Şimdi Ara

LG 47lm615s 1899 TL ACİLLLL YARDIMMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
13.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necmettin44

Darty'de de şuan bu model 1899 tl.

42 dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Arkadaşlar hızlıal'da 1899 değil ama 1999 tl'ye inmiş.

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0250/lg-47lm615s-47-200hz-usbmovie-full-hd-led-tv-3d-uydu-alicili-4-gozluk?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=tv&utm_term=07022012&utm_content=tv&utm_campaign=07022012_tv

cok iyi fiyat

tek sorun paralel ithalat

• darty de 2399 47 inc olanı fakat biraz konuşursanız yüzde 5 indirim daha alabiliyorsunuz. 2270 e geliyor tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

darty de 2399 47 inc olanı fakat biraz konuşursanız yüzde 5 indirim daha alabiliyorsunuz. 2270 e geliyor tv.

Biraz konuşursanız derken? Darty'de pazarlık yolu açık mı yani? İyi fiyat ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

darty de 2399 47 inc olanı fakat biraz konuşursanız yüzde 5 indirim daha alabiliyorsunuz. 2270 e geliyor tv.

Biraz konuşursanız derken? Darty'de pazarlık yolu açık mı yani? İyi fiyat ama

ben kendim 2270 e aldım 47lm615s :D 2399 du işte tv yi incelerken bir görevli geldi yanımıza nasıl yardımcı olabilirim dedi, bende bu tv ile ilgileniyorum ama fiyat biraz pahalı geldi nette sitelerde daha ucuza bulabiliyoruz vs vs dedim, (gerçi daha ucuza görmedim ama neyse:D ) görevli arkadaşda tamam ozaman size yüzde 5 indirim yapalım bide bonus a 6 taksite böleriz dedi ozaman 2270 e geliyor dedi nasıl olur ? alırmısınız dedi? bende ozaman olur fakat daha ucuza bulursam gelir para üstünü alırım dedim, oda sorun deil 15 gün içinde bizde yada herhangi lg türkiye garantili satan bir yerde daha ucuza bulursanız paranızın üstünü ödüyoruz dedi, kasada öğrendimki yanımıza gelen kişi mağaza müdürüymüş, ve onun şifresini girerek %5 indirim yaptıklarını söyledi kasada çalışan kişi.
    normalde yapıyolarmı bilmiyorum, bana denk gelmiş de olabilir. :D
    620 ile arasında 100 tl oynuyordu ama smart tv lerde ram yetersiz kalıyormuş bide ekstradan flash videoları tam ekran izletmiyormuş sitelerden bu sebeblerden dolayı istemedim, donanımhaber deki yorumlara baktım biraz.
    üzerinde dlna var plex yada başka bi server kurmayı düşünüyorum eve, ayrıca open source android box aldım 70 dolara yurt dışından o gelince onunlada deneyeceğim. full hd ve 3d videoları çalıştırdığı söyleniyor, ayrıca şu anda xmbc yi üzerinde çalıştırmaya çalışan bir grup var :D böylece smart tv den daha akıllı olacağını düşünüyorum tvmin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 3 Temmuz 2012; 17:14:49 >

• Geçen hafta phılıps'in smart tv özelliğinden nete bağlandık videoları seyrettirmiyor,
    hd film sitelerinden film açmıyor. Menüde birkaç site var ondada eski filmler var,tam tat alabilmek için smart tv özelliğinin gelişmesini bekleyeceğiz galiba..
  • smart değilde google tv ye yönelmek lazım lg nin ve sony nin bi iki modelinde var bildiğim kadarıyla ama onlarda tr ye gelmiyor nedense :(
  • brava 34 flash player 9 desteği olmadığından flash player çalıştıran siteleri kullanamazsınız bazı TV'lerde.

Sony'nin ve LG'nin Google TV'leri önümüzdeki sene de gelmeyecek herhalde Türkiye'ye.
  • bu tv saturnde 1.599 lira. perşembe sabahı 06:00.. ama en çok tweet atan ilk 40 kişi ysrın sabah giriyor.
    ben de onlardan biriyim. bu tvyi almak istiyorum da, samsung her filmi açıyor, mkv 1080p filan. bunda da var mı? bir de smart tv özelliği yok sanırım, adamlar tanıtırken hd uydu var yazmıyorlar, ama heryerde var diyor, umarım yanılmayız 47 inç 1.599 ve kesin doğru.. stok:250
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelegu

bu tv saturnde 1.599 lira. perşembe sabahı 06:00.. ama en çok tweet atan ilk 40 kişi ysrın sabah giriyor.
    ben de onlardan biriyim. bu tvyi almak istiyorum da, samsung her filmi açıyor, mkv 1080p filan. bunda da var mı? bir de smart tv özelliği yok sanırım, adamlar tanıtırken hd uydu var yazmıyorlar, ama heryerde var diyor, umarım yanılmayız 47 inç 1.599 ve kesin doğru.. stok:250

Evet, smart tv fonksiyonu yok ama HD uydu alıcısı var hocam dahili. Sonundaki "S" bunu simgeliyor zaten.
  • bugün gittim ve almadım. 300-400 fazlasına teknosada :( s3 1.399, 1.499 lira 12 taksit, samsung garantili aveada.. zaten girilmiyor içeri deli oldum yani, inşaat bitmemiş
  • quote:

bugün gittim ve almadım. 300-400 fazlasına teknosada :( s3 1.399, 1.499 lira 12 taksit, samsung garantili aveada.. zaten girilmiyor içeri deli oldum yani, inşaat bitmemiş

Sağlık olsun hocam, acelen yoksa bekle biraz daha. Düşecektir fiyatlar.
  • ben philispsi ambilight özelliği için tercih etmek istiyorum. zevkli geldi bana, ama samsung gibi herşeyi açmıyor. inşaallah düzeltmişlerdir, arkadaşımda var, sadece 720p oynatıyordu.
  • quote:

ben philispsi ambilight özelliği için tercih etmek istiyorum. zevkli geldi bana, ama samsung gibi herşeyi açmıyor. inşaallah düzeltmişlerdir, arkadaşımda var, sadece 720p oynatıyordu.

Bildiğim kadarıyla Philipslerde hala DTS ve codec sıkıntısı mevcut durumda ancak çok istiyorsanız ucuz bir media player alarak kapatabilirsiniz bu eksikliğini.
  • dün bir daha gittim, indirimin üzerine yeni indirim yapmışlar, yani açılışı yakalamak gerekmiyormuş. ve philips artık hepsini açıyor dediler. artık test etmeden olmuyor :(
  • arkadaşlar bu tv yi alıp kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorum yazsın.almayı düşünüyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kky11

arkadaşlar bu tv yi alıp kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorum yazsın.almayı düşünüyorum :(

Bende var dts desteklemediğinden kafayı yiyorum mesia playerın varsa iyi pcde sıkıntı yaşıyorum.alcaksan 620s al o dts destekliyor

• 47" boyut için fiyat çok iyi ama işte media player ya da PC bağlanmazsa az codec desteği sıkıntı.
  • bendede var hiçbir sorun yaşamıyorum 620 den farkı sadece smart özelliği olmaması bende bilgisayarımı bağlıyorum sorun yaşayanlar nasıl sorun yaşıyor anlamıyorum 3.0 altın uçlu kullanmalarını tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.