlerim çok olumlu. Şöyle ki;

- Görüntü standart ayarda o kadar parlak ve canlı idi ki gözlerim kamaştı, o nedenle akıllı sensöre geçtim ve gerçekten en uygun ayarları seçti.
    - Eski bir Sunny dijital uydu alıcı ve basit bir scart kablo ile SD görüntü beklentilerimin ötesinde iyiydi.
    - PS3 muhteşemdi, input lag yoktu, Little Big Planet oynadım, görüntü harika
    - PS3'te Karayip Korsanları DVD'sini açtım, upscale özelliğini aktive ettim, harika bir görüntü elde ettim. Trumotion'ı da açtım. Görüntü çok akıcı, temiz ve canlıydı.
    - Dizayn olarak duvarda çok şık görünüyor.
    - Menüleri çok güzel görünüyor ve kullanımı kolay.

Özetle çok beğendim.

Öncelikle yeni TV hayırlı olsun

USB yi kontrol etme şansın oldu mu? Divx oynatıyor diyor manuel de ama .mkv durumu nedir? .mkv oynatabiliyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.