Şimdi Ara

LG 47lm615s 1899 TL ACİLLLL YARDIMMM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
13.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulu_turk

bendede var hiçbir sorun yaşamıyorum 620 den farkı sadece smart özelliği olmaması bende bilgisayarımı bağlıyorum sorun yaşayanlar nasıl sorun yaşıyor anlamıyorum 3.0 altın uçlu kullanmalarını tavsiye ederim

Zaten bilgisayar bağlantısı kurduktan sonra smart tv gibi, codec desteği gibi ekstra fonksiyonlara hiç ihtiyaç kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

bendede var hiçbir sorun yaşamıyorum 620 den farkı sadece smart özelliği olmaması bende bilgisayarımı bağlıyorum sorun yaşayanlar nasıl sorun yaşıyor anlamıyorum 3.0 altın uçlu kullanmalarını tavsiye ederim

Zaten bilgisayar bağlantısı kurduktan sonra smart tv gibi, codec desteği gibi ekstra fonksiyonlara hiç ihtiyaç kalmıyor.

Aynen ya bir kablosus klavye ve fare aldın mı tamamdır. Artı biraz daha fazla verip 620 aldığında sadece birkaç sosyal paylaşım sitelerine giriyorsun
  • Ürün Vatandan alındı: 47LM615S (3ay erteleme+10 taksit )

10 Üzerinden Değerlendirmelerim;

3D: 10/9 ( Not: bazı 3dlerde ses desteği sorunu çıktı, bazılarında 2D/3D Çevirme sıkıntısı çıktı.Derinlik mükemmel.
    HD Yayın kalitesi: 10/10
    Normal yayın: 10/9
    1080p: 10/10
    810p: 10/10
    720p: 10/10
    Dvdrip vs: 10/8

Önerirmisin derseniz: 100%

Ayrıca odanızın büyüklüğü küçüklüğü gibi sebepleri takıntı etmeyin kesinlikle..

inceleme açmaya gerek yok sanırım. Tek söz:Alın pişman olmazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilgor

Ürün Vatandan alındı: 47LM615S (3ay erteleme+10 taksit )

10 Üzerinden Değerlendirmelerim;

3D: 10/9 ( Not: bazı 3dlerde ses desteği sorunu çıktı, bazılarında 2D/3D Çevirme sıkıntısı çıktı.Derinlik mükemmel.
    HD Yayın kalitesi: 10/10
    Normal yayın: 10/9
    1080p: 10/10
    810p: 10/10
    720p: 10/10
    Dvdrip vs: 10/8

Önerirmisin derseniz: 100%

Ayrıca odanızın büyüklüğü küçüklüğü gibi sebepleri takıntı etmeyin kesinlikle..

inceleme açmaya gerek yok sanırım. Tek söz:Alın pişman olmazsınız..

Güle güle kullan, kaça maloldu?
  • Teşekkürler Fiyat olarakta: 1.899 TL.. Düşmesini bekledim ama baktım düşeceği yok aldım artık
  • quote:

Teşekkürler Fiyat olarakta: 1.899 TL.. Düşmesini bekledim ama baktım düşeceği yok aldım artık

vatanda 1.798 tl
  • Pardon yanlış yazmışım bende o fiyata aldım..
  • quote:

Pardon yanlış yazmışım bende o fiyata aldım..

Mayısta 2800 e almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü 09/03/2013 tarihinde vatandan 1798 tl ye nakit aldım ürünü c.tesi (10/03/2013) gelip kurdular. fakat o an evde olmadığımdan ötürü digitürk hd recever ımı bağlamadan gitmişler. şimdi üründen memnunum ama kullanan arkadaşlar genel ayarlarını nasıl yapmam gerektiği konusunda bilgi almam lazım. yardımcı olacak varsa tşk.ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raperhuLe

arkadaşlar ürünü 09/03/2013 tarihinde vatandan 1798 tl ye nakit aldım ürünü c.tesi (10/03/2013) gelip kurdular. fakat o an evde olmadığımdan ötürü digitürk hd recever ımı bağlamadan gitmişler. şimdi üründen memnunum ama kullanan arkadaşlar genel ayarlarını nasıl yapmam gerektiği konusunda bilgi almam lazım. yardımcı olacak varsa tşk.ederim.

Aslında genel ayar diye bişey yok. Bir kaç şeyi kafana göre değiştirmek. mesela netses 3 yapabilirsin görüntü kalitesi ayarı kapalı konumda dursun. yani sport, sinema, oyun.. bu kapalı olsun. birde kumandaın en sağ üstündeki yeşil düğme var adı aklıma gelmedi oda kapalı olsun. ben pek o olayı sevmedim. Onun haricinde 1TB lık bir HDD içerisinde en kötü 480p film olan bir hdd oldumu dokunmayın keyfinize..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

quote:

Pardon yanlış yazmışım bende o fiyata aldım..

Mayısta 2800 e almıştım

off çok farketmiş gerçekten...
  • quote:

Teşekkürler Fiyat olarakta: 1.899 TL.. Düşmesini bekledim ama baktım düşeceği yok aldım artık

Ne güzel fiyatlar bunlar yaa, ben çalınan 42" TV'mi LW serisinin en düşük modelini 2012 haziranında 2300 küsür liraya almıştım. Valla bu fiyatlar muazzam geliyor karşılaştırma yapınca.
  • quote:

quote:

Ne güzel fiyatlar bunlar yaa, ben çalınan 42" TV'mi LW serisinin en düşük modelini 2012 haziranında 2300 küsür liraya almıştım. Valla bu fiyatlar muazzam geliyor karşılaştırma yapınca.

@dusty:

Valla epeyce zaman aman o indirimde aman şu indirimde diye baktım..araştırdım. Baktımki bu böyle olmayacak aldım gitti. Çokta iyi oldu. Sizinkide epey pahalı olmuş.. Bence sizde bir 47"yapın. Sırf 3D si yeter desem abartmam. Birde kanal listesini export edebilseydim tam olacaktı ama bir türlü servis menüsüne erişemedim..

• quote:

Valla epeyce zaman aman o indirimde aman şu indirimde diye baktım..araştırdım. Baktımki bu böyle olmayacak aldım gitti. Çokta iyi oldu. Sizinkide epey pahalı olmuş.. Bence sizde bir 47"yapın. Sırf 3D si yeter desem abartmam. Birde kanal listesini export edebilseydim tam olacaktı ama bir türlü servis menüsüne erişemedim..

Benimki aldığım zamanlarda en uygun fiyattı. Neyse seneyi devirdik birlikte, daha da devirirdik ama çalındı evimden TV'im. Can sağolsun elbette ama yeni TV arayışı sürüyor bende de. 47'nin altına düşmeyi düşünmüyorum zaten.

Güle güle kullanın bir kez daha.
  • quote:

quote:

Benimki aldığım zamanlarda en uygun fiyattı. Neyse seneyi devirdik birlikte, daha da devirirdik ama çalındı evimden TV'im. Can sağolsun elbette ama yeni TV arayışı sürüyor bende de. 47'nin altına düşmeyi düşünmüyorum zaten.

Teşekkür ederim efendim...İnşallah hem cebinize hem zevkinize uygun güzel bir tv alırsınız..

• quote:

quote:

Hocam aldınız mı televizyonunuzu?
    Bende bu aralar 47"+ TV arıyorum da yeni başladım araştırmaya.
    Bu işten anlayanları takip etmek gerekir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Henüz almadım TV'yi hocam. Kaliteli ve üst segment bir TV'mi, yoksa salona projeksiyon artı plasma TV'mi arasında kalmı durumdayız. 47LM960V var aklımda ama hala bitmedi araştırma sürecim.
  • quote:

quote:

Henüz almadım TV'yi hocam. Kaliteli ve üst segment bir TV'mi, yoksa salona projeksiyon artı plasma TV'mi arasında kalmı durumdayız. 47LM960V var aklımda ama hala bitmedi araştırma sürecim.

Anladım hocam. Onun fiyatı da iyiymiş
    Ben de araştırmaya devam edeyim o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Fiyat iyi, baya iyi. Bir başka alternatifim de Panasonic ST50. Bakalım, eşimin de, benim de sürekli değişiyor fikrimiz. Güzel bir kampanya yakalarsak heralde ani bir satın alım yapacağız artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat iyi, baya iyi. Bir başka alternatifim de Panasonic ST50. Bakalım, eşimin de, benim de sürekli değişiyor fikrimiz. Güzel bir kampanya yakalarsak heralde ani bir satın alım yapacağız artık.

Panasoniclerin görüntü kalitesini çok beğendim ben şahsen. Benimde kafamda L47ET5E var. Bakalım artık hangisi nasip olacak.
    Bu arada şimdiden hayırlı olsun diyeyim hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.