Şimdi Ara

LG 47LM660S Alıcaklar İçin Detaylı İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
7
Favori
36.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler televizyona direkt olarak 5+1.. bağlama şansımız varmı ? teşekkür ederim kolay gelsin http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/premier-pht-86-5-1-ses-sistemi-usb-sd-cart-68434788

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 26 Kasım 2012; 15:03:58 >
  • Lg alacaktim ama bu inceleme sonrasinda vazgectim. Yahu panel panel degil ayna mubarek:-) Inceleme icin tesekkurler dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkül67

selam arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler televizyona direkt olarak 5+1.. bağlama şansımız varmı ? teşekkür ederim kolay gelsin http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/premier-pht-86-5-1-ses-sistemi-usb-sd-cart-68434788

Hocam eger ses sisteminde optik in varsa olur elbette. Onemli degil gorevimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

Lg alacaktim ama bu inceleme sonrasinda vazgectim. Yahu panel panel degil ayna mubarek:-) Inceleme icin tesekkurler dostum.

Biraz oyle ama ayna abarti hocam. Ve ayrica genisligi 3 mt. Ve genisligi 1 mt olan camlarin tam karsisinda olunca boyle oluyor. Onemli degil umarim istedigin televizyonu alirsin. 47pfl6877k tavsiye ederim.

• 47lm660s e 5+1 ses sistemini nasıl bağlarım?
    optik çıkış yok sistemimde sarı kırmızı yeşil kablo ile nasıl bağlanır?
  • eline sağlık çok verimli bir çalışma olmş. kanal geçiş hızı nasıl hocam?
  • evine aldığın ayna hayırlı olsun kardeşim ,bende 660s aldım pişmanım gunduzleri tv izlenmiyorki arkdaş nası tv la bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: therionboy

47lm660s e 5+1 ses sistemini nasıl bağlarım?
    optik çıkış yok sistemimde sarı kırmızı yeşil kablo ile nasıl bağlanır?

Bunun için LG Müşteri Hizmetleri'ni ararsan sana gerekli bilgiyi verirler. Ben optic ile bağlayacağım ses sistemini alınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

eline sağlık çok verimli bir çalışma olmş. kanal geçiş hızı nasıl hocam?

Önemli değil hocam. Elimden geleni yapıyorum sadece.

İlk başlarda kendi uydu alıcısını kullandım, kanal geçişleri yavaştı. Süre olarak:

SD: 2 saniye,
    HD: 3 saniye

civarında değişiyordu. Şu an Next YE-2010 CIS Tiger kullanıyorum, daha hızlı ama 1 saniyede falan değiştiriyor o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

evine aldığın ayna hayırlı olsun kardeşim ,bende 660s aldım pişmanım gunduzleri tv izlenmiyorki arkdaş nası tv la bu

Ayna mı ? Evet aslında biraz öyle hocam . Aslında ben gündüzleri rahat izliyorum ama 3D film izleyince sıkıntı yaratıyor gündüzleri .

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

evine aldığın ayna hayırlı olsun kardeşim ,bende 660s aldım pişmanım gunduzleri tv izlenmiyorki arkdaş nası tv la bu

Ayna mı ? Evet aslında biraz öyle hocam . Aslında ben gündüzleri rahat izliyorum ama 3D film izleyince sıkıntı yaratıyor gündüzleri .

Bu konuyu inceledim, Samsung da TV kapalı iken saç tara o derece 660 bence bu konuda daha iyi

Bu arada TV nin optik çıkışından AVR ye ses aktaramadım hiç deneyip kullanan var mı? neyi atlıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

quote:

Bu konuyu inceledim, Samsung da TV kapalı iken saç tara o derece 660 bence bu konuda daha iyi

Bu arada TV nin optik çıkışından AVR ye ses aktaramadım hiç deneyip kullanan var mı? neyi atlıyorum acaba?

hocam samsungun hangi modeli senin bahsettiğin?

• quote:

quote:

quote:

En azindan bizim ekranda o kadar cok degil hocam . Yok onu denemedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam samsungun hangi modeli senin bahsettiğin?

Valla 55 inc bir modeldi ama numarası hatırımda değil, zira modelle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü standdaki arkadaşla sohbet ederken (onun fikirlerini almak babından) samsung daha parlak gösteriyor diyorlar sen bu konuda ne düşünüyorsun? diye sordum. Oda abi samsungda yansıma sorunu oluyor, parlak panel kullanıyorlar dur bak göstereyim dedi ve 55 inc TV yi kapattı. TV kapalıyken TV nin ekranda tüm mağaza görünüyordu.

• 660 ın ekran Samsung lara nazaran daha mat gibi yansıma oluyor ama bizim evde kuzey cephe olduğundan güneş camdan içeri direkt girmiyor ve çok bir yansıma yaşamıyorum.

optik çıkış:
    tvnin arkasındaki çıkışlarından optik çıkışa kabloyu bağladıktan sonra kumanda da input dan giriş seçenekleri altında tv hoperlörü - harici hoperlör seçenekleri var hariciyi seçip avr den de optik girişi ayarlayınca ses optik gönderip dts filmleri çözdürebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

660 ın ekran Samsung lara nazaran daha mat gibi yansıma oluyor ama bizim evde kuzey cephe olduğundan güneş camdan içeri direkt girmiyor ve çok bir yansıma yaşamıyorum.

optik çıkış:
    tvnin arkasındaki çıkışlarından optik çıkışa kabloyu bağladıktan sonra kumanda da input dan giriş seçenekleri altında tv hoperlörü - harici hoperlör seçenekleri var hariciyi seçip avr den de optik girişi ayarlayınca ses optik gönderip dts filmleri çözdürebilirsiniz.

Bizim evde kuzey cephesinde ve dedigin gibi.

Tv kendisi zaten dts cozuyor. Ama optikten oyle ses aliyorsunuz. Zaten servis kurmaya geldiginde ayarliyor.

• dostum sana kamerası güzel bir de telefon aldık mı tamamdır.:)
  • Arkadaşlar 3d fim edinme konusunda hangi yöntemleri kullanıyorsunuz

Pm atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

dostum sana kamerası güzel bir de telefon aldık mı tamamdır.:)

Kime aldiracaksin yav .

• quote:

Arkadaşlar 3d fim edinme konusunda hangi yöntemleri kullanıyorsunuz

Pm atabilirsiniz

Pm bak .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.